• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت رایگان جدیدترین لینک های شما

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
محسن باکس یکی از لینک باکس های قدیمی است که جدیدا تغییر رویه داده تا بتواند نظر طیف وسیع تری از وبمسترها را جلب کند . به همین منظور شرط گذاشتن کد ، بنر و یا لینک برای عضویت یا ثبت لینک برداشته شده است . بنابراین شما می توانید جدیدترین و یا بهترین لینک های خود را در محسن باکس به طور رایگان ثبت کنید .
صفحه اول محسن باکس دارای شش گروه است . گروه اول مخصوص لینک های تصویری و صوتی ، گروه دوم مخصوص لینک های متنی و معرفی وبسایت و در گروه سوم هم به هر وبسایت یک لینک اختصاص داده شده است . ظرفیت این سه گروه هر کدام 120 لینک است .
گروه چهارم مخصوص دخیره محبوب ترین لینک های گروه اول است . به این ترتیب که لینک های گروه اول بعد از رسیدن به جایگاه 121 به بعد ، اگر جالب باشند به این گروه منتقل می شوند . گروه پنجم نیز مثل گروه چهارم مخصوص ذخیره بهترین لینک های گروه دوم است . گروه ششم هم مخصوص لینک هایی است که مدیر جمع آوری می کند . ظرفیت این سه گروه هم هر کدام 240 لینک است .
بنابراین این امکان وجود دارد که یک وبسایت بتواند بیش از 30 لینک نیز در صفحه ی اصلی داشته باشد . اگر عضو شوید و از طریق اکانت لینک ارسال کنید می توانید لینک های خود را ویرایش و حذف کنید . این دو امکان زمانی به درد می خورد که شما در ارسال لینک اشتباه کرده باشید .
http://www.mohsenbox.com

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
چرا هر کاربر نمی تونه چند سایت مختلف لینکش وارد کنه؟
پیغام محدودیت 1 سایت میده

اره برای من هم میده
تازه یک سایت دیگه لینک دادم پیغام میده این سایت متعلق به شما نیست!

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
یعنی لینک ما رو کامل و عینا ثبت میکنید ؟ که یه بک لینک هم محصوب بشه یا اینکه پسوند و پیشوند سایت خودتون رو میذارید واسش ... یا بازدید کننده هایی که میدید تو فریم خودتون میفرستید؟

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
چرا هر کاربر نمی تونه چند سایت مختلف لینکش وارد کنه؟
پیغام محدودیت 1 سایت میده

سلام
محدودیت 1 وبسایت برای هر کاربر برداشته شد . هر کاربر الان می تونه تا 5 وبسایت رو ثبت کنه
موفق باشید

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
اره برای من هم میده
تازه یک سایت دیگه لینک دادم پیغام میده این سایت متعلق به شما نیست!

این پیغام به خاطر اینه که قبلا یا خود شما یا یکی از طرفداران وبسایت شما ، با یه اکانت وبسایت شما رو ثبت کرده . آدرس بذارید تا بررسی بشه .
موفق باشید

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
یعنی لینک ما رو کامل و عینا ثبت میکنید ؟ که یه بک لینک هم محصوب بشه یا اینکه پسوند و پیشوند سایت خودتون رو میذارید واسش ... یا بازدید کننده هایی که میدید تو فریم خودتون میفرستید؟
پسوند و پیشوند سایت خودتون رو میذارید واسش ... یا بازدید کننده هایی که میدید تو فریم خودتون میفرستید؟
بازدید ها از پسوند سایت خودشون ثبت میشه

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140

هم امکان ثبت مستقیم لینک هست هم غیر مستقیم . ولی اعضا فعلا امکان ارسال لینک مستقیم رو ندارند و همه ی لینک ها به طور غیر مستقیم ثبت میشه تا شمارش کلیک ها امکان پذیر بشه . یعنی میشه گفت از لحاظ رنک گوگل فایده چندانی نداره ولی بازدیدکننده هایی که به وبسایت ها ارسال میشه با آی پی های متفاوت هستند و از این لحاظ احتمالا در رنک الکسا موثر باشه .
فعلا ثبت لینک مستقیم از طریق مدیریت امکان پذیره و میشه برای افزایش رنک در گروه ( پیشنهاد مدیر ) لینک مستقیم هم ارائه کرد . ولی نمی تونید اون رو ویرایش یا حذف کنید .
موفق باشید

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
هم امکان ثبت مستقیم لینک هست هم غیر مستقیم . ولی اعضا فعلا امکان ارسال لینک مستقیم رو ندارند و همه ی لینک ها به طور غیر مستقیم ثبت میشه تا شمارش کلیک ها امکان پذیر بشه . یعنی میشه گفت از لحاظ رنک گوگل فایده چندانی نداره ولی بازدیدکننده هایی که به وبسایت ها ارسال میشه با آی پی های متفاوت هستند و از این لحاظ احتمالا در رنک الکسا موثر باشه .
فعلا ثبت لینک مستقیم از طریق مدیریت امکان پذیره و میشه برای افزایش رنک در گروه ( پیشنهاد مدیر ) لینک مستقیم هم ارائه کرد . ولی نمی تونید اون رو ویرایش یا حذف کنید .
موفق باشید

اگر ثبت مستقیم می کنید .. من میتونم بنرتونو تو سایتم بزنم .. شما هم روزانه 4-5 تا لینک منو ثبت کنید تو سایتتون ...

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
اگر ثبت مستقیم می کنید .. من میتونم بنرتونو تو سایتم بزنم .. شما هم روزانه 4-5 تا لینک منو ثبت کنید تو سایتتون ...

بله ولی در بخش پیشنهاد مدیر . بدون ثبت بنر هم می تونید لینک ارسال کنید ولی اگه قصد حمایت دارید بحثش جداست .
خوشحال میشم میزبان لینک های شما باشم .
موفق باشید

Mahiar0

لایک‌ها
1,210

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140

سایت لینکدونی مطالب و عکس ها در محسن ثبت نشده بود و لینکی هم از اون در محسن باکس وجود نداشت . شما می تونید از طریق صفحه ی ارسال لینک رایگان لینک هاتون رو ارسال کنید ولی پیشنهاد بهتر اینه که یک اکانت در محسن باکس ایجاد کنید و از اون طریق لینک ارسال کنید چون امکان ویرایش و حذف لینک هایی رو که ارسال کردید خواهید داشت .
برای تست یکی از لینک های شما رو از طریق صفحه ی ارسال لینک رایگان در بخش لینک های تصویری ثبت کردم .
همون طور که خدمت شما عرض کردم اگه کسی وبسایتش رو با ساختن یک اکانت ثبت کنه فرد دیگه ای نمی تونه از طریق اکانت خودش لینک های اون وبسایت ثبت کنه .

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
سایت لینکدونی مطالب و عکس ها در محسن ثبت نشده بود و لینکی هم از اون در محسن باکس وجود نداشت . شما می تونید از طریق صفحه ی ارسال لینک رایگان لینک هاتون رو ارسال کنید ولی پیشنهاد بهتر اینه که یک اکانت در محسن باکس ایجاد کنید و از اون طریق لینک ارسال کنید چون امکان ویرایش و حذف لینک هایی رو که ارسال کردید خواهید داشت .
برای تست یکی از لینک های شما رو از طریق صفحه ی ارسال لینک رایگان در بخش لینک های تصویری ثبت کردم .
همون طور که خدمت شما عرض کردم اگه کسی وبسایتش رو با ساختن یک اکانت ثبت کنه فرد دیگه ای نمی تونه از طریق اکانت خودش لینک های اون وبسایت ثبت کنه .

ok
ممنون
این جمله اخرتون یک مقدار بد میشه وسواستفاده میتوانند کنند بعضی ها
مثلا وقتی سایتتون پربازدید بشه ودیگران لینکشون بفرستند یک سایت رقیب میتونه سایت یکی رو الکی تو اکانتش ثبت کننده و دیگه ان صاحب اصلی سایت نمیتونه تو سایت شما لینک ارسال کنه

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
ok
ممنون
این جمله اخرتون یک مقدار بد میشه وسواستفاده میتوانند کنند بعضی ها
مثلا وقتی سایتتون پربازدید بشه ودیگران لینکشون بفرستند یک سایت رقیب میتونه سایت یکی رو الکی تو اکانتش ثبت کننده و دیگه ان صاحب اصلی سایت نمیتونه تو سایت شما لینک ارسال کنه

به راحتی میشه جلوی این کار رو گرفت . راه هایی هست که میشه تشخیص داد صاحب اصلی وبسایت کیه .
موفق باشید

omid144

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان
ی سوال
ایا درج لینک در قسمت نظرات وبلاگها میتونه تاثیر داشته باشه؟

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
بله ولی در بخش پیشنهاد مدیر . بدون ثبت بنر هم می تونید لینک ارسال کنید ولی اگه قصد حمایت دارید بحثش جداست .
خوشحال میشم میزبان لینک های شما باشم .
موفق باشید

حقیقت من وقت ندارم خودم لینک بزنم واستون ...
من میتونم تبلیعتو بکنم تو هم اخرین مطالبمو ثبت کنی تو سایتت .. اگه می تونی بسم الله

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
حقیقت من وقت ندارم خودم لینک بزنم واستون ...
من میتونم تبلیعتو بکنم تو هم اخرین مطالبمو ثبت کنی تو سایتت .. اگه می تونی بسم الله

سلام
چیزی که فعلا زیاد دارم وقته ! قبوله
من شروع کردم

بالا