• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جای معتبر برای خرید قسطی کامپیوتر سراغ دارید ؟

amir_ab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود

بنده قصد دارم کامپیوتر بخزم اما ترجیح مید هم که بصورت اقساط اینکار را انجام دهم و ماهی 50-60 تومان بدهم. جایی را سراغ دارید که اینکار را بکند و مطمئن هم باشد که قطعات بدل و غیر اصل را به من نیاندازد ؟ چون من اطلاعی از کامپیوتر ندارم . خیلی مخلصم

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اگه خواستی بگیری از این سه تا شرکت بگیر فقط مادایران که البته خودش میدونم قسطی نمیده ولی یادمه با یه بانکی قرار داد بسته بود که از طریق اون بانک شما میتونستید قسطی بگیرید بعدش شرکت گسترش انفورماتیک هست که شرکت خوبیه من چندتا از اشناهامون ازش سیستم گرفتن و کامپیوترهای خوبی داره شرکت معتبری هم هست فکر کنم دولتیم هست اقساط خیلی کم هم یادمه داشت ماهی حدود 20-30 تومن بود اگه یادم باشه البته یکمی کامپیوترهاش گرون در میاد ولی در اصل بودن قطعات شک نکن .شرکت ایزایران هم هست با اینکه اسمی بزرگی داره ولی خیلی ازش خوب نمیگن و میگن سیستماش بدرد نمیخوره حالا چرا شو نمیدونم شاید الکی میگن سیستمهای ایزایرانو تا حالا ندیدم.در مورد این شرکتها خب کامپیوترهای ماد ایران یا گسترش انفورماتیک اگه نسبت به شرکتهای دیگه نگاه کنی ممکنه گرونتر باشه مثلا شما یه روزنامه همشهری بگیر ببین مثلا نوشته پنتیوم 2.4 قیمت 250 هزار تومن خب همچین کامپیوتری اصلا معلوم نیست چی توشه واقعا پول بیشتر میدی ولی اطمینان بیشتری هم داری.من اگه کسی بخواد سیستم قسطی مخصوصا با قسط ماهانه خیلی کم بگیره گسترش انفورماتیکو پیشنهاد میکنم.

amir_ab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا آدرس یا تلفن گسترش انفورماتیک یا ماد ایران را نداری ؟ ممنونتم

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام .
این سایت مادایران قسمت کامپیوترشه که هرچی خواستی میتونی توش پیدا کنی .http://www.maadiran.com/persian/products/pc/ البته در مورد فروش قسطیش الان شک دارم ولی یادمه سال پیش که با بانک پارسیان فروش داشت حالا میتونی زنگ بزنی بپرسی این شمارشه 88781500 اینم ادرس نمایندگی مرکزی مادایارنه . ابتداي بلوار ميرداماد، مجتمع كامپيوتر پايتخت، طبقه 1، واحد 102 .

شرکت گسترش انفورماتیک هم فعلا سایتش مثل اینکه تعطیله من شماره تلفنوشو ندارم ولی از 118 میتونی بگیری این ادرسشه ولی : خیابان ولیعصر - بین خیابان شهید بهشتی و مطهری - خیابان اتحادیه پلاک 14 .اگر احتمالا شمارشو گیر نیوردی میتونم برات گیر بیارم ولی به احتمال 99% شمارشو 118 داره

بالا