• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت سایت در دایرکتوری Dmoz

farshidal

Registered User
لایک‌ها
95
سلام دوستان.

کسی اخیرا تونسته سایتی توی Dmoz ثبت کنه ؟
همونطور که میدونید Dmoz معتبر ترین دایرکتوری سایت ها هست و ثبت شدن سایت توی Dmoz از نظر گوگل امتیاز خیلی مهمی محسوب میشه.

ولی مثل اینکه ویراستارهای بخش فارسی اصلا سایت جدیدی رو قبول نمیکنن.
کلا حدود 1200 سایت فارسی ثبت شده. در حالی که این رقم برای سایت های ژاپنی حدود 180 هزار تاس.

من ماه هاست دارم تلاش میکنم سایت هام رو ثبت کنم ولی هیچ وقت قبول نمیشه. هیچ پیغامی هم نمیدن که چرا ثبت نمیشه.
جالب اینجاست که اگر به لیست سایت های ثبت شده فارسی نگاه کنید، حتی وبلاگ های بی محتوایی رو هم میبینید که ثبت شدن.
اینها احتمالا با یکی از ویراستار ها رابطه داشتن.

ضمنا اگر وب مستر ایرانی رو میشناسید که جزو ویراستارهای Dmoz باشه اطلاع بدید !

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
سلام دوستان.

کسی اخیرا تونسته سایتی توی Dmoz ثبت کنه ؟
همونطور که میدونید Dmoz معتبر ترین دایرکتوری سایت ها هست و ثبت شدن سایت توی Dmoz از نظر گوگل امتیاز خیلی مهمی محسوب میشه.

ولی مثل اینکه ویراستارهای بخش فارسی اصلا سایت جدیدی رو قبول نمیکنن.
کلا حدود 1200 سایت فارسی ثبت شده. در حالی که این رقم برای سایت های ژاپنی حدود 180 هزار تاس.

من ماه هاست دارم تلاش میکنم سایت هام رو ثبت کنم ولی هیچ وقت قبول نمیشه. هیچ پیغامی هم نمیدن که چرا ثبت نمیشه.
جالب اینجاست که اگر به لیست سایت های ثبت شده فارسی نگاه کنید، حتی وبلاگ های بی محتوایی رو هم میبینید که ثبت شدن.
اینها احتمالا با یکی از ویراستار ها رابطه داشتن.

ضمنا اگر وب مستر ایرانی رو میشناسید که جزو ویراستارهای Dmoz باشه اطلاع بدید !

دایرکتوری ها همگی دارای یک امتیاز مشخص در الگوریتم امتیاز دهی هستن که از یه نرخ پایه شروع میشه تا به انتها می رسه
ثبت در دایرکتوری مهم هست اما فاکتور های دیگه ای هستن که بسیار نرخ و ارزششون بالاتر از دایرکتوری هست یه زمانی دایرکتوری ها دارای ارزش بالای بودن اما درحال حاضر ارزش چندانی در مقیاسه با دیگر پارامتر ها ندارن

farshidal

Registered User
لایک‌ها
95
دایرکتوری ها همگی دارای یک امتیاز مشخص در الگوریتم امتیاز دهی هستن که از یه نرخ پایه شروع میشه تا به انتها می رسه
ثبت در دایرکتوری مهم هست اما فاکتور های دیگه ای هستن که بسیار نرخ و ارزششون بالاتر از دایرکتوری هست یه زمانی دایرکتوری ها دارای ارزش بالای بودن اما درحال حاضر ارزش چندانی در مقیاسه با دیگر پارامتر ها ندارن

حرف شما در مورد دایرکتوری ها کاملا درسته. دیگه مثل قبل ارزش ندارن.
اما بحث Dmoz کاملا جداست. گوگل Dmoz رو خیلی قبول داره.

به خاطر اینکه Dmoz هر سایتی رو ثبت نمیکنه و شرایط سختی داره. چندین نفر از ویراستار های رسمی Dmoz باید سایت شما ببینن و کنترل کنن تا ثبت بشه. کنترل ها هم شامل محتوا، به روز رسانی، و خیلی چیزهای دیگه میشه. در واقع سایتی که بتونه خودش رو توی Dmoz ثبت کنه یعنی خیلی از شرایط یک سایت استاندارد رو داره. و گوگل هم چشم بسته بهش امتیاز میده.

اما گویا ویراستارهای بخش فارسی Dmoz ماه هاست که سایت جدیدی رو قبول نمی کنن !

Last edited:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اونجا هم پارتی بازی
من چند سال دارم تلاش میکنم قبول نمیکنه
یک زمانی iroonikids.com مارو ثبت کرد بعد از یک سال فکنم پاک کردند
اول باید رابطه داشت بعد فاکتورهای دیگر محتوا و..

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
حرف شما در مورد دایرکتوری ها کاملا درسته. دیگه مثل قبل ارزش ندارن.
اما بحث Dmoz کاملا جداست. گوگل Dmoz رو خیلی قبول داره.

به خاطر اینکه Dmoz هر سایتی رو ثبت نمیکنه و شرایط سختی داره. چندین نفر از ویراستار های رسمی Dmoz باید سایت شما ببینن و کنترل کنن تا ثبت بشه. کنترل ها هم شامل محتوا، به روز رسانی، و خیلی چیزهای دیگه میشه. در واقع سایتی که بتونه خودش رو توی Dmoz ثبت کنه یعنی خیلی از شرایط یک سایت استاندارد رو داره. و گوگل هم چشم بسته بهش امتیاز میده.

اما گویا ویراستارهای بخش فارسی Dmoz ماه هاست که سایت جدیدی رو قبول نمی کنن !

بزرگترین دایرکتوری خود گوگله! اون اول خودش رو قبول داره تا بقیه رو مهندسی شبکه ارزشیابی گوگل لایه های پیچیده ای داره که شاید باور نکنید خود گوگل هم سردر گم کرده! در این لایه هر عامل دارای جایگاه تعریف شده ای هست اگر بخواد استثنا قایل بشه مجبوره کل الگوریتم رو برای یک عامل کوچک عوض کنه! تحت شرایطی اینکار رو می کنه مانند قوانین ایالتی کشوری حمله سایبری مخاطرات جهانی
Dmoz از نگاه گوگل همون گونه ارزش داره که بقیه دارن اگر گوگل سایت شما رو ایندکس کرد بدونید شما حداقل ها رو دارید

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
چند دایکتوری بزرگ هستند که ثبت در اونها سخت اما بسیار مفید هست یکی از اونها Dmoz هست
برای ثبت سایت در دیموز سایت شما باید یک سری فاکتور کلی داشته باشه اول این که سایت تازه کار نباشه دوم این که رنک های جهانی خوبی داشته باشه
سوم این که معروف و شناخته شده باشه
چهارم این که محتوایی داشته باشه که اسپم شناخته نشه
همه ی اینها در این خلاصه میشه که کلا سایت شما باید ارزش ثبت شدن داشته باشه
این که خیلی از دایرکتوری های در آپدیت های جدید گوگل Penalized شدند در اون شکی نیست اما در این که Dmoz با خیلی از دایرکتوری های فرق داره هم در اینم شکی نیست
یکی از اصول لینک بیلدینگ ثبت کردن سایت در Dmoz هست

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
من با 1000 دلار براتون ثبت می کنم.
:)

خیلی کم نگفتی:D
1000 پولی نیست
پول خورد زیر خط فقرهاست

کسی میخواد یک میلیون خورده ای خرج کنه میره سایتش رو بهتر میرسه . نویسنده یا بازدید میخره یا ...

mojtaba khadempir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت تمام کاربران:
به نظر من زمانی که جواب شما رو نمیدهند معلوم هست وبسایت شما جایگاه و شرایط لازم را برای ثبت ندارد و این جمله شما (وبلاگ های بی محتوایی رو هم میبینید که ثبت شدن) میتونید ی لینک از این وبلاگ بی محتوا رو تو دیموز معرفی کنید تا ما هم ببینیم.
عزیزانم دیموز بحث اعتبار و معتبر بودن سایت رو معرفی میکنه نه فقط رنک گوگل...
مگه دیموز جای کاسبی کردن هست؟؟
لطفا از این موارد چیزی ننویسید و ادیتور های دیموز را زیر سوال نبرید...

Last edited:

farshidal

Registered User
لایک‌ها
95
با سلام خدمت تمام کاربران:
به نظر من زمانی که جواب شما رو نمیدهند معلوم هست وبسایت شما جایگاه و شرایط لازم را برای ثبت ندارد و این جمله شما (وبلاگ های بی محتوایی رو هم میبینید که ثبت شدن) میتونید ی لینک از این وبلاگ بی محتوا رو تو دیموز معرفی کنید تا ما هم ببینیم.
عزیزانم دیموز بحث اعتبار و معتبر بودن سایت رو معرفی میکنه نه رنک در گوگل...

به عنوان نمونه :
« طعم یک فنجان چای »

شما تصور کنید که کلا 30 تا وبلاگ فارسی توی Dmoz ثبت شده و یکیش اینه !!
یه وبلاگ کاملا بی محتوا که شاید روزی 2 تا بازدید کننده هم نداره.

اون وقت ما 3 سال هست که حتی نتونستیم یکی از سایت هامون رو ثبت کنیم. در حالی که همه شون جزو سایت های معتبر فارسی هستند.

توی بخش سایت های فارسی Dmoz حدود 700 سایت فارسی ثبت شده. اگر لیستشون رو نگاه کنید کمتر از 10 درصد اونها توی وب فارسی اعتباری دارند و بقیه کاملا بی محتوا هستند.

کاملا مشخصه که ادیتورهای بخش فارسی دیموز یا کاملا پرت هستند، یا با پارتی بازی و گرفتن مبلغی سایت ها رو ثبت میکنن.

talaleh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به عنوان نمونه :
« طعم یک فنجان چای »

شما تصور کنید که کلا 30 تا وبلاگ فارسی توی Dmoz ثبت شده و یکیش اینه !!
یه وبلاگ کاملا بی محتوا که شاید روزی 2 تا بازدید کننده هم نداره.

اون وقت ما 3 سال هست که حتی نتونستیم یکی از سایت هامون رو ثبت کنیم. در حالی که همه شون جزو سایت های معتبر فارسی هستند.

توی بخش سایت های فارسی Dmoz حدود 700 سایت فارسی ثبت شده. اگر لیستشون رو نگاه کنید کمتر از 10 درصد اونها توی وب فارسی اعتباری دارند و بقیه کاملا بی محتوا هستند.

کاملا مشخصه که ادیتورهای بخش فارسی دیموز یا کاملا پرت هستند، یا با پارتی بازی و گرفتن مبلغی سایت ها رو ثبت میکنن.

جناب فرشید خان سلام . خوبید؟؟
نوشته های من اگه بی محتواست ساخته ذهن خودمه و برای دل کسی نمینویسم .حتی اگه بازدید کننده هم نداشته باشه وبلاگم که داره فک نمیکنم موضوعی باشه که شما بخواید به ثبت اون در دایرکتوری dmoz اعتراض کنید...من نه جایی پارتی دارم نه پول خرج کردم ...من نمیدونم چرا شما اینقدر تعجب کردید از ثبت وبلاگ من .میدونید شبیه چیه ...اینکه یکی برای داشتن یه چیزی تلاش میکنه و بهش نمیرسه ولی یکی تلاش نکرده خدا براش جور میکنه. شما ببین کجای کارت میلنگه...
امید دارم به زودی به خواسته و آرزوتون برسید.
مانا باشید

raminbarati360

Registered User
لایک‌ها
73
با سلام همان طور که جناب زمانیان فرمودند یکی از اصول لینک بیلدینگ ثبت کردن سایت در Dmoz می باشد به نظر من با استمرار و پیگری می تونید ثبت کنید

قطره آب با استمرار سنگ را سوراخ می کنه

موفق باشید

farshidal

Registered User
لایک‌ها
95
جناب فرشید خان سلام . خوبید؟؟
نوشته های من اگه بی محتواست ساخته ذهن خودمه و برای دل کسی نمینویسم .حتی اگه بازدید کننده هم نداشته باشه وبلاگم که داره فک نمیکنم موضوعی باشه که شما بخواید به ثبت اون در دایرکتوری dmoz اعتراض کنید...من نه جایی پارتی دارم نه پول خرج کردم ...من نمیدونم چرا شما اینقدر تعجب کردید از ثبت وبلاگ من .میدونید شبیه چیه ...اینکه یکی برای داشتن یه چیزی تلاش میکنه و بهش نمیرسه ولی یکی تلاش نکرده خدا براش جور میکنه. شما ببین کجای کارت میلنگه...
امید دارم به زودی به خواسته و آرزوتون برسید.
مانا باشید

از اینکه برای پاسخ به این مطلب در پرشین تولز ثبت نام کردید و در هر صورت به جمع وب مسترها پیوستید خوشحالم.
من قصد اهانت به وبلاگ شما رو نداشتم. منظورم از بی محتوا، تعداد بسیار کم محتوا بود. اگرنه نوشته های شما ممکنه برای خودتون و خیلی های دیگه هم ارزشمند باشه.

مسئله اینجاست که ادیتورهای بخش فارسی دیموز کاملا سلیقه ای عمل میکنند. چرا سایتی که یکی از مراجع آموزش وب فارسیه و بیش از 7 سال سابقه و روزانه 50-40 هزار بازدید داره نباید ثبت بشه. ولی وبلاگی که کاملا شخصیه ثبت میشه؟

توی بحث حرفه ای گری، جایی برای دل و آرزو و ... نیست. همه چیز باید مستدل و قانونمند باشه.

باز هم عرض میکنم که منظور من از بی محتوا، کم ارزش نشون دادن مطالب شما نبود. بلکه از نظر تعداد مطالب و محتوا عرض کردم.

در هر صورت برای شما آرزوی بهترین ها رو دارم.

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
با ادیتور های بخش فارسی اش تماس بگیرید بپرسید چه راهی برای ثبت هست ؟ خودشون میگن بهتون !

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
من فکر می کنم دیگه مثل سابق این سایت کیفیت و ارزش بالایی نداره

با همین لایک گوگل و توییتر میشه خوب جواب گرفت

mojtaba khadempir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام:
متاسفانه ادیتورهای دیموز در قسمت هنر و ادبیات بسیار ضعیف عمل میکنند حتی وبلاگ هایی رو ثبت کردند، که فیلتر اند این کار حرفه ای نیست و مشکلی اینجا وجود داره اما در بخش ورزش این موضوع نیست و تمام سایت هایی که ثبت هستن دارای رزومه و رتبه خوبی در نزد مخاطبین ورزشی هستند.

بالا