• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت نام مسکن ملی چگونه است ؟

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
سلام

مسکن ملی کجا میشه مدارک رو بارگذاری کرد ؟

من ثبت نام کردم جایی واسه بارگذاری مدارک نمی بینم ، از هر کی هم میپرسی میگه همون موقع باید مدارک رو بذاری رو سایت !

لطفا اگر ثبت نام کردید یه شات بذارید ببینیم کجاشه

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
شرایطش رو خوندم خیلی حال نکردم
یه زمین تو حاشیه های بی اب و علف میدن و یه مقدار هم وام میدن بهت که بتونی زمینو بسازی؟
دیگه چیا مهم بود تو شرایطش

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام

مسکن ملی کجا میشه مدارک رو بارگذاری کرد ؟

من ثبت نام کردم جایی واسه بارگذاری مدارک نمی بینم ، از هر کی هم میپرسی میگه همون موقع باید مدارک رو بذاری رو سایت !

لطفا اگر ثبت نام کردید یه شات بذارید ببینیم کجاشه
اون اوایل ثبت نام ، بارگزاری مدارک فعال بود..بعدا تصمیم گرفتن اول طرف احراز هویت بشه بعد اگر تایید شد مدارک بارگزاری کنه .

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
شرایطش رو خوندم خیلی حال نکردم
یه زمین تو حاشیه های بی اب و علف میدن و یه مقدار هم وام میدن بهت که بتونی زمینو بسازی؟
دیگه چیا مهم بود تو شرایطش

زمین میدن تو منطقه ای که اب و برق و گاز نداره و بهت مهلت ساخت میدن نساختی زمین رو میگیرن ...

۴۰ تومن تو شهرستانا میگیرن بلوکه میکنن یکساله بنظرم بعد ۱۵۰ تومن وام میدن ۱۸ درصد

شرایط ثبت نامش :

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
اون اوایل ثبت نام ، بارگزاری مدارک فعال بود..بعدا تصمیم گرفتن اول طرف احراز هویت بشه بعد اگر تایید شد مدارک بارگزاری کنه .
ممنونم ، الان چند روزه ثبت نام کردم نوشته در انتظار دریافت استعلام ، شما نمیدونی چقدر طول میکشه تا تایید کنن ؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
ممنونم ، الان چند روزه ثبت نام کردم نوشته در انتظار دریافت استعلام ، شما نمیدونی چقدر طول میکشه تا تایید کنن ؟
متقاضیان نهضت ملی مسکن از ابتدای دی ماه منتظر پیامک باشند

محمودزاده، معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی :

دو شرط اساسی که در نهضت ملی مسکن تغییر کرده در پالایش متقاضیان لحاظ می شود.

تاکنون حدود ۲ میلیون نفر در طرح نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده‌اند.

نتایج پالایش ثبت نام متقاضیان در طرح نهضت ملی مسکن از ابتدای دی ماه به مرور از طریق پیامک به متقاضیان اعلام می‌شود.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
کانکس بذاری تو بیابون نمیشه؟ 🤔 😁
خونه دار شدن خیلی سخت شده ، طرف میاد ۲۰۰ تومن پول میذاره آهن خونشو میخره خرد خرد + وامش خرج خونه میکنه بعد چند سال خونه دار میشه ...

دوست نداشت میفروشه یجای دیگه میخره

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
بازیچه طرح های دولت نشید .

دایی ما از طبقه ضعیف جامعه به عنوان جانباز جنگ. 13سال پیش برای مسکن مهر ثبت نام کرد. هنوز اس ام اس میاد براش پول بریز و ساختمون 30% رشد فیزیکی هم نداشته

اونایی هم که تحویل دادن اوضاع شون خیلی خیته و تف مالی شده از نظر مهندسی و متریال. مسکن مهر روزهای فرد آب قطعه. روزهای زوج برق قطعه . مابین روز های زوج و فرد هم گاز قطعه. ازشهرستان حجوم آوردن و به همون ساختمان و با امکانات داغون قانع هستن

با قیمت های فعلی هم تهران بیشتر از هر زمان دیگه داره تخلیه میشه و مردم حجوم میارن به حومه و قیمت حومه هم میکشن بالا

باورش سخته تو همچین وضعیتی با صدها میلیارد تومن چیزی مثل ایران مال میسازن و در ایران مال نه تنها عنکبوت پر نمیزنه بلکه فقط موجب افزایش قیمت منطقه 22 شده. تو اون گیر و بیر 2هزار تا ماشین kia وارد کردن به اسم تاکسی و خدمه ایران مال . ولی همه ش رو تو بازار آب کردن:دی فکر میکردن اینجا دوبی هست و مردم کلی قدرت خرید و اجاره مغازه هارو دارن:unsure: فقط عشق ساخت و ساز و علم کردن یک ساختمان. اصن یه چی میسازن حال میکنن -مهم نی کاربرد داره یا نه. تو ایران آجر بذار کنار فردا 6برابر شده

هیچوقت منتظر ارزانی در مسکن . درمان. خودرو و ارز نباشید . امورات دولت با انگولک همین چند مورد میگذره

Last edited:
بالا