• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت نام در پی پال با فری گیت

nav135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز من یه اکانت پی پال با فری گیت درست کردم و ادرس و شماره تلفن و کلا مشخصات و از خودم دادم الان می خوام از یکی از سایتا پول برداشت کنم بعدا مشکلی پیش میاد یا نه؟

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
سلام ..

دوست عزیز احتمال لیمیت شدن اکانتتون بسیار بسیار بالاست ..

چون فری گیت آی پی رو در هر بار اتصال تغییر می ده و همینطور ممکنه افراد دیگری هم مثل شما از فری گیت برای بازکردن اکانت پی پال استفاده کرده باشن ..

توصیه نمیشه

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
چرا مشکل پیش میاد چون پروتوکول های چیز پی انی و مشابه شناسایی می شن بهترین راه استفاده از وی پی اس هستش از توی خوده وی پی اس این کار رو انجام بدید

nav135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا مشکل پیش میاد چون پروتوکول های چیز پی انی و مشابه شناسایی می شن بهترین راه استفاده از وی پی اس هستش از توی خوده وی پی اس این کار رو انجام بدید

تا جایی که من می دونم وی پی اس سرورهای مجازی هستن حالا نمی دونم چطوری ازشون استفاده کنم برای دور زدن پی پال

aea

Registered User
لایک‌ها
0
وی پی اس خیلی خوبه ریسکش خیلی پایینه

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
وی پی اس یک کامپیوتر مجازی هستش.

یک شخصی یک سرور اختصاصی با رم مثلا 24 و هارد 2000 گیگ می خره بعد اونو تقسیم می کنه به و روش 15 تا ویندوز یا ... نصب می کنه بعد می فروشه و معمولا شما از طریق ریموت دسکتاپ بهش وصل می شید یعنی دقیقا وی پی اس مثل کامپیوتر شما هستش و شما به دسکتاپش وصل می شید و کار می کنید با این تفاوت که سرعت بالایی داره در حد دانلود چند مگابایت در ثانیه و آی پیش خارجی هستش و دیگه پی پال یا ... هیچ چیزی نمی فهمند هیچ وقت.

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
وی پی اس یک کامپیوتر مجازی هستش.

یک شخصی یک سرور اختصاصی با رم مثلا 24 و هارد 2000 گیگ می خره بعد اونو تقسیم می کنه به و روش 15 تا ویندوز یا ... نصب می کنه بعد می فروشه و معمولا شما از طریق ریموت دسکتاپ بهش وصل می شید یعنی دقیقا وی پی اس مثل کامپیوتر شما هستش و شما به دسکتاپش وصل می شید و کار می کنید با این تفاوت که سرعت بالایی داره در حد دانلود چند مگابایت در ثانیه و آی پیش خارجی هستش و دیگه پی پال یا ... هیچ چیزی نمی فهمند هیچ وقت.

با سلام دوست عزیز
میشه شرکتهای معتبر ارائه دهنده وی پی اس نام ببرید
با تشکر

بالا