• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جایگزین مناسب میهن وب هاست

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
دلیل فقط همین رو بگم که هیچ ارزشی برای سایت کاربراشون قائل نیستا نمونش همین مشکل امروز که نباید پیش میومد!
یه هاستینگ مثل میهن وب هاست که از لحاظ مادی زیاد دنیا پرست نباشد لطفا معرفی کنین.
سپاس

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
سلام از شما بعیده از میهن وب هاست استفاده کنید!!!
بدون اطلاع قبلی میبندن هیچی نمیگن کلا طرز برخورد خوبی هم ندارن

نت افزار که برخوردشون عالیه _ ایران پیج هم تازگی دارم باهاش کار میکنم یک مقدار دیر جواب میدن ولی میدن و راه میندازن _ جوان سرور هم یه مدت کوتاه روشون بودم ولی یه مشکل کوچیکی بود که کاراکترهای پست هام بهم میریخت حوصلم نکشید وایستم درست کنن وگرنه پشتیبانیش عالی بود آنتایم _ هاست دی ال هم که قوربونش برم بهترین تجربم رو باهاش داشتم _ از همه بدتر هم مهرهاست پشتیبانی آشغال

همه این تجربه های توی همین یک هفته اخیر بود با گذشته کاری ندارم:د

zafarian

Registered User
لایک‌ها
112
درود

وب داده.
خیلی وقته باش کار میکنم مشکلی نبوده از جمله اینکه دنیا پرستم نیست!

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام از شما بعیده از میهن وب هاست استفاده کنید!!!
بدون اطلاع قبلی میبندن هیچی نمیگن کلا طرز برخورد خوبی هم ندارن

نت افزار که برخوردشون عالیه _ ایران پیج هم تازگی دارم باهاش کار میکنم یک مقدار دیر جواب میدن ولی میدن و راه میندازن _ جوان سرور هم یه مدت کوتاه روشون بودم ولی یه مشکل کوچیکی بود که کاراکترهای پست هام بهم میریخت حوصلم نکشید وایستم درست کنن وگرنه پشتیبانیش عالی بود آنتایم _ هاست دی ال هم که قوربونش برم بهترین تجربم رو باهاش داشتم _ از همه بدتر هم مهرهاست پشتیبانی آشغال

همه این تجربه های توی همین یک هفته اخیر بود با گذشته کاری ندارم:د
نت افراز تو فکرم بود الان دیگه حتما میرم نت افراز واقعا پشتیبانیشون سریع و خوبه البته رو نت افراز هاست نداشتم فقط دامنه خریده بودم امیدوارم داون زیاد نداشته باشه!

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
نت افراز تو فکرم بود الان دیگه حتما میرم نت افراز واقعا پشتیبانیشون سریع و خوبه البته رو نت افراز هاست نداشتم فقط دامنه خریده بودم امیدوارم داون زیاد نداشته باشه!
من خیلی وقته از نت افزار استفاده میکنم اصلا تو بگو یک دقیقه دان بشه یا من حداقل حس نکردم همه جوره هم راه میندازن کارو مشخصه آدم درست حسابین
البته در حال حاضر از ایران پیج استفاده میکنم راضیم در کل
هاست نت افزار هم دارم تو پنلم میخای بدم تست کن تازه هفته پیش گرفتم سه ماهه به دردم نمیخوره
مهرهاستم که آشیدم بهش اومدم بیرون دیگه نرفتم یه جا دیگه هم هاست گرفتم تست کنم یادم نمیاد توی یک هفته چند جا گرفتم:د

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
پیشنهادم نت افراز هست
داون خیلی کم داره تا الان مشکل خاصی وجود نداشته

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
مشتری مداری فقط نت افراز.

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
سلام
دلیل فقط همین رو بگم که هیچ ارزشی برای سایت کاربراشون قائل نیستا نمونش همین مشکل امروز که نباید پیش میومد!
یه هاستینگ مثل میهن وب هاست که از لحاظ مادی زیاد دنیا پرست نباشد لطفا معرفی کنین.
سپاس
هاست از خارجی ها بگیر ، داخلیا قابل اعتماد نیسن فردا می بینی بکاپ سایتت هم پخش شده!

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
من 5 سال هست که مشتری ثابت میهن وب هاست هستم و هیچ مشکلی نداشتم. فقط اون مشکل امروز چی هست؟ (مستقیم بهش اشاره نکردید - اتفاق خاصی افتاده؟)
نت افراز رو هم خیلی وقت هست استفاده می کنم و راضی هستم فقط پنل دایرکت ادمین رو خوشم نمیاد

ashkanshirani

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,102
طلاهاست ، پشتيباني عالي خيلي عالي ...
فك كنم نت افزار مد شده اما پيشنهاد ميكنم طلاهاست هم امتحان كنيد .

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
من 5 سال هست که مشتری ثابت میهن وب هاست هستم و هیچ مشکلی نداشتم. فقط اون مشکل امروز چی هست؟ (مستقیم بهش اشاره نکردید - اتفاق خاصی افتاده؟)
نت افراز رو هم خیلی وقت هست استفاده می کنم و راضی هستم فقط پنل دایرکت ادمین رو خوشم نمیاد
من دو ساله از میهن وب هاست استفاده می کنم هر ماه جداقل دو سه بار واسم یه مشکلی پیش میاد منظورم از امروز هم همین http://www.mihanstatus.com/ بود که آخرین وضعیتش اینه که سایت های میهن وب هاست باز میشن ولی مطالب جدیدشون هنوز آپلود نشده توسط سرور! اونم چی بعد دو روز!

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
الان هم گفتم که مطالب جدید بعد 3 روز آپلود میشه یعنی 5 روز بدبختی

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
من اولین شرکت هاستینگ که رفتم میهن وب هاست بود که به راحتی ساسبند میکردند و پشتیبانی بسیار ضعیفی داشتند چون پشتشون گرم بود و به سایت های کوچیک توجه نمیکنند .
شرکت نت افراز هم سایت داشتم که متاسفانه در بدترین زمان ممکن پشتم رو خالی کردند و بعد از اون باهاشون کار نکردم . ( سایتی داشتم که خبر روز و مهمی رو توش زدم که به صورت ناخودآگاه خبر ما تیتر اول گوگل شد و بازدید آنلاین 1500 نفر گرفت . متاسفانه شرکت نت افراز به جای حمایت از من مشتری و سایت من و لااقل پشتیببانی از سایت تا جایی که میتونن سریعا سایت رو ساسبند کردند و سایت ما کلا نابود شد چون هر لحظه 1500 نفر میخواستند وارد سایت بشن و به مشکل میخوردند که گوگل هم ما رو مورد لطف خودش قرار داد . البته درسته امکانات هاست محدود هست اما قاعدتا شرکت هاستینگ خوب باید از مشتریش در زمان های بحرانی حمایت کنه وگرنه هر کسی میتونه یه شرکت هاستینگ بزنه و یه مقدار محدود بده و اگر آمار سایت رفت بالا ساسبند کنه ) .
شرکت های زیادی تو ایران رفتم از مشهد هاست و شاتل هاست و جوان سرور و ... که هیچ کدوم نتونستند پشتیبانی درستی از سایت داشته باشند و با کوچکترین مشکلی ساسبند میکردند .
اما به توصیه یکی از دوستان در همین فروم پرشین تولز با شرکت وندا هاست کار کردم و خداییش تو این چند سال به شدت ازشون راضیم .
اول اینکه سایت من مشکلاتی در دیتابیسش داشت که پشتیبانی وندا هاست حدود 5 ساعت رو سایت کار کرد و مشکلات رو برطرف کرد تا فشار روی هاست کمتر بشه .
دوم اینکه با اینکه هاست محدود بود روزی بازدید سایت به 2000 آنلاین رسید که در همین سال قبل هم بود اما شرکت ونداهاست به جای ساسبند کردن سایت مقداری فضای بیشتر به سایت داد تا بازدیدکننده هام رو از دست ندم بعد با من صحبت کردند و گفتند بهتره بخاطر بازدید بالای سایت ارتقا هاست بدم که حتی وقتی دیدن من یک ماه پهنای باند کم آوردم همکاری کردند تا پول اضافه ندم .
واقعیتش ساسبند شدن رو من در ونداهاست ندیدم و تنها شرکتی بود که اینطور برخورد کرد .
در مورد پشتیبانیش فقط میتونم بگم یک دونه اند . هیچوقت نمیشه تیکت بزنید و منتظر پاسخ برای تایم طولانی بمونی .
فوق العاده سرورهای قدرتمندی داره و پشتیبانی قوی .
پیشنهاد من به دوستان فقط یک بار امتحان وندا هاست هست .

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دوستانی که میان از میهن وب هاست و نت افراز تعریف میکنن، تا حالا بازدید بالای ۱۰هزار ip رو تجربه کردن؟
هاستینگ های بالا برای کاربران آماتور خیلی عالی هستن ولی برای کاربرانی که بازدید های بالایی دارن گزینه های بهتری به جز هاست اشتراکی هم میتونه باشه

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
دوستانی که میان از میهن وب هاست و نت افراز تعریف میکنن، تا حالا بازدید بالای ۱۰هزار ip رو تجربه کردن؟
هاستینگ های بالا برای کاربران آماتور خیلی عالی هستن ولی برای کاربرانی که بازدید های بالایی دارن گزینه های بهتری به جز هاست اشتراکی هم میتونه باشه

وقتی مثلا نت افراز یا مهین وب هاست میان می گن هاست اشتراکی هست دیگه بحثی باقی نمی مونه.
در ضمن در نت افراز به شخصه بازدید 20 هزار آی پی از دوستان بر روی الماس 2 دیده ام...
بهرحال برای تعداد آی پی زیاد همیشه سروراختصاصی تهیه می شود و شرکت هایی هم هستند که فقط سرور اختصاصی می فروشند.

comqut

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تا حالا با مشهد هاست هیچ مشکلی نداشتم

در کنار پشتیبانی مناسب، در صورت نارضایتی از سرویس بازگشت وجه رو هم بدون سوال انجام میدن

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
سلام
سپاس
آمار بازدید و بازدید یکتای روزانتون چقدر هستش؟

fg2670

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
اینجا عالیه بی منت جواب میدن و پشتیبانیش عالیه.

بالا