mohammad 79
Registered User
- نوشتهها
- 246
- لایکها
- 32
پست آپدیت شد
سلام
من میخوام چند تا تکنیک گرفتن زیرمجموعه بهتون یاد بدم. توی اکثر سایت ها مانند www.mytopptc.com یا بقیه سایت های خارجی زبان باید یا بهشون پول بدی یا براشون توی مدت زیادی در سایتی که معرفی میکنن، کلیک کنید.
حالا من میخوام یه pdf که ترفندهای گرفتن زیرمجموعه توشه رو بهتون بدم.
البته این pdf انگلیسی زبان میباشد و در صورت تمایل میتونید هر جا که متوجه نشدید رو از من کمک بگیرید. یا از google translate کمک بگیرید.
من این pdf رو امروز پیدا کردم و روش های کسب زیرمجموعه رو بهتون میگه.
این pdf برای تازه کارها و هم برای حرفه ای ها هست. این pdf شما رو با سایت های ptc مورد اطمینان آشنا میکند و به شما کمک میکند که سایت ها رو به خوبی بررسی کنید و زیرمجموعه کسب کنید.
در این pdf فقط یه روش خیلی خوب که به احتمال خیلی زیاد نمیدونید رو به طور مفصل براتون توضیح میده که بتونید روزانه تعداد زیادی زیرمجموعه بگیرید.
برای دریافت pdf کافیه که برای سایت هایی که در پایین معرفی میکنم 5 زیرمجموعه بگیرید و هر کدوم از زیرمجموعه هاتون حداقل 1 کلیک کنن. ( برای هر سایت 5 زیرمجموعه ).
سپس لیست کسانی رو که زیرمجموعه من شدن برام پیغام خصوصی میفرستید. و در قسمت نظرات اعلام میکنید که لیست رو برام فرستادین.
و بعد pdf رو براتون پ.خ میکنم.
لیست سایت ها:
سایت اول:
سایت دوم:
سایت سوم:
سایت چهارم:
کسانی هم که نمیتونن زیرمجموعه بگیرن اگه pdf رو میخوان میتونن 5 دلار واریز کنن. اما من اگه جای شما بودم دیگه زیاد زیاد اینه که یه پولی به چند نفر میدی و میان زیرمجموعت میشن.
توجه: به هیچ عنوان لیست خود را در قسمت نظرات نذارید.
دوستان خواهشا بعد از گرفتن فایل pdf پست های اسپم ارسال نکنید که بگید از قبل هم این روش ها رو میدونستید. اگر نمیخواید این پست رو فراموش کنید و به کار روزمره تون برسید. پس خواهشا بعد از گرفتن pdf از اینگونه پست ها ارسال نکنید.
کسانی هم که در انجمن عضو نیستن و میخوان این pdf رو بگیرن لیست زیرمجموعه ها رو به این ایمیل [email protected] بفرستید و منتظر pdf باشید.
www.idaramad.mihanblog.com
Last edited: