• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جابه جایی مرزبانی نیروی انتظامی با رسته انتظامی از سرخس به مشهد (همراه با مژدگانی)

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
سلام اگر کسی هست که حاضر هست از نیروی انتظامی یا راهنمایی رانندگی مشهد به انتظامی مرزبانی سرخس جابه جا بشه ... از پایه خدمتی دی ماه91 3 ماه بالاتر یا پایینتر ..

اعلام کنه هماهنگ بشیم ..

شرایط هم به این صورت است با اینکه اصلا درگیری نداره مرز سرخس باز هم 2 ماه از خدمت کسر میشه و هر 45 روز توقف 10 روز مرخصی عملیاتی داره .

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام

دوست عزیز اگر مدت زمانی که خدمت کردی در منطقه مرزی حوالی 8 . 9 ماه باشه یه مرخصی بگیر برو فرماندهي مرزباني ناجا بخش نیروی انسانی صحبت کن اگر احیانا مشکلی هم داری مدرکی با خودت ببر به احتمال خیلی زیاد میتونی به راحتی انتقالی بگیری الته شرطش همون مدت زمان 8. 9 ماه خدمت عملیاتی

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
سلام

دوست عزیز اگر مدت زمانی که خدمت کردی در منطقه مرزی حوالی 8 . 9 ماه باشه یه مرخصی بگیر برو فرماندهي مرزباني ناجا بخش نیروی انسانی صحبت کن اگر احیانا مشکلی هم داری مدرکی با خودت ببر به احتمال خیلی زیاد میتونی به راحتی انتقالی بگیری الته شرطش همون مدت زمان 8. 9 ماه خدمت عملیاتی

سلام گرامی .. خیر من 1 ماه در حال خدمت هستم در اونجا و جمعا 3 ماه خدمت هستم و تک فرزند ذکور با پدر 60 سال هستم . در اصل که معاف بودم قانون عوض شد به 65 سال ----------

در ضمن بنده مرزبانی نمیخوام برم .. نیروی انتظامی جا به جایی میخوام ...

اگر کسی حاضر شد جاشو عوض کنه مبلغ 10.000.000 ریال حاضرم به عنوان جا به جایی بهش بدم ..

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
رسته خدمتی شما در حال حاضر مرزبانی برای انتقالی به انتظامی هم پیشنهاد بنده اینه 5 ماه دیگه به فرماندهی مرزبانی تهران مراجعه کنید خیلی خیلی احتمالش بالاست برای انتقالی در غیر این صورت جا به جایی هم به این سادگی نیست !

بالا