• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثاپیک اختصاصی probux (سایت کسب درآمد عالی) همراه با جایزه به زیر مجموعه های خودم!

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
سلام اول از همه وردتون به تاپیک اختصاصی رو تبریک میگم.

دوما متذکر میشم این تاپیک مال سایت پرو باکس هستش و من هم سعی میکنم همه برداشتی هام رو به شما نشون بدم و امیدوارم که شما هم برداشتی هاتون رو بزارین تا دیگر دوستان ببینن.

خوب دوستان اینو هم متذکر میشم که من هیچگونه وبلاگ اختصاصی برای پرو باکس تشکیل ندادم و فقط از طریق همین تاپیک میتونین زیر مجموعه من بشین!

خوب حالا میخوام برم سر اصل مطلب:
چرا تو این سایت عضو بشم؟ اگه سایت یک سایت شناخته شده در جهان هستش که در سایت scamadviser.com امنیت اون بالای 95% گفته شده.همچنین این سایت تو الکسا هم آمار خوبی داره که هرورز هم داره رشد میکنه و الان رتبه 19 هزار الکسا رو داره.از همه مهمتر اینه که اسپانسر های خوبی داره مثل:eToro - Royal Capital Markets - Royal Capital Markets - The Binary Options

میزان درآمد ما از این سایت چقدره؟ خوب قطعاً میزان درآمد شما تو این سایت مثل همه سایت های باکس بستگی به نوع عضویت شما و رفرال هاتون داره!این سایت 3 نوع کاربر داره که اولی standard هست که شما وقتی تو سایت ثبت نام کردی نوع عضویت شما همین نوع هستش.میزان درآمد این نوع کاربر ها برای کلیک خودشون تا 15 دهم سنت هستش.همچنین درآمدی تا 5صدم سنت برای هر کلیک زیر مجموعه مستقیم.و همچنین مقدار 50 صدم سنت هم برای زیر مجموعه های اجاره ای همچنین اینکه با این نوع عضویت میتونین هر 7 روز یک بار اقدام به خرید زیر مجموعه اجاره ای کنید و میتونین هر 7 روز یک بار درخواست برداشت بدین که مینیمیوم پرداخت برای این نوع عضویت 5$ هست. با عضویت استاندارد میتونین حداکثر تا 200 زیر مجموعه اجاره ای بخرین و حداکثر 100 تا هم زیر مجموعه مستقیم داشته باشین!

همچنین دو نوع آپگرید دیگه در سایت وجود داره که کی گولد و دیگری هم اولتیمیت هست که با ارتقا عضویت درآمد از کلیک خودتون و زیر مجموعه هاتون خیلی میره بالا!ضمن اینکه شما میتونین تعداد بیشتری زیر مجموعه اجاره ای و مستقیم داشته باشین!برای مثال در گولد میتونین 2000 تا اجاره ای و 200 تا مستقیم داشته باشین و در اولتیمیت هم 4000 هزار اجاره ای و نامحدود مستقیم!!!همچنین با آپگرید کردن میتونین زود به زود پولتون رو بگیرین!

چگونه پول خود را از این سایت دریافت کنیم؟ خوب وقتی به حداقل پرداخت رسیدین میتونین درخواست Cash out بدین و پولتون رو به دلار با حساب های پیزا،پی پال،تراست ویو، خودتون منتقل کنید!برای تبدیل کردن پولتون به ریال هم صرافی های زیادی در اینترنت موجود هست! که خودم به زودی براتون معرفی میکنم!
اگر هم حساب های بالایی رو ندارین میتونم بهم پخ بدین!که خودم در خدمتونم و برای زیر مجموعه هام با قیمت خوب حساب پیزا باز میکنم و با ویزا کارت براشون وریفای میکنم!البته هر کسی باشه براش انجام میدم مشکلی نیست ولی برای زیر مجموعه هام تخفیف داره!

آیا شما هم به ما جایزه ای میدین؟ بله من هم به رسم تقدیر به تمام زیر مجموعه های فعال خودم مبالغی رو اهدا میکنم که اواخر هر ماه به حساب پیزا شون واریز میکنم!
دقت کنید که برای دریافت جایزه بعد از ثبت نام از طریق همین فروم و لینک زیر مجموعه گیری من حتماً باید نام کاربری در سایت پرو باکس،ایمیل،و لینک زیر مجموعه گیری خودتون رو تو همین تاپیک اعلام کنید!

در پایان میگم من هیچ وبلاگی برای پرو باکس ندارم و همه زیر مجموعه هام از همین فروم هستش!

اینم لینک ثبت نام:
http://www.probux.com/?r=rasoul00

لطفاً سوالاتتون رو تو همین تاپیک اعلام کنید!

برای افتتاح حساب پیزا با تخفیف برای زیر مجموعه ها هم پخ بدین!

http://www.probux.com/?r=rasoul00

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
این از قلم افتاد که بگم:
این سایت در روز حدود بالای 20 تا تبلیغ میده به عضو های استاندارد و مال آپگرید شده ها هم بیشتره.

Squirish

Registered User
لایک‌ها
27
ببخشید onbux رو یادتون می یاد ؟

Squirish

Registered User
لایک‌ها
27
onbux فکر نکنم تا حالا شنیده باشم!

این سایت از اسکریپت onbux که اگه اشتباه نکنم در سال 2010 ساخته شده بود استفاده کرده است onbux بزرگترین اسکمر سال شده بود پیشنهاد میکنم به هیچ وجه تو این سایت اینوست نکنید

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
این سایت از اسکریپت onbux که اگه اشتباه نکنم در سال 2010 ساخته شده بود استفاده کرده است onbux بزرگترین اسکمر سال شده بود پیشنهاد میکنم به هیچ وجه تو این سایت اینوست نکنید

نگاهی به سابقه،انجمن فعال و اسپانسر ها بندازین!!!

ضمن اینکه من هم پیشنهاد میکنم در این سایت سرمایه گذاری نکنین و از همون درآمد خودتون که در سایت بدست آوردین به کارتون ادامه بدین!

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
به اولین رفرال مستقیم خودم در این سایت یعنی saeed تبریک میگم!امیدوارم موفق باشید.

هر سوالی جهت افزایش درآمدتون رو بپرسین!

SasyMankan6-9

Registered User
لایک‌ها
155
نمیدونم شما شوخی کردین onbux رو نمیشناسین یا جدی گفتین. در هر صورت...
اون زمان فقط نئوباکس و آنباکس Fake نبودن که مدتی بعد اینا هم Fake شدن. با فیک شدن این دو سایت ، عمر کسب درآمد از سایت های باکس به پایان رسید.
این جمله حاصل تجربه شخصی هست...

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
خوب دوست عزیز من به نظر شما ها احترام میزارم ولی خوب من هم نظرات شخصی دارم و همونطور که میدونین خود سایت نئو باکس که گفتین هم هنوز پرداخت داره و جزو 10سایت برتر پی تی سی در جهان هست!
طبق گفته سایت talkptc.com و قسمت tpo 10

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
داداش رسول من الان عضو شدم باید چی کار کنم حالا ؟

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
داداش رسول من الان عضو شدم باید چی کار کنم حالا ؟

دوست عزیز اولاً ممنون از عضویت شما امید وارم بتونین که درآمد خوبی داشته باشین!و خوب فعالیت کنین تا از من هم جایزه بگیرین!
وقتی لوگین کردین بالا تو منو گزینه view ads هست که با اون شما میتونین تبلیغات رو ببینین! و قسمت my account هم همون حساب کاربری شما هستش!بقیه چیزا هم یواش یواش دستتون میاد!
فقط شما یادتون باشه هر روز چندین بار به سایت سر بزنین چون بالای 20 تا کلیک میده!
و یادتون باشه که حتماً رفرال اجاره در سایت بخرین و البته پیشنهاد من اینه که با همون پول خود سایت رفرال اجاره ای بگیرین!
نحوه گرفتن رفرال رو هم براتون توضیح میدم!

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
خوب اولین دوره مسابقاتم شروع شد:
فردی که بیشترین کلیک رو داشته باشه برنده هست!هر فرد بیشترین کلیک رو داشته باشه برنده میشه!!!!
زیر مجموعه ها دقت کنن میانگین زیر مجموعه های مستقیم من در روز حدود 3 هستش در حالی که خود من در روز بالای 20 تا کلیک دارم!پس شما هم میتونین برنده باشین فقط راز برنده شدن در سر زدن به سایت در ساعات مختلف هست!

برندگان به زودی اعلام میشن!در همین تاپیک

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
سلام من هم زیر مجموعه تو شدم. نام کاربریم : moeenyz هستش. سوالی که دارم اینه که این بسته های زیرمجموعه اجاره ای چقدر اعتبار دارن و واسه چند روز هستند ؟

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
سلام من هم زیر مجموعه تو شدم. نام کاربریم : moeenyz هستش. سوالی که دارم اینه که این بسته های زیرمجموعه اجاره ای چقدر اعتبار دارن و واسه چند روز هستند ؟

اولاً از عضویت شما تشکر میکنم و امیدوارم که بتونید به درآمد خوبی برسین!

بسته های نفرات برای یک ماه اجاره شما هستن و قیمت هر کدوم هم فقط 20 سنت هستش!شما با عضویت استاندارد میتونین هر 7 روز یک بار اقدام به خرید زیر مجموعه کنید.البته من پیشنهاد میکنم با این که به سایت اعتماد دارم ولی اینوست نکنید و با درآمد خود سایت شروع به کار کنید و بعداً که مطمئن شدین میتونین اینوست هم بکنید.

البته خود شما تو پی تی سی استاد هستین و ما یه جورایی حکم شاگردی شما داریم.

بالا