• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جدیدترین مانیتور با طراحی منحصر به فرد LG مدل E2281VR با گارانتی مادیران

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
مانیتور Super LED فوق العاده زیبای E2281VR عنوان "زیباترین مانیتور باریک دنیا" را از آن خود کرده است. این مانیتور دارای پایه ظریف و شکیل با رنگ ویژه و دکمه های لمسی جذاب بوده و رزولوشن نمایشگر آن Full HD است.
نمایشگر این مانیتور دارای ویژگی 10 مگا کنتراست می باشد.

0002.jpg

محل اتصال کابل هایی که به این مانیتور فوق العاده زیبای 22 اینچ متصل می شوند، بر روی پایه مانیتور قرار دارد و به این ترتیب ظاهر میز شما را منظم تر از همیشه نشان می دهد. این مانیتور فوق العاده باریک و کم مصرف مجهز به قابلیت Super Resolution است.

ProductImage_Monitor_E2281VR_881ID_6.jpg

Super Resolution : معمولا زمانی كه یك تصویر از اندازه اصلی خود در صفحه نمایش بزرگ تر می شود، دچار افت چشمگیری در كیفیت و وضوح تصویر می گردد. در مانیتور E2281VR با فناوریSuper+ Resolution برخلاف تكنولوژی های رایج درسایر نمایشگرها ، كدری ، نویز و حاشیه های دندانه دار تصویر كه در مرحله بزرگ شدن تصویر بوجود آمده است را بدون افزایش شدت رنگ تصحیح میکند .
قیمت این مانیتور لوکس در بازار حدود 370 هزار تومان است.

برای مشاهده مشخصات کامل تر و اطلاعات بیشتر این مانیتور، به این لینک در سایت مادیران مراجعه کنید.

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
یک بدی که داره زمان پاسخگویی 5 میلی ثانیشه

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
دوست عزیزم
زمان پاسخ گویی 2 و 5 با چشم اصلا قابل تشخیص نیست. اگر گیمر حرفه ای باشی و بازی های خیلی خفنی بکنی که سرعتش بالا باشه و دقت خیلی زیادی داشته باشی ممکنه تو هر 1 ساعت یک لحظه احساس کنی مثلا پای کاررکتر بازی تار شده
این 2 و 5 ثانیه هم بازی شرکتاس واسه ما در آوردن . من خودم به عنوان یه ادمی که حرفه ای بررسی می کنم این مواردو بهت اطمینان می دم که فرقی بین 2 و 5 نیست

ما که بچه بودیم با همون مانیتور CRT ضایع ها بازی می کردیم :blush:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اتفاقا تو crt ها لگی وجود نداره . واسه همینه که متوجه نمیشه آدم :دی

بالا