• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیرامیسوی شکلاتی دوبل

littlebluelove

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 جولای 2015
نوشته‌ها
23
لایک‌ها
0
سن
34
مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه

تغییری که در دستور این تیرامیسو اعمال‌شده، حتماً مورد پسند طرفداران شیرینی‌های شکلاتی قرار خواهد‌گرفت. در این تیرامیسو از بیسکویت لیدی فینگر Lady Finger استفاده شده است. در صورتی‌که به بیسکوییت لیدی فینگر دسترسی نداشتید، از بیسکوییت پتی بور هم می‌توانید استفاده کنید. و به جای قهوه اسپرسو از کاکائو و نیز پنیر خامه‌ای استفاده شده است. زمان تهیه این تیرامیسو بین 25 تا 35 دقیقه می‌باشد.

20155915584740a.jpg



مواد لازم:

پودر کاکائو شیرین نشده

4 قاشق غذا خوری به علاوه مقداری برای تزیین

خامه غلیظ : ½ 1 پیمانه

شکلات نیمه شیرین، خرد شده 120 گرم (14 اونس)

شکر ¾ پیمانه

پنیر خامه‌ای با دمای محیط 200 گرم

بیسکویت لیدی فینگر 24 عدد

طرز تهیه:

در یک کاسۀ متوسط، پودر کاکائو را در ½ 1 پیمانۀ آب خیلی داغ هم می‌زنیم تا حل شود. مخلوط را کنار می‌گذاریم. در یک کاسۀ کوچک مخصوص مایکروویو، ¼ پیمانه خامه و شکلات‌ها را می‌ریزیم و در مایکروویو روی زمان یک دقیقه قرار می‌دهیم و هم می‌زنیم تا آب شود. در صورت دسترسی نداشتن به ماکروویو می‌توانید ازروش بن ماریبرای آب کردن خامه و شکلات استفاده نمایید. سپس مخلوط را می‌گذاریم خنک شود و به دمای محیط برسد.

شکلات خنک شده را در مخلوط‌کن می‌ریزیم، پنیر خامه‌ای و شکر را به آن اضافه می‌کنیم و تا جایی مخلوط می‌کنیم که با هم ترکیب شوند و بعد باقیماندۀ خامه را اضافه می‌کنیم؛ مایۀ شکلات را آنقدر می‌زنیم که پف کند، این پروسه حدود 2 دقیقه طول خواهد کشید.

یک پیمانه مایۀ شکلات را در کف ظرف مناسب می‌ریزیم و پهن می‌کنیم. تعداد مناسبی از بیسکوییت لیدی فینگر Lady Finger را یکی‌یکی داخل مخلوط کاکائو فرو می‌کنیم و بعد به اندازه یک لایه در کف ظرف می‌چینیم. روی آن یک فنجان مایه شکلات را ریخته و پهن می‌کنیم و همین کار را با 3 لایه دیگر ادامه می‌دهیم که لایۀ آخر مایۀ شکلات خواهد بود.

روی تیرامیسو را می‌پوشانیم و حداقل 2 ساعت و یا نهایتاً 2 روز می‌گذاریم در یخچال بماند. قبل از خوردن روی آن پودر کاکائو می‌پاشیم.
 
Last edited:
بالا