• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جا به جایی وبلاگ به سایت و سئو آن

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
دروود
من یه سایتی طراحی کردم برای املاک
الان چیزی که هستش قبل از این ، این املاک میومده کل مطالب رو داخل دوتا وبلاگش می زارشته الان اونا رو آپدیت نمیکنه داریم رو سایتش کار می کنیم
اما بحث اینجاست که هرکاری می کنیم رنک وبلاگ ها از سایتش بیشتر لینک هم کردیم به هم باید چه کار کنیم ؟

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
تقریباً تنها روش انتقال اعتبار یک دامین به دامین دیگه به صورت کامل، ریدایرکت هستش.
اگه بلاگدهی این امکان رو فراهم کرده که به آدرس جدید ریدایرکت کنید و الا که جز با گرفتن بک لینک و انتشار مطالب سایت جدید در وبلاگ ها و دریافت بک لینک، کار دیگه ای نمیشه کرد.

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
در بلاگفا کسی تونسته به سایت منتقل کنه؟

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
با سلام . قربان تلگرام پیام بدید : Seo98hoseini

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
دروود
دوستان عزیز من بلاگ رو ریدایرکت کردم امیدوارم جواب بده

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
دروود
دوستان عزیز من بلاگ رو ریدایرکت کردم امیدوارم جواب بده

دایرکت خودش دو نوع هست ، یکی اعتبار دامنه رو منتقل میکنه یکی برای بازدید هست (اطلاعات اضافه )

من قبلا اینکار رو انجام دادم و متوجه تاثیرش شدم در طولانی مدت تاثیر خودشو میذاره

+ الان کار کردن روی وبلاگدهی ها مثل رزبلاگ برای یه سایت (مثال تفریحی) خیلی بهتر از کار کردن روی وردپرسه (حتی بدون در نظر گرفتن هزینه ها) ، با ست کردن دامنه وقار و شخصیت یک سایت رو هم به خودش میگیره ؛ حتما دقت کردید درصد بالایی از اسپمر ها روی رزبلاگ هستن

بالا