• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت ایده و استارتاپ و برخورداری از مالکیت معنوی

love.st24

Registered User
لایک‌ها
79
سلام

دوستان روش ثبت ایده به چه صورته؟ , به شکلی که هم داخل ایران به صورت قانونی حمایت بشه و هم خارج ایران معتبر باشه
در واقع میخوام بدونم مثلا فردی بخواد سایتی بزنه و ایده واسه خودش باشه برای جلوگیری از کپی کجا میتونه ایده و فکرشو ثبت کنه
که بعد از کپی شدن بتونه از حمایت قانونی برخوردار باشه و بتونه شکایت کنه , تشکر

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
درود

پیشنهاد من به این صورت هستش، ایده خودتون رو به صورت کامل (متن، عکس، سی دی و ...) به نشانی پستی خودتون ارسال کنید و بعد از رسیدن بسته اون رو نگه دارید و بازش نکنید که در صورت نیاز به مراجع قانونی جهت ارائه به عنوان مدرک تقدیم کنید.
این یکی از بهترین روش ها هستش که جنبه قانونی داره چون بسته توسط پست در تاریخ و شرایط مشخص ارسال شده و قابل استناد در مراجع قانونی هستش.

پیروز باشید.

cup

Registered User
لایک‌ها
111
درود

پیشنهاد من به این صورت هستش، ایده خودتون رو به صورت کامل (متن، عکس، سی دی و ...) به نشانی پستی خودتون ارسال کنید و بعد از رسیدن بسته اون رو نگه دارید و بازش نکنید که در صورت نیاز به مراجع قانونی جهت ارائه به عنوان مدرک تقدیم کنید.
این یکی از بهترین روش ها هستش که جنبه قانونی داره چون بسته توسط پست در تاریخ و شرایط مشخص ارسال شده و قابل استناد در مراجع قانونی هستش.

پیروز باشید.
من متوجه منظورتان نشدم.
وقتی با پست ارسال میشه تو یه قاب بسته هست و پست داخل بسته را نمی خواند که؟!!!!!
فکر نکنم راهی باشه هر سایتی بزنی فرداش چند تا مثل اون هست.

love.st24

Registered User
لایک‌ها
79
من متوجه منظورتان نشدم.
وقتی با پست ارسال میشه تو یه قاب بسته هست و پست داخل بسته را نمی خواند که؟!!!!!
فکر نکنم راهی باشه هر سایتی بزنی فرداش چند تا مثل اون هست.
به نشانی پستی خودتون ارسال کنید و بعد از رسیدن بسته اون رو نگه دارید و بازش نکنید
ایشونم گفتن که بسته رو باز نکنید و با همون پلمپ پست نگهدارید

love.st24

Registered User
لایک‌ها
79
مگه پست بسته ها را پلمپ ميكنه؟ من كه تا حالا دقت نكردم!
وقتی بسته باز بشه نمیشه دوباره خود شخص بسته رو ببنده طوری که معلوم نشه باز شده
به خاطر چسب کاغذی که پاکت داره میشه گفت پلمپه

البته ایشون پیشنهاد داد , به هر حال از هیچی بهتره

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوستان من در کشورهایی که به شدت دارن از بحث مالکیت معنوی هم حمایت می کنن کپی ایده هست اما دیگه اونجا نمیان یه سایت عین سایت اصلی بیارن بالا واقعیت اینه که وقتی شما ایده خودتون رو در معرض دید قرار میدین بسیاری از افراد چه در خارج و چه داخل که قادر به ایده پردازی نیستند فورا انگار که خودشون این ایده رو دادن شروع به تحلیل می کنن و به خودشون آفرین میگن و مرحله بعدی اینه که یه برنامه نویس پیدا کنن و این متن رو براش ارسال کنن "من عین این سایت رو می خوام اینم آدرس" این حقیقتی هست که نمیشه کاریش کرد
اما راهکار در ایران
ارسال با پست و این حرفا هیچ فایده ای برای صاحب ایده نخواهد داشت چون زمانی که ایده در سطح وسیع در نت منتشر میشه دیگر هیچ کس قادر به جمع کردنش نیست اما در ایران یک راهکار هست که به شما کمک می کند تا آسیب کمتری ببینید ایده خود را تنها زمانی به اجرا درآورید که تمامی نیازمندی اون رو فراهم کردید و مهمترین نیازمندی تبلیغات آتشین و طوفانی همون اول کار هست در لحظات اولیه که مسابقه برای کپی ایده شما شروع میشه شما از چند هفته تا چند ماه بسته به پیچیدگی های برنامه نویسی ایده وقت دارین تا رقبای شما وارد میدان شوند اگر در این زمان همه جا پر از تبلیغ شما باشد شما جایگاه خود رو به دست آوردین و کسی حتی کپی کنه و تبلیغ هم کنه به شما نمی رسه اما اگر شروع کنید و یک گوشه بشینید به امید اینکه یواش یواش خودش می گیره خواهید دید نمونه کپی ایده شما همون تبلیغ طوفانی رو انجام داد و اون شد سایت اصلی

بالا