• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت دامنه توسط شرکت خارجی

bobnian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

من می خواستم یه وبلاگ به انگلیسی داشته باشم و می خواستم هاست و دومینش رو از یه شرکت خارجی بگیرم و البته اطلاعات واقعی خودم رو وارد کنم. ظاهرا بیشترشون به شهروندهای ایرانی سرویس ارائه نمی کنند. دوستانی که در این زمینه تجربه دارند، لطف می کنند من رو راهنمایی کنند؟ اینکه به فرض بهتر نیست من که می خوام بین ۳ تا ۵ سال دومین خودم رو ثبت کنم، خوب برم از یه جایی مثل ریسلرکلاب( اگه اشتباه نکرده باشم اسمش رو) یه پکیج 10 تایی دومین بخرم و با خیال راحت به اسم خودم ثبتش کنم؟ مرسی

Last edited:

bobnian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلامی دوباره

در واقع من نمی تونم به شرکت های داخلی برای ثبت دامنه به نام خودم اعتماد کنم. برای همین نیاز به راهنمایی از دوستان صاحب تجربه در این امر دارم.

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
زیاد صحبت شده در مورد name.com که بورس بچه های اینجا هست!

bobnian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی از راهنماییتون. در نهایت تصمیم گرفتم یک پک ۱۰ تایی ریسلرکلاب بگیرم و خودم کنترل کامل رو دومین خودم داشته باشم.

taft

Registered User
لایک‌ها
59
هاستینگ های ایرانی که از ریسلر کلاب ریسلری دارن هم می تونن کنترل پنل مستقیم بهتون بدن و دامنه ها دست خودتون باشه بدون هیچ مشکلی
خودتون مستقیم بخواین بخرین مشکل پرداخت آنلاین دارین و کسی هم که انجام بده کارمزد میگیره و صرف هم نمی کنه

bobnian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ریسلرکلاب وب مانی قبول می کنه، من مقداری تو حسابم دارم، بیشتر از حد نیاز واسه خرید یک پک ۱۰ تایی. در ضمن بالاسری همیشه می تونه رو دومین شما کنترل داشته باشه. یعنی اگه کسی آبروش براش مهم نباشه و سایت شما هم سایت موفقی از آب در بیاد، احتمال زیادی داره که به مشکل بر بخورید.

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
ریسلرکلاب وب مانی قبول می کنه، من مقداری تو حسابم دارم، بیشتر از حد نیاز واسه خرید یک پک ۱۰ تایی. در ضمن بالاسری همیشه می تونه رو دومین شما کنترل داشته باشه. یعنی اگه کسی آبروش براش مهم نباشه و سایت شما هم سایت موفقی از آب در بیاد، احتمال زیادی داره که به مشکل بر بخورید.

تو اون یکی فروم هم همین بحث بود گفتم برن از همین ریسلر کلاب سرویس بگیرن
با شما موافقم ببین
فوقش 5 تا دامبن بگیری 5 تا را 2 ساله ثبت کنی همه پولت خرج شده تا 2 سال هم راحتی
یه تخفیف هم بهت خورده
مدیریتش هم دسته خودته
ولی یه مسئله هم هست شرکت های معتبری هم هستند که دامین ثبت میکنن تو ایران
شرکت واقعی که اگه برا دامینت مشکل پیش بیارن میتونی از طریق مراجع قانونی اقدام هم بکنی
ولی اون یکی بهتره چون دامین ارزون و با تخفیف و ... برات در میاد فقط یه سری مدارک ازت می خواد که میفرستی اوکی میکنن برات
امیدوارم موفق باشی

bobnian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی دوست عزیز. حتما اگه سوالی داشتم مزاحمتون میشم.

بالا