• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت آگهی یا محصول شما درسایت های اگهی.هر ثبت 50 تومان

bahar1372teh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان عزیز.من آگهی مورد نظر شما را با مشخصاتی که شما میدهید براتون ثبت میکنم.
تعداد سایت ها را شما تعیین میکنید هر تعداد که بخواهید من اگهی شما را در ان ها ثبت میکنم و ادرس انها را برای شما ارسال میکنم و شما 2 ساعت برای تست اگهی هاتون فرصت دارید و در صورت تایید مبلغ اگهی را برام واریز میکنید.
در ازای ثبت هراگهی شما در سایت های اگهی من مبلغ 50 تومان یا 500 ریال دریافت میکنم.

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
سلام.
جواب پ خ رو ندادی ها.

bahar1372teh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اهان اوکی در مورد ایمیل میخواستید
ببینید من بیشتر با نرم افزار این کارو نمیکنم چون هم طول میکشه و معمولا حجم زیادی بر میداره.من معمولا به صورت دستی برمیدارم.اینجوری خیلی مرتب تره ولی اگه نرم افزار میخواید بهترینش GSA Email Spider است ولی بهت بگم که دوست عزیز حجم اینترنتو خیلی مصرف میکنه.

bahar1372teh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اهان اوکی در مورد ایمیل میخواستید
ببینید من بیشتر با نرم افزار این کارو نمیکنم چون هم طول میکشه و معمولا حجم زیادی بر میداره.من معمولا به صورت دستی برمیدارم.اینجوری خیلی مرتب تره ولی اگه نرم افزار میخواید بهترینش GSA Email Spider است ولی بهت بگم که دوست عزیز حجم اینترنتو خیلی مصرف میکنه.

bahar1372teh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در ضمن مراقب باش سرتو کلاه نذارن من خودم از یکی از سایت های مثلا معتبر رفتم نرم افزارشو حدود 10 هزارتومان پول دادم وقتی لین رو داد و نصبش کردم دیدم همینه و از همه بدتر اونم کرک شده نبود.توی اینترنت بیشتر کلاه برداریه مگر اینکه از همین کاربرهای پرشین تولز گیر بیاری و همون برنامه از همه بهتره.موفق باشی دوست عزیز

بالا