• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت دامين ir + اميدوارم تكراري نباشه

bird

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممكنه سوالم خيلي تكراري باشه، اما هر چي تو فروم جستجو ميكنم مطلب مورد نظرم رو پيدا نمي كنم بنابراين اگه تكراري بود، لطفا لينك بديد.
مي خوام يه دامين ir ثبت بكنم، اما شنيدم ir رو بايد با هاستش گرفت :blink: !! واقعا اينطوريه؟ من فعلا برنامه خاصي براي سايتم ندارم فقط ميخوام اسمش رو بگيرم تا چند سال ديگه اگه لازمم شد( كه ميشه) ازش استفاده كنم.
حالا اگر اين گفته بالا درست باشه و من مجبور بشم كه علاوه بر دامين، هاست هم بگيرم، چه شركتي رو پيشنهاد ميكنيد؟ parsdata خوبه؟

-اگه زودتر جوابم رو بديد ممنون ميشم، چون واقعا ميترسم يكي دامينم رو بره ثبت كنه :D

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
خیر نیاز به هاست نداره ، میتونی‌ بگیری و پارک کنی‌ ...

Danial-Dabiri

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از bird :
سلام
ممكنه سوالم خيلي تكراري باشه، اما هر چي تو فروم جستجو ميكنم مطلب مورد نظرم رو پيدا نمي كنم بنابراين اگه تكراري بود، لطفا لينك بديد.
مي خوام يه دامين ir ثبت بكنم، اما شنيدم ir رو بايد با هاستش گرفت :blink: !! واقعا اينطوريه؟ من فعلا برنامه خاصي براي سايتم ندارم فقط ميخوام اسمش رو بگيرم تا چند سال ديگه اگه لازمم شد( كه ميشه) ازش استفاده كنم.
حالا اگر اين گفته بالا درست باشه و من مجبور بشم كه علاوه بر دامين، هاست هم بگيرم، چه شركتي رو پيشنهاد ميكنيد؟ parsdata خوبه؟

-اگه زودتر جوابم رو بديد ممنون ميشم، چون واقعا ميترسم يكي دامينم رو بره ثبت كنه :D
نه ، دومین خالی هم میتونی بگیری و بیکار بزاریش رو تاقچه

کلیه نماینده های رسمی فیزیک نظری ایران معتبرن!

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
نوچ...
91.gif
92.gif

bird

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از راهنمايي هاتون ممنون :)
حالا اگه من برم دامينم رو مثلا در ميهن هوست ثبت كنم، بعد دو ماه ديگه بخوام ميزباني هم بگيرم، اونوقت آزادم كه هر شركتي رو به عنوان ميزبان انتخاب كنم؟ يا اينكه ديگه تا اخرش بايد با اين ميهن هوست كار بكنم؟
-با تشكر

Danial-Dabiri

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از bird :
از راهنمايي هاتون ممنون :)
حالا اگه من برم دامينم رو مثلا در ميهن هوست ثبت كنم، بعد دو ماه ديگه بخوام ميزباني هم بگيرم، اونوقت آزادم كه هر شركتي رو به عنوان ميزبان انتخاب كنم؟ يا اينكه ديگه تا اخرش بايد با اين ميهن هوست كار بكنم؟
-با تشكر
این نکته رو یادتون باشه که همیشه دومین رو خودتون ثبت کنید، و اونا فقط پرداخت رو براتون انجام بدن!

اینطوری کنترل پنل دومین دست خودتونه، هر وقت از هر جایی خواستین میتونید هاست بگیرین و dns هارو برای اون سرویس دهنده تنظیم کنیه

بالا