• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جايگزين وبگذر

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
سلام ، اين وبگذر پدر من رو درآورده ديگه بعد از دو سال بايد ردش كنم بره واقعا اذيت می‌كنه.

سرورش كه هرچند وقت يه بار دان ميشه ، با مرورگر كروم ميرم توش ميزنه فايرفاكس ، فقط آمارش نسبتا واقعيه كه اونم با وجود اين همه مشكلات كه داره ديده نميشه . واسه همين گفتم برم سراغ يه چيز ديگه ، گوگل آناليتيك خوبه اما مشكلی كه داره اينه كه وقتی گوگل برای آدم كند باز ميشه (كه تازگيا زياد اتفاق ميفته !) اينم باعث ميشه لود نهايی سايت كند بشه كه خوب رو اعصابه.

خوب حالا به نظرتون به جز اينا : tinystats.ir , persianstats.com و hitstats.com چی خوبه ديگه ؟ رايگان هم نبود ، نبود.

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
فقط google analytics و getclicky.com و histats.com فقط اینا رو استفاده کن دیگه قید بقیه رو میزنی

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
فقط google analytics و getclicky.com و histats.com فقط اینا رو استفاده کن دیگه قید بقیه رو میزنی

گوگل رو كه گفتم چرا نمی‌خوام استفاده كنم . histats رو تست كردم مثل اينكه يه سالی هست ول شده به امون خدا و فرومشون هم نابود شده و اسپمرها داغونش كردن ولی سرويسشون هنوز خوبه ، فعلا اين رو استفاده می‌كنم. getclicky به نظر بهترينشون مياد كه دارم ميرم طرفش.

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
getclicky واقعا امتحانش رو پس داده؟
من نمیشناسم
مقدار ورودی روزانه از سایت ها رو نشون میده؟

misaf

Registered User
لایک‌ها
27
سلام ، اين وبگذر پدر من رو درآورده ديگه بعد از دو سال بايد ردش كنم بره واقعا اذيت می‌كنه.

سرورش كه هرچند وقت يه بار دان ميشه ، با مرورگر كروم ميرم توش ميزنه فايرفاكس ، فقط آمارش نسبتا واقعيه كه اونم با وجود اين همه مشكلات كه داره ديده نميشه . واسه همين گفتم برم سراغ يه چيز ديگه ، گوگل آناليتيك خوبه اما مشكلی كه داره اينه كه وقتی گوگل برای آدم كند باز ميشه (كه تازگيا زياد اتفاق ميفته !) اينم باعث ميشه لود نهايی سايت كند بشه كه خوب رو اعصابه.

خوب حالا به نظرتون به جز اينا : tinystats.ir , persianstats.com و hitstats.com چی خوبه ديگه ؟ رايگان هم نبود ، نبود.

highstats.com تائید میشه

mohamadali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول که توش شکی نیست گوگل
ولی histats هم استفاده کرده خیلی خوب هست

بالا