• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیرامیسو کلاسیک

littlebluelove

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 جولای 2015
نوشته‌ها
23
لایک‌ها
0
سن
34
تیرامیسو کلاسیک
RX-FNM_030111-Sugar-Fix-005_s4x3.jpg.rend.sni12col.landscape.jpeg
مواد لازم تیرامیسو برای 4 تا 6 نفر :

مواد لازم


پنیرخامه ای 2 بسته

زرده تخم مرغ 3 عدد

خامه ی صبحانه 1 بسته بزرگ

بیسکویت پتی بور 5/1 بسته

قهوه - به میزان دلخواه تلخ یا شیرین تر بودن بیسکویت ها

وانیل - یک قاشق چای خوری سر خالی

پودر قند - به میزان دلخواه

طرز تهیه

ابتدا زرده های تخم مرغ را با همزن آنقدر میزنیم تا رنگش تقریبا سفید و حالتش سفت تر شود.بعد از این که زرده ها را کاملا زدیم و به فرم مورد نظر رسید وانیل و مقداری خاک قند اضافه میکنیم و روی حرارت بخار کتری میگذاریم و 10 تا 15 دقیقه میگذاریم با بخار آب حرارت ببیند.

تا به صورت غلیظ و کرم مانند در آید و در این زمان مرتب ان را از ته بهم میزنیم مراقب باشید ته نگیرد و به رنگ زرد پر رنگ در نیاید.در مرحله ی بعد خامه ی صبحانه را به همراه کمی خاک قند انقدر میزنیم تا وقتی که ظرف رابرگردانیم خامه تکان نخورد.

سپس پنیرها را با مقدار کمی خاک قند میزنیم تا به صورت کرم در آید.(توجه داشته باشید نبایدپنیررا زیاد با همزن زد چون ممکن است شل شود و حالتدسررا خراب کند 3 تا 4 دقیقه برای زدنش کافیست.)در اخر همه ی مواد را به زرده اضافه کرده و به صورت دورانی ( بدون استفاده از همزن).

هم میزنیم تا مواد یکدست شوند و این کار را ارام انجام میدهیم تا مواد سفتی خود را از دست ندهند.برای آماده کردن بیسکویت های داخل دسرابتدا قهوه را اماده میکنیم.برای هر یک لیوان آب از یک قاشق چای خوری سر پر قهوه استفاده میکنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم بجوشد و هنگامی که رویش کف کرد حاضر است.

در آخر یک مقدار از مواد را داخل ظرف مورد نظر میریزیم و بیسکویت ها را در قهوه فرو میبریم تا مقدار کمی از سفتی در بیایند و آنها را روی مواد میگذاریم و دوباره از موادمان روی بیسکویت ها میریزیم و این تر تیب را ادامه میدهیم تا ظرف پر شود. بعد از تکمیل شدن دسر بهتر است 4 ساعت در یخچال بماند بعدا سرو شود.

نکته :میتوانید به جای بسکویت پتی بور از نان لطیفه هم استفاده کنید.در هنگام اضافه کردن خاک قند مراقب باشید بعد از مخلوط کردن مواد شیرینی انها بیش از حد نشود و مواد را قبل از مخلوط کردن بیش از حد شیرین نکنید.ابتداتخم مرغ و خامه را آماده کرده و بعداپنیر را از یخچال بیرون بیاورید تا شل نشود.
 
Last edited:
بالا