• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جابه جا کردن فایل در ftp

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می خواستم بدونم میشه وقتی فولدرها رو توی ftp در شاخه ی wwwroot آپلود کردیم جابجا شون کنیم . من نتونستم .راهی داره؟

sinahosting

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از broken-home :
می خواستم بدونم میشه وقتی فولدرها رو توی ftp در شاخه ی wwwroot آپلود کردیم جابجا شون کنیم . من نتونستم .راهی داره؟
اگر توی کنترل پنل هاستتون هستید که به راحتی با file manager امکانش هست ولی در حالت عادی اگر با cut ftp اشنا باشید می تونید این کار رو بکنید .

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
با نرم افزار WS-Ftp به راحتی میتونید فایل یا فولدری را Move کنید!!!
همانطور هم که دوست خوبمون گفتند با فایل منیجر کنترل پنل هاستت هم این امر امکان پذیر است!!!

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگر اکانت FTP داری یکی از ساده ترین روشهاش اینه که در آدرس بار IE بزنی.
ftp.DomainName.com
بعد با وارد کردن Username و Pass میتونی وارد FTP بشی و درست مثل یه فولدر ویندوز اونجا میتونی هر کاری که دوست داشتی انجام بدی . فقط سرعتش یکم پایین تره از CutFtp و نرم افزار های از این قبیل.

میتونی فایل بریزی
دیلیت کنی
انتقال بدی
فایل از اونجا برداری

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi25 :
اگر اکانت FTP داری یکی از ساده ترین روشهاش اینه که در آدرس بار IE بزنی.
ftp.DomainName.com
بعد با وارد کردن Username و Pass میتونی وارد FTP بشی و درست مثل یه فولدر ویندوز اونجا میتونی هر کاری که دوست داشتی انجام بدی . فقط سرعتش یکم پایین تره از CutFtp و نرم افزار های از این قبیل.

میتونی فایل بریزی
دیلیت کنی
انتقال بدی
فایل از اونجا برداری

این کارو که من قبلا هم کردم نمیشه انجام داد .ولی به هر حال از طزیق file manager مشکل من رفع شد .مرسی از همه

بالا