• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت رسانه کاربر محور در سیستم جدید ساماندهی و دریافت پیام خطای عجیب!

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
سلام
نمی دونم تا حالا از سیستم جدید ساماندهی برای ثبت سایت استفاده کردید یا نه:
http://95.38.61.105/Dashboard/AddDomain.aspx

با توجه به توضیحات فایل راهنمای ساماندهی سعی کردم انجمنم رو به ساماندهی اضافه کنم:
رسانه کاربرمحور: رسانه برخطی که بـستر قـراردادن محتـوای دیجیتـال در معـرض دسترسـی عمـوم و نیز تعامـل و تـشکیل گروهها و شبکههای مجازی را برای کاربران فراهم آورد. مصادیق: شبکه های اجتماعی، ارائه دهندگان خدمات وبالگ، چت روم ها و فروم ها.

اما با پیام خطایی مواجه می شم که ظاهراً گویای قانون جدیدی از سمت ساماندهی هست:
ثبت رسانه کاربر محور فقط برای اشخاص حقوقی شرکتها و موسسات امکانپذیر است.

قانون نسبتاً جدیدی می گه که هر نوع سایت بازی باید از بنیاد ملی بازی های رایانه ای مجوز داشته باشه و با همین بهانه ساده فیلترینگ هر سایتی رو می تونه فیلتر کنه. شاید اشتباه می کنم اما فکر می کنم این هم یه قانون مشابه برای فیلترینگ راحت تر شبکه های اجتماعی و انجمن هایی هست که توسط اشخاص حقیقی مدیریت می شن.

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
قبلا گفتم باز میگم این وضعیت وب ایرانه:
IMG21503222.jpg

r3za-k

Registered User
لایک‌ها
528
زیاد گیر دسته بندی سایتتون نباشین ..
رسانه بر خط غیر اختصاصی بزنین مشکل شخص حقوقی نداره دیگه (بعدنا اگه پرسیدن بگین انجمن بوده تخصصی نبوده اینو زدیم !!)
چون خودشونم نمیدونن این چجور دسته بندیه ..

tak-site.ir

Registered User
لایک‌ها
72
شاید باورتون نشه ولی سایت من نزدیک به یک سال داشت برسی میشد واسه کاربر محور شدن :|
هر موقع چک میکردم میگفت درحال برسی . شماره تلفنشون هم نزدیک به دوهزار بار باید میگرفتم تا اشغال نباشه اون شماره موبایل هم همیشه خاموش بود .

omid7092

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
خدا به همه وبمستارا لطف میکنه..
امابرام جالبه که چرا این سیستم دیگه قابلیت تایید کردن سایت ها رو نداره؟

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
کاش مسئولین ( از برنامه نویس تا مجری این کارها ) حداقل یک وبلاگ شخصی داشتن و توی زمین خاکی های وبمستری بودن تا میتونستند بهتر برنامه ریزی کنن نشه یک مدت دیگه باز این ثبت شدن هارو حذف کنن و سنگ بزرگتری برای وبمسترها بزارن تا حذف بشه
مثلا بگن همه باید برن تهران دبیرخانه فلان حضورفیزیکی داشته باشن و ثبت کنن!!

nader2015

Registered User
لایک‌ها
38
سلام

بالخره موفق به ثبت نام شدم و جلوی دامنه نوشته شناسایی شد ولی توی internet.ir نمیشه لاگین کرد این طبیعی هستش !در ضمن من نمی تونم ساب دامنه مثلا فرومم رو ثبت کنم می نویسه دامنه نا معتبر چون فروم میشه کاربر محور ولی صفحه اصلیم اختصاصی هستش یکی راهنمایی کنه لطفا

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
الان ما رو که مخالفت کردن بعد یه ماه باید چکار کنیم
:(

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
سلام
نمی دونم تا حالا از سیستم جدید ساماندهی برای ثبت سایت استفاده کردید یا نه:
http://95.38.61.105/Dashboard/AddDomain.aspx

با توجه به توضیحات فایل راهنمای ساماندهی سعی کردم انجمنم رو به ساماندهی اضافه کنم:

اما با پیام خطایی مواجه می شم که ظاهراً گویای قانون جدیدی از سمت ساماندهی هست:

قانون نسبتاً جدیدی می گه که هر نوع سایت بازی باید از بنیاد ملی بازی های رایانه ای مجوز داشته باشه و با همین بهانه ساده فیلترینگ هر سایتی رو می تونه فیلتر کنه. شاید اشتباه می کنم اما فکر می کنم این هم یه قانون مشابه برای فیلترینگ راحت تر شبکه های اجتماعی و انجمن هایی هست که توسط اشخاص حقیقی مدیریت می شن.

به تیکت من جواب دادن

گفتن غیر اختصاصی ثبت کنم

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام دوستان
من همه اطلاعات رو وارد کردم و تلفن و موبایل رو هم تایید کردم ولی وقتی میرم قسمت افزودن رسانه بر خط آدرس و عنوان رو میزنم و اون سایت رو انتخاب می کنم و روی "تایید" که کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته.
چرا؟

ch6

Registered User
لایک‌ها
80
سلام دوستان
من همه اطلاعات رو وارد کردم و تلفن و موبایل رو هم تایید کردم ولی وقتی میرم قسمت افزودن رسانه بر خط آدرس و عنوان رو میزنم و اون سایت رو انتخاب می کنم و روی "تایید" که کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته.
چرا؟
از چه مرورگری استفاده میکنید ؟
از اونجایی که صفحات aspx هست بهتره با مرورگر internet explorer هم یه تستی کنید

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
یعنی الان باید توی سامانه ی جدید عضو بشیم و سایتمون رو دوباره ثبت کنیم؟

بالا