• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثروتمندترین افراد روی زمین در سال ۲۰۱۷ را بهتر بشناسید

redmag

Registered User
تاریخ عضویت
11 می 2017
نوشته‌ها
328
لایک‌ها
58
سن
26
%D8%AB%D8%B1%D9%88%D8%AA%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AF-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84-2017-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%AF-3-755x482.jpg

مجله فوربس همه سال لیست ثروتمندترین افراد جهان را منتشر می‌کند و در این لیست نام همه افرادی را که ثروت آن‌ها از یک میلیارد دلار فراتر رفته است قرار می‌دهد. همه ساله افراد جدیدی به این لیست اضافه می‌شوند و افرادی هم از آن خط می‌خورند و تعداد میلیاردرها نیز روز به روز در حال افزایش است. با این که چند ماه از شروع سال ۲۰۱۸ می‌گذرد اما آشنایی با ثروتمندان جهان در سالی که گذشت می‌تواند جالب و جذاب باشد. در این مقاله اختصاصی از مجله قرمز به آمار و ارقامی که مجله فوربس در این مورد منتشر کرده است نگاهی می‌اندازیم و با میلیاردرهای جهان بیشتر آشنا می‌شویم.



نگاهی به آمار و ارقام در سالی که گذشت
در سالی که گذشت رکورد تعداد افراد میلیاردر در جهان شکسته شد و این رقم با ۱۳ درصد افزایش از ۱۸۱۰ نفر در سال ۲۰۱۶ به ۲۰۴۳ نفر در سال ۲۰۱۷ افزایش یافت و طبق تایید مجله فوربس این اولین سالی است که تعداد میلیاردرها در جهان از عدد ۲۰۰۰ فراتر می‌رود. مجموع ثروت این افراد نیز با ۱۸ درصد افزایش به رقم ۷.۶۷ تریلیون دلار رسید که این رقم نیز در نوع خود یک رکورد محسوب می‌شود. افزایش ۲۳۳ نفری تعداد میلیاردرها در جهان نیز که در سال ۲۰۱۷ رخ داد در ۳۱ سال اخیر (که مجله فوربس آمارثروتمندترین افراد را ثبت می‌کند) بی سابقه بوده است، تعداد افرادی که در سال ۲۰۱۷ به این لیست اضافه شده‌اند سه برابر افرادی بودند که مقام میلیاردری را در این سال از دست دادند و از این جهت برندگان به بازندگان برتری داشته‌اند.

ثروتمندترین افراد در سال ۲۰۱۷ به تایید مجله فوربس
بیل گیتس موسس ماکروسافت در چهارمین سال متوالی مقام ثروتمندترین فرد جهان را به خود اختصاص داد. او در ۲۳ سال اخیر ۱۸ بار به این مقام رسیده است و ثروت او از ۷۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۶ به ۸۶ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۷ رسید. برای جف بزوس مدیر عامل و موسس آمازون نیز سال ۲۰۱۷ بهترین سال بود چون توانست ۲۷.۶ میلیارد دلار به ثروت خود اضافه کند، عددی که هرگز کسی در یک سال به آن دست نیافته است. در حال حاضر ثروت جف بزوس به ۷۲.۸ میلیارد دلار می‌رسد و رتبه سوم را در میانثروتمندترین افراد روی زمین به خود اختصاص داده است. رتبه دوم نیز به وارن بافت اختصاص دارد چون او توانست در یک سال ثروت خود را ۱۴.۸ میلیارد دلار افزایش دهد و به ۷۵.۶ میلیارد دلار برساند. البته انتخاب دونالد ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا علت اصلی این موفقیت بود و باعث شد که وارن بافت رتبه دوم را از آماناسیو اورتگا صاحب برند بزرگ زارا بگیرد و او را به رتبه چهارم بفرستد. اورتگا در سال ۲۰۱۷ توانست ۴.۳ میلیارد دلار به ثروت خود اضافه کرده و آن را به عدد ۷۱.۳ میلیارد دلار برساند.

-افراد-روی-زمین-در-سال-2017-را-بهتر-بشناسید-2.jpg


مارک زوکربرگ نیز با افزایش ۱۱.۴ میلیارد دلاری ثروت خود در رتبه پنجم قرار گرفت و کارلوس اسلیم هلو مکزیکی هم که زمانی ثروتمندترین فرد جهان بود به رتبه ششم سقوط کرد. این اولین باری بود که کارلوس اسلیم در میان پنج ثروتمند برتر جهان قرار نمی‌گیرد. در لیست ثروتمندترین افراد جهان ۱۹۵ نام جدید به چشم می‌خورد که چینی‌ها با ۷۶ نفر بیشترین تعداد را به خود اختصاص داده‌اند و نام ۲۵ آمریکایی نیز در میان آن‌ها به چشم می‌خورد. جان کالیسون ۲۶ ساله جوان‌ترین میلیاردر خودساخته جهان در سال ۲۰۱۷ است و در میان لیست ۲۰۴۳ نفری میلیاردرهای جهان ۵۶ نفر زیر چهل سال هستند که نسبت به ۶۶ نفر سال گذشته کاهش محسوسی را نشان می‌دهد، تعدادی از این افراد از مرز چهل سالگی عبور کرده‌اند و ثروت تعدادی دیگر نیز از یک میلیارد دلار کمتر شده است.

-افراد-روی-زمین-در-سال-2017-را-بهتر-بشناسید-1.jpg


در این لیست نام ۱۵ زن میلیاردر خود ساخته نیز به چشم می خورد که همه آن‌ها به جز یک نفر از منطقه جنوب شرق آسیا هستند. ده تن از این زنان، چینی، یک نفر از تایلند و یک نفر نیز آمریکایی است. زوی گونفی میلیاردر چینی با ۶ میلیارد دلار ثروت، تروتمندترین زن جهان است. البته تعداد کل زنان میلیاردر جهان ۲۲۷ نفر است که به جز این ۱۵ نفر بقیه آن‌ها از طریق ارث یا شراکت با برادر و همسر خود به ثروت دست یافته‌اند. همچنان تعداد آمریکایی‌ها در میان ثروتمندان جهان از هر ملیت دیگری بیشتر است و این تعداد از ۵۴۰ نفر در سال ۲۰۱۶ به ۵۶۵ در سال ۲۰۱۷ رسیده است. چین نیز با ۳۱۰ نفر در رتبه دوم قرار دارد. آلمان با ۱۱۴ و هند با ۱۰۱ نفر در رتبه‌های بعدی هستند. ۷۸ نفر نیز از لیست میلیاردرهای جهان حذف شده‌اند که از این تعداد ۳۳ نفر چینی و ۷ نفر آمریکایی آمریکایی هستند. بیست تن از این تعداد نیز از دنیا رفته‌اند و ثروت آن‌ها میان اعضای خانواده آن‌ها تقسیم شده است.
منبع: مجله قرمز
 

selfmade

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 فوریه 2018
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
1
سن
35
13-Jeff-Bezos-Getty-850x491.jpg

جف بزوس (Jeff Bezos)، مدیرعامل و بنیانگذار سایت خرده فروشی «آمازون» و شرکت هوافضای «بلواوریجین» است که در سال ۲۰۱۸ توانسترتبه ی اول ثروتمندترین فرد دنیا را از سوی سایت معتبر فوربس از آن خودش کند. در حال حاضر ارزش ثروت جف بزوس، طبق آمار سایت فوربس، ۱۲۶ میلیارد دلار است. او به مدت سه سال پیاپی، در میان ۵۰ **** برتر جهان از سوی مجله ی فورچون قرار داشته است و در سال ۲۰۱۵ در صدر این لیست قرار گرفت. آغاز به کار یکی از مشهورترین و پردرآمدترین سایت های خرده فروشی دنیا، یعنی سایت آمازون، به دوران پس از پایان تحصیلات جف بزوس برمی گردد.

در حال حاضر ارزش ثروت جف بزوس، طبق آمار سایت فوربس، ۱۲۶ میلیارد دلار است.

جف پس از فارغ التحصیل شدن در رشته ی الکترونیک و کامپیوتر از دانشگاه پرینستون، مشغول به فعالیت در شغل های مرتبط با صنایع کامپیوتری در وال استریت شد. بزوس از دوران کودکی علاقه ی بسیاری به فضا و دانش مربوط به آن داشت. او در دانشگاه دانشجوی بسیار ممتازی بود و در همان زمان تحصیل، علاوه بر دریافت مدال افتخار، به مدیریت بخش «سازمان دانشجویی تحقیقات فضایی» پرینستون درآمد.

جف بزوس در ابتدای فعالیت حرفه ای اش مشغول به انجام پروژه ی بزرگی برای شرکت Fitel شد. جف در این پروژه مسئولیت طراحی و توسعه ی شبکه ای برای تجارت جهانی این شرکت را عهده دار شده بود. در همین زمان بود که به دلیل نبوغ و استعداد بسیار زیادی که داشت، از طرف شرکت های معتبری چون «بل» و «اینتل» نیز دعوت به کار شده بود. پس از انجام یکی از بزرگ ترین پروژه های اولیه اش که همان پروژه ی شرکت فیتل بود، در «بنکرز تراست» و بعد تر نیز در یک شرکت سرمایه گذاری مشغول به کار شد.

اما شروع شکل گیری سایت آمازون به دهه ی ۹۰ بر می گردد. زمانی که او در سال ۱۹۹۴ میلادی، عازم سفری به سیاتل بود، طرح این کسب و کار را پیاده سازی کرد. او که در ابتدا بودجه ی محدودی داشت و در شروع راه کارش بود، از یک گاراژ به عنوان دفتر کارش استفاده می کرد. او در آن زمان همچنان مشغول به کار در شرکت سرمایه گذاری بود و درآمد بسیار خوبی هم داشت. اما علاقه ی روز افزون او به ایجاد کسب و کاری در فضای اینترنت، که در آن زمان روز به روز در حال گسترش بود و مخاطبان بیشتری پیدا می کرد، یکی از اولین چیزهایی بود که طرح شکل گیری آمازون و ترک کارش را در ذهن او شکل داد.

جف برای شروع کارش علاوه بر سرمایه ی شخصی، مبلغ ۳۰۰ هزار دلار به عنوان سرمایه گذاری از صندوق بازنشستگی پدر و مادرش دریافت کرد و این دو رسما اولین سرمایه گذاران شروع کار بزوس محسوب می شوند. سایت آمازون در ابتدا یک سایت خرده فروشی کتاب بود که سفارشات کمی دریافت می کرد. اما این سایت سرعت رشد بالایی داشت و به زودی تعداد سفارشات به بیش از حد تصور رسید. این شرکت در طول زمان به تنوع محصولات خودش افزود و شهرت آن به فراتر از مرزهای آمریکا راه پیدا کرد.

امروزه آمازون معروف ترین سایت خرده فروشی اینترنتی در جهان است. بزوس تنها سهامدار این شرکت نیست. او در سال ۲۰۱۶ بیش از یک میلیون سهم خودش را به مبلغ ۶۷۱ میلیون دلار به فروش رساند. بعد از آن نیز یک میلیون سهم دیگر به فروش رسید و در حال حاضر جف بزوس مالک ۱۶.۹ درصد از سهام شرکت آمازون است که ارزشی در حدود ۸۳ میلیارد دلار دارد.

شهرت اصلی جف بزوس، مدیون سایت آمازون است.

شهرت اصلی جف بزوس، مدیون سایت آمازون است. اما منبع ثروت او تنها محدود به این سایت نیست. بزوس در سال ۲۰۰۰ میلادی، شرکت بلواوریجین را تاسیس کرد. از آنجایی که بزوس از کودکی علاقه ی زیادی به فضا و موضوعات مربوط به آن داشت، تصمیم گرفت تا شرکتی در این راستا تاسیس کند. از ابتدای تاسیس این شرکت تا سال ۲۰۰۶، عملیات آن بیشتر به صورت محافظه کارانه و با مخفی کاری همراه بود. اما در سال ۲۰۰۶، خرید زمین وسیعی در تگزاس برای تاسیس آزمایشگاهی مربوط به این شرکت، نام آن را بر سر زبان ها انداخت. جف بزوس، هدف شرکت بلواوریجین را آسان تر کردن سفرهای فضایی اعلام کرد. این هدف بلند مدت، ارزش و البته هزینه ی زیادی برای این کارآفرین میلیاردر داشته و دارد. او در این زمینه حتی با ریچارد برنسون (موسس ویرجین گروپ و یکی از ثروتمندترین افراد دنیا) مذاکراتی انجام داد.

در کنار این فعالیت ها، بزوس در سال ۲۰۱۳، روزنامه ی واشنگتن پست را به مبلغ ۲۵۰ میلیون دلار خریداری کرد. او همچنین یکی از سرمایه گذاران شرکت گوگل است که گفته می شود مبلغی در حدود ۲۵۰ هزار دلار در این شرکت سرمایه گذاری کرده است و در حدود ۳ و نیم میلیون سهم گوگل را خریده است. ارزش سهام جف بزوس در شرکت گوگل تا امروز مبلغی در حدود ۳ میلیارد دلار است. او همچنین در شرکت های بزرگی چون اوبر، توییتر، بیزینس اینسایدر، ایر بی ان بی و یونیتی بایوتکنولوژی، سرمایه گذاری کرده است.
منبع: خودساخته
 
بالا