• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جایگاه کلمات کلیدی گوگل + page authority

pamenary

Registered User
لایک‌ها
19

alexa.gif

• مانیتور جایگاه کلمات کلیدی در گوگل
  • ارسال گزارش به ایمیل
  • مانیتور رنک جهانی سایت های ثبت شده
  • مانیتور رنک کشوری سایت های ثبت شده
  • مانیتور ایندکس های گوگل
  • مانیتور بک لینک های سایت
  • نمایش اطلاعات بالا بر روی نمودار
  • مانیتور moz rank
  • مانتیور moz rank raw
  • مانیتور moz link count
  • مانیتور equity link count
  • مانیتور page authority
  • مانیتور domain authority
  • مانیتور تعداد اشتراک گذاری گوگل پلاس
  • مانیتور تعداد اشتراک گذاری،تعداد کل لایک های فیسبوک

farsvideo

Registered User
لایک‌ها
148
من مدتی از این سایت استفاده کردم ولی منظم نبودن به روز رسانی ها و همینطور ارسال ایمیل های نامربوط و بدون اجازه از طرف این سایت باعث شد استفاده نکنم. همچنین در شیوه ی نگارش کلمات کلیدی هم دست میبردند، به گونه ای که شک برانگیز بود سیستمشون کاملا دستی و غیر حرفه ای هست.

pamenary

Registered User
لایک‌ها
19
من مدتی از این سایت استفاده کردم ولی منظم نبودن به روز رسانی ها و همینطور ارسال ایمیل های نامربوط و بدون اجازه از طرف این سایت باعث شد استفاده نکنم. همچنین در شیوه ی نگارش کلمات کلیدی هم دست میبردند، به گونه ای که شک برانگیز بود سیستمشون کاملا دستی و غیر حرفه ای هست.
بله شما درست می فرمایید ولی درست شد
اون زمان که شما ثبت نام کردید تازه شروع به کار کرده بود

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
تبریک میگم بهتون.
بنده ثبت نام و اشتراک ویژه خریداری کردم از این سایت. بنظر سایت خوب و دقیقی میاد.
امیدوارم پرقدرت ادامه بدید و امکانات رو افزایش بدید.
یک سوال هم داشتم در مورد نحوه کار این سیستم که به چه صورت جایگاه کلمات رو بدست میاره. و ایا این مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
هر روز مثلا 100 کلمه خاص سرچ میشه برای یک سایت ؟ یک مقدار توضیح بدید ممنون میشم... اینجا نرخ نمایش میره بالا و نرخ کلیک میاد پایین توی گوگل سایت ؟

pamenary

Registered User
لایک‌ها
19
تبریک میگم بهتون.
بنده ثبت نام و اشتراک ویژه خریداری کردم از این سایت. بنظر سایت خوب و دقیقی میاد.
امیدوارم پرقدرت ادامه بدید و امکانات رو افزایش بدید.
یک سوال هم داشتم در مورد نحوه کار این سیستم که به چه صورت جایگاه کلمات رو بدست میاره. و ایا این مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
هر روز مثلا 100 کلمه خاص سرچ میشه برای یک سایت ؟ یک مقدار توضیح بدید ممنون میشم... اینجا نرخ نمایش میره بالا و نرخ کلیک میاد پایین توی گوگل سایت ؟
ممنون اگر پیشنهادی دارید برای اینکه قابلیت جدیدی اضافه بشه خوشحال میشم نظرتون بدونم.
منظورتون از مشکل ایجاد نمی کنه نمی فهمم بشتر توضیح بدید.

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
ممنون اگر پیشنهادی دارید برای اینکه قابلیت جدیدی اضافه بشه خوشحال میشم نظرتون بدونم.
منظورتون از مشکل ایجاد نمی کنه نمی فهمم بشتر توضیح بدید.
امکانات جدید مثل تعداد و جزئیات بک لینک. توی ایران فکر نمیکنم سرویس دقیقی برای اینکار وجود داشته باشه مثل ahrefs . و ...
منظورم از مشکل اینه که وقتی ما 50 کلمه به سیستم میدیم که رتبه رو بسنجه، همه هم برای 1 دامین، اینجا هر روز سیستم شما میاد 50 کلمه رو ارزیابی میکنه و رتبه سایت رو برای ما به نمایش میزاره. حالا سوال من اینجاست که مثلا 1000 کلمه اگه ثبت بشه برای یک دامین، هر روز این مقدار بررسی اسیبی به خود سایت در نتایج نمیزنه ؟ سوال کمی مبتدیانه هستش چون با سیستم اشنا نیستم.
تشکر.

pamenary

Registered User
لایک‌ها
19
امکانات جدید مثل تعداد و جزئیات بک لینک. توی ایران فکر نمیکنم سرویس دقیقی برای اینکار وجود داشته باشه مثل ahrefs . و ...
منظورم از مشکل اینه که وقتی ما 50 کلمه به سیستم میدیم که رتبه رو بسنجه، همه هم برای 1 دامین، اینجا هر روز سیستم شما میاد 50 کلمه رو ارزیابی میکنه و رتبه سایت رو برای ما به نمایش میزاره. حالا سوال من اینجاست که مثلا 1000 کلمه اگه ثبت بشه برای یک دامین، هر روز این مقدار بررسی اسیبی به خود سایت در نتایج نمیزنه ؟ سوال کمی مبتدیانه هستش چون با سیستم اشنا نیستم.
تشکر.
در مورد اون امکان مشابه ahrefs در حال تحقیق هستیم.
خیر آسیبی به رتبه نمی زنه خودتون جای روبات ما بزارید ی کلمه ای سرچ می کنید منتها اصلا روش کلیک نمی شه اگر کلیک می شد می شه گفت گوگل بهش شک کنه

pamenary

Registered User
لایک‌ها
19
suggests.gif

**امکانات جدید جای کلمه**
پیشنهاد کلمات کلیدی مناسب و مرتبط
نمایش تعداد جستجو کلمه مورد نظر در ماه جاری
نمایش تعداد جستجو کلمه مورد نظر در 12 ماه گذشته
نمایش CPC کلمه
نمایش competition کلمه
http://jayekalame.ir