• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جایزه 800 هزار تومانی ال جی (برای خرید G4 )

Gol6359

Registered User
لایک‌ها
38
سلام و روز همگی بخیر، یک کارت هدیه 800 هزار تومانی از ال جی برنده شدم که باید یک گوشی جی 4 بخرم و عکسی از مدارکش رو برای ال جی میل کنم، قبلا پول خریدش رو نداشتم اما الان می تونم بخرم، می خواستم بدونم فروش این گوشی تو بازار چطور هست، بعدن بخوام بفروشم ضرر نکنم، اصلا می ارزه بخرم؟ برای استفاده چطور؟ کلا مشورت می خواستم که چی کار کنم، ممنون می شم راهنمایی کنید

همچنین می خواستم بدونم این گوشی تهران چند قیمته؟ دیجی زده 1995000

Last edited:

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
گوشی خوبه اگر با قیمتش مشکلی نداری بخر استفاده کن
من جای تو بودم استفاده میکردم
اگرم خواستی من 500هزار ت کارت تخفیفتو میخرم
چون میخوام این گوشی رو بخرم استفاده کنم

Gol6359

Registered User
لایک‌ها
38
چطور می تونم کارت هدیه ام رو بفروشم به شما وقتی باید اول گوشی رو بخرم تا بهم کارت رو بدن؟ اگه می شه چنین کاری کرد که خوبه، حالا سر قیمتشم به توافق می رسیم، فقط تا آخر ماه مهلتشه اگه خواستین باید زودتر اقدام کنیم، مشکل سر اینه که کارت رو بعد دیدن عکس های گوشی باز شده تحویل میدن، تو خود سایتش اطلاعات رو داده

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
چطور می تونم کارت هدیه ام رو بفروشم به شما وقتی باید اول گوشی رو بخرم تا بهم کارت رو بدن؟ اگه می شه چنین کاری کرد که خوبه، حالا سر قیمتشم به توافق می رسیم، فقط تا آخر ماه مهلتشه اگه خواستین باید زودتر اقدام کنیم، مشکل سر اینه که کارت رو بعد دیدن عکس های گوشی باز شده تحویل میدن، تو خود سایتش اطلاعات رو داده
ببخشید چجوری برنده شدید؟

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
دوست عزیز اولا ک گوشی جی 4 واقعا گوشی خوبیه من تجربه کار یه روزه رو باهاش دارم چون دوستم داره :D
ولی اگه من بودم یه کار میکردم ، پیشنهاد میدم دوست داشتی بهش عمل کن
اگه نمیخوای جی 4 بخری ، کاری نداره فقط یه نفر رو پیدا کن ک میخواد جی 4 بخره ، بعد 50 تومن بهش بده بگو که طرف به فروشنده بگه فاکتور رو به نام تو بزنه ، بعدشم مدارکش رو ازشون کپی یا عکس یا هرچی لازمه بگیر و بفرست و یا علی
اینجور 750 تومن سود میکنی

Gol6359

Registered User
لایک‌ها
38
دوست عزیز اولا ک گوشی جی 4 واقعا گوشی خوبیه من تجربه کار یه روزه رو باهاش دارم چون دوستم داره :D
اگه نمیخوای جی 4 بخری ، کاری نداره فقط یه نفر رو پیدا کن ک میخواد جی 4 بخره ، بعد 50 تومن بهش بده بگو که طرف به فروشنده بگه فاکتور رو به نام تو بزنه ، بعدشم مدارکش رو ازشون کپی یا عکس یا هرچی لازمه بگیر و بفرست و یا علی
ممنون دوست عزیز از پیشنهادت، راستش حاضرم 100 تومن هم بدم ولی اینجا حتی این گوشی وجود نداره!!! متاسفانه امکان چنین کاری برام نیست مگر اینکه شما برام کسی رو پیدا کنی و مدارک رو واسم ایمیل کنی :دی

Gol6359

Registered User
لایک‌ها
38
مهلتمم داره تموم میشه، فک کنم آخر سر مجبور بشم از دیجی کالا بخرمش، در هر صورت گمون نمی کنم استفادش کنم، اگر کسی خواست گوشی نو ارزونتر بخره اطلاع بده همینجا، مطمئن هم باشه فرقش با صفر در حد همین آک بودنشه چون مجبورم عکس خودش و آی ام اش رو بفرستم :):):):general601:

Gol6359

Registered User
لایک‌ها
38
رنگ گوشی دوستتون چی بود؟ من از نزدیک این گوشی رو ندیدم نمی دونم کدوم رنگ طرفدار بیشتری داره

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
از دیجی نخر عزیز.
رو دستت میمونه اگه میخوای بفروشیش. بچه های همینجا آک پشت چرمش رو 1800 میدادن.! بعداً توی پی تی به قیمت دیجی نمیتونی بفروشیش.

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
رنگ گوشی دوستتون چی بود؟ من از نزدیک این گوشی رو ندیدم نمی دونم کدوم رنگ طرفدار بیشتری داره
گوشی دوستم مشکی پشت چرمه
راستش اگه 10 روز پیش تاپیکتو دیده بودم به دوستم میگفتم که فاکتور رو به نام شما بزنه
ببخشید میتونم بپرسم شما کدوم شهری که جی 4 نیست ؟؟

Gol6359

Registered User
لایک‌ها
38
اوکی شد، از گرگان پیدا کردم 29-30 میرم بخرم

بالا