• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جدیدترین سایت کلیکی با 13 آگهی 11 تومانی و ارزش هر کلیک زیرمجموعه در استاندارد4 تومان استخدام 10ناظم

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
سایت یوباکس افتتاح شد این سایت ارزش هر کلیک زیرمجموعه در استاندارد4 تومان است و در صورت ارتقا بیشتر
13 آگهی 11 تومانی میدهد.
در حال حاضر 10 تا ناظم استخدام میکند که مبلغ 200000 تومان در ماه حقوق میدهد.
لینک ثبت نام:

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
استخدام رسمیه یا قراردادی ؟؟
بیمه هم میکنه؟؟

سلام منظورشون از استخدام اینه که توی انجمن فعال و همه مطالب ارسالی و دریافتی انجمن تا جایی که مدیریت بهشون اجازه میده رو تحت نظر داشته باشند یعنی بقولی 24 ساعته آنلاین باشن تو انجمن در این صورت بهشون حقوق پرداخت میکنه حالا از حقوقی که عنوان شده من اطلاعی ندارم هر کی که شرایطش رو داره میتونه اقدام و بررسی کنه

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
سلام منظورشون از استخدام اینه که توی انجمن فعال و همه مطالب ارسالی و دریافتی انجمن تا جایی که مدیریت بهشون اجازه میده رو تحت نظر داشته باشند یعنی بقولی 24 ساعته آنلاین باشن تو انجمن در این صورت بهشون حقوق پرداخت میکنه حالا از حقوقی که عنوان شده من اطلاعی ندارم هر کی که شرایطش رو داره میتونه اقدام و بررسی کنه
شرایطش توی انجمنش زده باید در 3 ساعت انلاین باشی

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سایت یوباکس افتتاح شد این سایت ارزش هر کلیک زیرمجموعه در استاندارد4 تومان است و در صورت ارتقا بیشتر
13 آگهی 11 تومانی میدهد.
در حال حاضر 10 تا ناظم استخدام میکند که مبلغ 200000 تومان در ماه حقوق میدهد.
لینک ثبت نام:

33486235677504056411.png

دوستانیکه دارای شرایط لازم هستند با لینک این دوست عزیز ثبت نام کنند و از این فرصت بی نصیب نشند

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
اخه دوست من با شرایطی که اکثر سایتای ایرانی میان و یه چند روزی فعالیت میکنن و بعد جمع میکنن میرن ارزش صرف وقتو دارن؟همین دوستمون چقدر تعریف ملی باکسو میکرد که البته زمان خودش واقعا بهترین بود .ولی عاقبتش چی شد؟
به نظرتون این تجربیات کمه؟
فعلا فقط تک رنک خوب دراومده که دیروز در مورد شرایط جدیدش باهاش مکاتبه داشتم و بزودی تو تاپیک مربوطه اعلام میکنم و از شما هم میخام این کارو انجام بدین.

bl4ck3urn

Registered User
لایک‌ها
664
میگه باید عضو گلد باشی یعنی 50.000 تومن بدی تا ناظمت کنیم
تازه معلوم نیست فردا روزی ازمون خوششون نیومد پولمونم ندن

ما نفهمیدیم ما باید بهشون پول بدیم و خرحمالی کنیم یا اونا بایت خرحمالی بمون پول بدن

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
به مدت محدود به ازای افزایش موجودی 50 درصد به مدت محدود پاداش میدهد.

ali_sum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
این از اسکریپتش معلومه چه سایتیه اسکریپتش از سایت بالان دانلود کرده و این اسکریپت مشکل داره

بالا