• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جدیدترین راه کسب درامد از اینترنت!

tamoko

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام خدمت همه دوستان...
من و رفیقم یک سایتی را جدیدا ترجمه کردیم که به نظر من میتونه یکی از موفق های توی مجموعه های ماتریکس باشه.
این سایت کاملا با همه ی اون سایت هایی که تا به حال کار کردید مثل ورک4ال ار یا لید ادورتایزر یا اخیرا فیدرماتریکس متفاوته فرق این سایت جدید اینه که شما نیازی به عضوگیری ندارین! و هر نفری که توی سایت عضو بشه به صورت اتوماتیک عضو کسی میشه که زودتر از شما عضو شده باشه و آپگرید کرده باشه!
دو تا وبلاگ هست که یکیش مال من و یکیش هم مال رفیقم که البته ماله رفیقم http://www.adbyuse.loxblog.com/ کامل تر و مال من کمی درب و داغون تر ! http://adbyuse.mihanblog.com/ به هر حال از لینک هر کدوم عضو بشین یا چه از خود سایت عضو بشین فرقی به حال من نمیکنه! یکی از خوبی های دیگه سایت اینه که با پرفکت مانی کار میکنه ... اگر دوستان سوالی دارند میتونن اینجا یا تو وبلاگ بپرسن...

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
بهتر بود سایتی که در موردش صحبت کردید اینجا بزارید.نه لینک وبلاگ بزارید.
ممنون

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
اين همه در مورد ماتريكس بحث شده تو اين انجمن اگه اينا واقعي هستن:
تو رو خدا يكي بياد اون درآمد چندصدميليوني شو به ما نشون بده. :rolleyes:
رفيقتون هم نه خودتون.

tamoko

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بهتر بود سایتی که در موردش صحبت کردید اینجا بزارید.نه لینک وبلاگ بزارید.
ممنون
http://www.adbyuse.com/

اين همه در مورد ماتريكس بحث شده تو اين انجمن اگه اينا واقعي هستن:
تو رو خدا يكي بياد اون درآمد چندصدميليوني شو به ما نشون بده. :rolleyes:
رفيقتون هم نه خودتون.
دوست من کاملا حرف شما درسته!هیچ درامد 100 میلیونی در کار نیست! :eek:
من خودم خیلی ساله توی همچین سایت هایی فعالیت دارم o_O... همشون یه مشکلو داشتم اونم این بود آسفالت شدم تا تونستم عضو بگیرم! :general503:که البته چون عضوهای من نتونستن عضو های چندانی بگیرند... و بقیوش خودتون میدونین...
اما این سایت با همه ی اونها فرق داره؟! چون از سیستم مشارکت یا کمپانی استفاده میکنه... فیدر ماتریکس یا ورک 4 ال ار یا لید ادورتایزر یا همگی از دسته رگولار هستن! رگولار به این معنیه که هر چی بیشتر عضو بگیری بیشتر پول در میاری! اما کمپانی یعنی یه سفره یی پهن همه به صورت مساوی سهم ببرند! یعنی هر کسی که به صورت نفر جدید عضو بشه زیرمجموعه کسی میشه که قبل از اون عضو عضو شده باشه و اپگرید کرده باشه ... تنها ریسکی هم که میکنید تنها 1 دلاره! چون در مراحل بالاترش با پولی که از خود سایت گرفتی میتونی اپگرید کنی به علاوه این که نهایت پولی که تو سایت زده 11300 دلار هست نه 1 میلیون دلار یا اعداد تخیلی 100/000 دلار! :general710:گر چه به نظر من رسیدن به 11300 دلار هم چندان ساده نیست ولی ما به 3000 هم برسیم کافیه برا ما... ما راضی ایم! به هر حال اطلاعات کامل توی وبلاگ من یا وبلاگ رفیقم که ادرسش رو توی اولین پستم گفتم هست

oghab313

Registered User
لایک‌ها
22
ماتریکس = هرمی = کلاهبردار = بزودی اسکم میشه...!

دوست عزیز... هیچ فرقی نمیکنه روشش چی باشه...

چون هیچ چیز کامل نیست...! دیگه چه برسه به سایت ماتریکس! :|

tamoko

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ماتریکس = هرمی = کلاهبردار = بزودی اسکم میشه...!

دوست عزیز... هیچ فرقی نمیکنه روشش چی باشه...

چون هیچ چیز کامل نیست...! دیگه چه برسه به سایت ماتریکس! :|
این سایت هم مانند فیدر و لید و ورک 4 ال ار کاملا اینستنتلی هست یعنی کاربر به کاربر پول میده و بنابر این هیچ کلاهبداری نمیتونه صورت بگیره! ادمین یا سایت هیچ دخالتی تو پرداخت ها نداره!

tamoko

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام..
الان من عضوشدم...
روش کسب درآمدش چطوره؟
آگهی داره برای دیدن؟
اگه عضو شدین و اپگرید کردید که باید منتظر باشید تا نوبت به شما برسد...تمام توضیحات توی وبلاگ هست و اگر هم میتونین تبلیغ کنین این سایت رو چون هنوز جا نیفتاده و مطمئن باشین در نهایت خودتان سود میکنید چون بر خلاف سیستم رگولار میباشد و بر اساس مشارکت یا کمپانی هست ...

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
دوستانی که اطلاعات دارند اینجور سیستتمها از نظر شرع و حلال و حروم بودن چه جوریه؟(چون ماتریکسیه)واسه من سواله کسی میتونه پاسخ بده.

tamoko

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستانی که اطلاعات دارند اینجور سیستتمها از نظر شرع و حلال و حروم بودن چه جوریه؟(چون ماتریکسیه)واسه من سواله کسی میتونه پاسخ بده.
به نظر من این سایت حلاله قطعا..! چون شما به ازای پولی که بابت آپگرید میپردازید در واقع شما مقداری تبلیغات خریدید! که میتوانید در خود سایت استفاده کنید ( البته که محتوای غیر اخلاقی نباید داشته باشد) یعنی در واقع شما دارید برای تبلیغ پول میدهید نه برای عضوگیری! منتها در کنار تبلیغات شما یه پولی هم در می آری ... زمانی حرام میشه که هیچ خدماتی در قبال پول شما ارائه نشه! و فقط محض پول در آوردن باشه... اگه به اسم سایت هم توجه کنید میشه : تبلیغات برای اعضا یا همچین چیزی : advertise by user که میشه http://www.adbyuse.com/

tamoko

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این سیستم از لحاظ شرعی مشکل داره
این یه جور سایتی هست که شما یرای تبلیغ پول دادید نه برای عضوگیری! پس بنا به گفته شما سایت هایی مانند ایستگاه و نیازمندیها که کارشان تبلیغات هست هم حرام هستند! چون هیچ فرقی با این سایت های ندارند! تنها فرقش اینه که اینجا هم میتونی تبلیغ کنی هم میتونی پول در بیاری...

بالا