• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت شرکت در خارج از ایران

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
سلام دوستان . با توجه به اینکه قصد داریم خدمات خودمون رو در سطح بین المللی گسترش بدیم ،با توجه به محدودیتهای موجود مایل هستم که یک شرکت در خارج از ایران به ثبت برسونم.دو تا معیار دارم برای انتخاب کشور مورد نظر و ازتون می خوام که راهنماییم کنید.
1 : از نظر هزینه ، پایینترین هزینه رو برام داشته باشه برای ثبت شرکت و دردسرهای بعدش(منظور مالیات و افتتاح حساب و غیره هست).همچنین ترجیحا نیازی به حضور فیزیکی در اون کشور نداشته باشه و بشه با دفتر کار مجازی کار رو پیش برد.
2 : اگر چند وقت دیگه خواستم اقامت اون کشور رو بگیرم ، جای خوبی برای زندگی باشه.البته معیار خوبی برای هر شخص متفاوت هست.من یه جای مدرن اما کم هزینه با پشتیبانی از زبان انگلیسی رو می پسندم.
ممنون می شم اگر پیشنهادتون رو یا احیانا شرایط انجام این کار رو بفرمایید

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام دوستان . با توجه به اینکه قصد داریم خدمات خودمون رو در سطح بین المللی گسترش بدیم ،با توجه به محدودیتهای موجود مایل هستم که یک شرکت در خارج از ایران به ثبت برسونم.دو تا معیار دارم برای انتخاب کشور مورد نظر و ازتون می خوام که راهنماییم کنید.
1 : از نظر هزینه ، پایینترین هزینه رو برام داشته باشه برای ثبت شرکت و دردسرهای بعدش(منظور مالیات و افتتاح حساب و غیره هست).همچنین ترجیحا نیازی به حضور فیزیکی در اون کشور نداشته باشه و بشه با دفتر کار مجازی کار رو پیش برد.
2 : اگر چند وقت دیگه خواستم اقامت اون کشور رو بگیرم ، جای خوبی برای زندگی باشه.البته معیار خوبی برای هر شخص متفاوت هست.من یه جای مدرن اما کم هزینه با پشتیبانی از زبان انگلیسی رو می پسندم.
ممنون می شم اگر پیشنهادتون رو یا احیانا شرایط انجام این کار رو بفرمایید
خیلی مقدمه نوشتی
منم خیلی چیزها رو میپسندم !
مخصوصا گسترش بین المللی رو
کشت منو این کلمه
اگر جو گیر نشدی
و خلق الله را سرکار نذاشتی برای راهنمائی ؟!
برو هونگ کونگ شرکت ثبت کن
بعد هم توکه دفتر کار مجازی میخوای
یعنی کارت فقط در حدیه که با دفتر کار مجازی حله واسه چی میخوای شرکت ثبت کنی

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
ممنون از پیشنهادتون.البته بنده اکثر کشورهای روتین رو بررسی کردم(اتفاقا هنگ کنگ یکی از گزینه های خوب هست اما یه کم سر بحث های مالیاتی سخت گیر هستند و برای اقامت گرفتن حتما باید گردش مالی بزرگی داشته باشید).منظور از سوال این بود که کشوری که پیشنهاد داده می شه چه مزیت یا معایبی داره؟ضمن اینکه مسلما خیلی تفاوت هست بین داشتن یک دفتر کار مجازی تنها و داشتن یک شرکت .من قصد تاسیس شرکت رو دارم برای استفاده از امکانات تجاری یک شرکت که تنها با داشتن یک دفتر کار مجازی امکانپذیر نیست.
ممنون می شم دوستانی که همچین تجربه ای رو عملا داشتند بنده رو راهنمایی کنند.

پ.ن :یکی از مشکلاتی که معمولا توی انجمن ها پیش میاد این هست که اکثرا کسانی که چیزی می نویسند احساس می کنند که تمامی مخاطبین هم سن و جنسیت و در نهایت همسطح خودشون هستند در نتیجه با همون لحن اطرافیان رو مخاطب قرار می دند که این اصلا درست نیست.

Last edited:

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
ممنون از پیشنهادتون.البته بنده اکثر کشورهای روتین رو بررسی کردم.منظور از سوال این بود که کشوری که پیشنهاد داده می شه چه مزیت یا معایبی داره؟ضمن اینکه مسلما خیلی تفاوت هست بین داشتن یک دفتر کار مجازی تنها و داشتن یک شرکت .من قصد تاسیس شرکت رو دارم برای استفاده از امکانات تجاری یک شرکت که تنها با داشتن یک دفتر کار مجازی امکانپذیر نیست.
ممنون می شم دوستانی که همچین تجربه ای رو عملا داشتند بنده رو راهنمایی کنند.

پ.ن :یکی از مشکلاتی که معمولا توی انجمن ها پیش میاد این هست که اکثرا کسانی که چیزی می نویسند احساس می کنند که تمامی مخاطبین هم سن و جنسیت و در نهایت همسطح خودشون هستند در نتیجه با همون لحن اطرافیان رو مخاطب قرار می دند که این اصلا درست نیست.
اولا من همچین تجربه ای رو عملا دارم
هم در چین و هم در هونگ کونک و... تعدادی کشور دیگه
هم ثبت کردم هم کارمند دارم هم اداره کردم هم میدونم دفتر مجازی چیه
دوما نمیدونم سطح شما چیه
سطح من زیر صفره
منفقط چیز نمینویسم !
اونهایی که فقط چیز مینویسن اشخاص دیگه ای هستن
من قبل اینکه جواب کسی رو بدم میرم پست های قبلیشو میخونم و بر اساس پست هایی که داشته میام جوابشو میدم
شمایی که ظاهرا توانایی هندل کردن بعضی مسائل تجاری رو نداری ( توی امضات و توی پست هات هست )
خوب جواب شما باید جوری باشه که آگاه بشی و دقیقا بدونی کجایی
الان ما ( نوعی ) توی اداره و ثبت شرکت در ایران موندیم ...

اداره و هندل کردن شرکت در خارج از ایران !
به هر حال هر جور دوست داشتی عمل کن
من به عنوان یک انسان سعی کردم چشماتو بازکنم

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
ممنون از شما دوست عزیز که اطلاعات بسیار کامل و جامعی در اختیار بنده گذاشتید.
از دوستان دیگه اگه کسی تجربه ای داره ممنون می شم با من و دیگر خواننده های این تاپیک قسمت کنه.
یا دوستانی که از طریق شرکت های ثبت کننده این کار رو انجام دادند تجربه اشون رو عنوان کنند.البته ترجیحا بدون ذکر اسم که مشکلی پیش نیاد.
مرسی

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
از دوستان دیگه اگه کسی تجربه ای داره ممنون می شم با من و دیگر خواننده های این تاپیک قسمت کنه.

بالا