kingnothing1985
Registered User
سلام دوستان . با توجه به اینکه قصد داریم خدمات خودمون رو در سطح بین المللی گسترش بدیم ،با توجه به محدودیتهای موجود مایل هستم که یک شرکت در خارج از ایران به ثبت برسونم.دو تا معیار دارم برای انتخاب کشور مورد نظر و ازتون می خوام که راهنماییم کنید.
1 : از نظر هزینه ، پایینترین هزینه رو برام داشته باشه برای ثبت شرکت و دردسرهای بعدش(منظور مالیات و افتتاح حساب و غیره هست).همچنین ترجیحا نیازی به حضور فیزیکی در اون کشور نداشته باشه و بشه با دفتر کار مجازی کار رو پیش برد.
2 : اگر چند وقت دیگه خواستم اقامت اون کشور رو بگیرم ، جای خوبی برای زندگی باشه.البته معیار خوبی برای هر شخص متفاوت هست.من یه جای مدرن اما کم هزینه با پشتیبانی از زبان انگلیسی رو می پسندم.
ممنون می شم اگر پیشنهادتون رو یا احیانا شرایط انجام این کار رو بفرمایید
1 : از نظر هزینه ، پایینترین هزینه رو برام داشته باشه برای ثبت شرکت و دردسرهای بعدش(منظور مالیات و افتتاح حساب و غیره هست).همچنین ترجیحا نیازی به حضور فیزیکی در اون کشور نداشته باشه و بشه با دفتر کار مجازی کار رو پیش برد.
2 : اگر چند وقت دیگه خواستم اقامت اون کشور رو بگیرم ، جای خوبی برای زندگی باشه.البته معیار خوبی برای هر شخص متفاوت هست.من یه جای مدرن اما کم هزینه با پشتیبانی از زبان انگلیسی رو می پسندم.
ممنون می شم اگر پیشنهادتون رو یا احیانا شرایط انجام این کار رو بفرمایید