• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جانشینی برای روغن آفتابگردان

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
سلام دوستان عزیز
چه جایگزین هایی برای این نوع روغن پیشنهاد میدین؟
میخوام بدونم چند نوع روغن خوراکی وجود داره که از نظر سلامت دارای درجه ی بالاتری باشه برای بدن و از نظر قیمت هم ارزان تر باشه.:blush:

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
روغن کتان ، هسته انگور ، کلزا ، سبوس برنج ، هسته خرما یا همون روغن پالم .

البته اینطور نباشه که مصرف روغن آفتاب گردان رو به طور کامل قطع کنید . ضمنا روغن هم مثل بقیه اقلام خوراکی دیگه گرون شده . و یک توصیه؛ سعی کنید روغن ارزان مصرف نکنید ، اکثرا جدا از کیفیت بد بوی وحشتناکی هم دارن . مثل یه سری از این دستمال کاغذی های بسته ای 300 تومن که بیشتر به سمباده شباهت دارن تا کلینکس .

chance

Registered User
لایک‌ها
119
البته دکتر سه بعدی وین 3dwin همه چیز را فرمودند ولی اگر برای سرخ کردنی هست باید درجه داغ شدن یا همان سوختش بالا باشد
روغن نباتی بی خطر ترین هست فکر میکنم

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
به نظر من کانولا (نه کلزا) برای پخت و پز و زیتون و هسته انگور و ... هم برای سالاد و ... (درسته که بعضی از اینها رو هم میشه برای پخت و پز استفاده کرد ولی خاصیتش رو از دست میده)

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
البته دکتر سه بعدی وین 3dwin همه چیز را فرمودند ولی اگر برای سرخ کردنی هست باید درجه داغ شدن یا همان سوختش بالا باشد
روغن نباتی بی خطر ترین هست فکر میکنم

سه بعدی وین چیه مهندس؟:D ادوین . همون Edwin

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
روغن کتان ، هسته انگور ، کلزا ، سبوس برنج ، هسته خرما یا همون روغن پالم .

البته اینطور نباشه که مصرف روغن آفتاب گردان رو به طور کامل قطع کنید . ضمنا روغن هم مثل بقیه اقلام خوراکی دیگه گرون شده . و یک توصیه؛ سعی کنید روغن ارزان مصرف نکنید ، اکثرا جدا از کیفیت بد بوی وحشتناکی هم دارن . مثل یه سری از این دستمال کاغذی های بسته ای 300 تومن که بیشتر به سمباده شباهت دارن تا کلینکس .
مرسی از توضیح کاملی که دادین ، نه دیگه اونقدر ارزون . اما در یه حدی بشه جایگزین کرد چون جدا از اون داستان سلامتش که برای خودم مهمه واسه مشتری های یکی از دوستان میخوام بیارم که کم کم بهشون بگم جایگزین کنن حالا تایه حدی

سلام
روغن کنجد
تحمل حرارت بالا
تقویت پوست
کاهش کلسترول و ...

http://forum.persiantools.com/t304837.html
مرسی اینو نمیدونستم واسه پوستم خوبه

----
از بقیه دوستان هم ممنون اگه چیز پیشنهادهای دیگه ای هم هست بگید . اگر کسی یه رنج قیمت هم داره از این روغن ها ممنون میشم بگید:)

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
مرسی از توضیح کاملی که دادین ، نه دیگه اونقدر ارزون . اما در یه حدی بشه جایگزین کرد چون جدا از اون داستان سلامتش که برای خودم مهمه واسه مشتری های یکی از دوستان میخوام بیارم که کم کم بهشون بگم جایگزین کنن حالا تایه حدی

مرسی اینو نمیدونستم واسه پوستم خوبه

----
از بقیه دوستان هم ممنون اگه چیز پیشنهادهای دیگه ای هم هست بگید . اگر کسی یه رنج قیمت هم داره از این روغن ها ممنون میشم بگید:)
روغن کنجد خوب ندیدم توی بازار . البته منظورم مارکداره . برای مصارف شخصی بهتره از مغازه هایی که حلواشکری تولید می کنن و میفروشن خریداری کنید (و صد در صد باید قابل اطمینان باشه از لحاظ بهداشت و کیفیت)
تشخیص روغن کنجد با کیفیت بیشتر از روی بو ، رنگ و حرارت دادن امکان پذیره . روغنی که تازه باشه بوی کنجد تازه میده . رنگ روغن نباید خیلی کدر باشه ، به خیلی شفاف هم باید شک کرد . البته روغن تهیه شده از کنجد سیاه شرایطش تا حدودی فرق میکنه . روغن کنجد رو وقتی روی شعله ملایم بذارید نباید شروع کنه به دود کردن ، نباید سریعا رقیق بشه و نباید بوش بلند بشه .
روغن کتان هم که من مارک خوبی در بازار پیدا نکردم . بیشتر از خارج ایران تهیه می کنم .
روغن پالم هم 2 3 تا مارک بیشتر تو بازار نداریم که کیفیتشون زیاد فرقی نمیکنه .
در مورد بقیه روغن ها و مارکشون اطلاعی ندارم .

بالا