• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

[جدی] سوال مهم در مورد خدمت نامقدس

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
دوستان یه بنده خدایی ازم سوال کرد منم گفتم نمیدونم ولی برات پرس و جو میکنم

این بنده خدا تا فروردین (شایدم تا آخر اسفند ، نمیدونم) معافیت تحصیلی داره و بعدش میخواد کنکور آزاد بده (که اواخر اردیبهشته و در صورت قبولی از مهر میرن سر کلاس) ، چند تا سواله ممنون میشم جواب بدید :

1 - باید بلافاصله بعد از اتمام معافیت تحصیلیش دفترچه رو پست کنه تا بدون مشکل بتونه تو کنکور شرکت کنه ؟

2 - بعد از ارسال دفترچه معمولا چقدر طول میکشه تا زمان اعزامش ؟

3 - شنیدیم میشه درخواست داد تاریخ اعزام به تعویق بیفته ، اگه چنین چیزی هست میتونه تا مهر ماه به تعویق بندازه که بعد دوباره معافیت تحصیلی بگیره ؟

4 - اگه کسی بخواد خدمت رو بپیچونه ، اینکه دفترچه رو پست کنه و نره فرقی داره با اینکه اصلا دفترچه رو ارسال نکنه ؟؟ اگه دفترچه رو بفرسته و نره میان دنبالش ؟

ممنون

ehsaan_gh

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوست عزیز
تاریخ فراغت از تحصیلش کی بوده؟؟
اگر بیش از 6 ماه از تاریخ فراغت از تحصیلش بگذره و نره پلیس +10 غیبت میخوره و غایبین تا پایان خدمتشون به هیچ وجه حق ادامه تحصیل رو ندارند پس ایشون قبل از اینکه معافیت تحصیلیش تموم بشه(یعنی فرجه ی 6 ماهه فراغت از تحصیلش تموم بشه) باید بره و مدارکش رو به پلیس +10 بده اگه کنکور قبول شد و قبل از مهر اعزام شده باشه در هر مرحله ای از خدمت که باشه ترخیص میشه و میتونه ادامه تحصیل بده

1-بله(البته قبل از اتمام فرجه 6 ماهه)
2-شانسی و هیچ حساب کتابی نداره مثلا پسرخاله ی من با دوستش همین چند روز پیش ( 2 بهمن) رفت مدارکش رو داد پلیس +10 سه روز بعد رفت ببینه که تاریخ اعزامش کی هست دید اعزامش یک اسفنده اما دوستش 1 اردیبهشت اعزامش بوده
3.بیش از یک دوره نمیشه به تعویق انداخت اونم بستگی به شرایط داره الان به راحتی نمیشه تعویق انداخت
4.نمی دونم!!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
من رفته بودم واکسن بزنم برا این سربازی یه پسره اونجا بود گفت من یک سال قبل درسم تموم شده زنگ زدن بیا وضعیتتو مشخص کن ا
میگفت چون معافیت تحصیلی رد میشه دیگه همه امار دستشونه نری میان دنبالت

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
اگه کسی بخواد خدمت رو بپیچونه ، اینکه دفترچه رو پست کنه و نره فرقی داره با اینکه اصلا دفترچه رو ارسال نکنه ؟؟ اگه دفترچه رو بفرسته و نره میان دنبالش ؟
آقا یه موقع رفیقت حماقت نکنه دفترچه رو بفرسته.. اگه کسی می خواد نره به هیچ وجه نباید دفترچه رو پست کنی.نهایتش غیبت می خوری دیگه .. ولی اگه می خواد غیبت نخوره باز اون قضیه ش فرق می خوره و باید بری دفترچه رو بفرستی .. من خودم خدمت نرفتم و غیبت دارم ..حدود 8 ساله ..دفترچه رو هم ارسال نکردم .. قصد رفتن هم ندارم ..حتا طی این مدت چند بار هم به دلایلی بازداشت شدم طرف تهدید می کرد می فرستیمت یه منطقه ی بد آب و هوا ..ولی به محض اینکه آزاد شدم اصلن یادشون رفته بود که من خدمت نرفتم!یه قسمتی هم داره بخش سبک زندگی که مربوط به مسائل سربازیه ..شاید اونجا راحت تر به پاسخت برسی

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
4 - اگه کسی بخواد خدمت رو بپیچونه ، اینکه دفترچه رو پست کنه و نره فرقی داره با اینکه اصلا دفترچه رو ارسال نکنه ؟؟ اگه دفترچه رو بفرسته و نره میان دنبالش ؟

نه فرقی نداره در صورتی میان دنبالش که حین خدمت بپیچونه

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
آقا یه موقع رفیقت حماقت نکنه دفترچه رو بفرسته.. اگه کسی می خواد نره به هیچ وجه نباید دفترچه رو پست کنی.نهایتش غیبت می خوری دیگه .. ولی اگه می خواد غیبت نخوره باز اون قضیه ش فرق می خوره و باید بری دفترچه رو بفرستی .. من خودم خدمت نرفتم و غیبت دارم ..حدود 8 ساله ..دفترچه رو هم ارسال نکردم .. قصد رفتن هم ندارم ..حتا طی این مدت چند بار هم به دلایلی بازداشت شدم طرف تهدید می کرد می فرستیمت یه منطقه ی بد آب و هوا ..ولی به محض اینکه آزاد شدم اصلن یادشون رفته بود که من خدمت نرفتم!یه قسمتی هم داره بخش سبک زندگی که مربوط به مسائل سربازیه ..شاید اونجا راحت تر به پاسخت برسی

واقعا سربازی رو پیچوندی ؟

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
1 - باید بلافاصله بعد از اتمام معافیت تحصیلیش دفترچه رو پست کنه تا بدون مشکل بتونه تو کنکور شرکت کنه ؟

بعد از فارغ التحصیلی 6 ماه معافیت تحصیلی داره (البته این برای فوق بود برای لیسانس هم فکر کنم همین 6 ماه باشه یا 4 ماه) که سر 6 ماه باید حتما دفترچه رو ارسال کنه واگر نه غیبت میخوره، و اگر حتی 1 روز غیبت داشته باشه در آینده نمیتونه از معافیت تحصیلی استفاده بکنه یعنی دیگه امکان ادامه تحصیل قبل از سربازی رو نداره

2 - بعد از ارسال دفترچه معمولا چقدر طول میکشه تا زمان اعزامش ؟

بستگی به تاریخ ارسال، مدرک فارالتحصیلی (فوق، کارشناسی، دیپلم)، و نیازشون داره، گاهی 1 سال کاهی 1 ماه!! (برای خود من اواخر دی که فرستادم زدن اول اسفند نامردا)

3 - شنیدیم میشه درخواست داد تاریخ اعزام به تعویق بیفته ، اگه چنین چیزی هست میتونه تا مهر ماه به تعویق بندازه که بعد دوباره معافیت تحصیلی بگیره ؟

در حالتی که مشکلی نداشته باشین همینطوری میشه حداکثر 2 ماه عقب انداخت، ولی اگه مشکل خاصی (که شرایطشرو باید بپرسین) باشه احتمالا بیشتر هم بشه (ولی من تا حالا بیشتر از 2 ماه ندیدم)

اگه نمیخوای کنکور بدی و خارج کشور بری و ... نه نمیفهمن! مگر اینکه جنگی چیزی بشه که گیر بازار بشه!!

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردن

سلام دوست عزیز
تاریخ فراغت از تحصیلش کی بوده؟؟
اگر بیش از 6 ماه از تاریخ فراغت از تحصیلش بگذره و نره پلیس +10 غیبت میخوره و غایبین تا پایان خدمتشون به هیچ وجه حق ادامه تحصیل رو ندارند پس ایشون قبل از اینکه معافیت تحصیلیش تموم بشه(یعنی فرجه ی 6 ماهه فراغت از تحصیلش تموم بشه) باید بره و مدارکش رو به پلیس +10 بده اگه کنکور قبول شد و قبل از مهر اعزام شده باشه در هر مرحله ای از خدمت که باشه ترخیص میشه و میتونه ادامه تحصیل بده

تاریخش اواخر شهریور یا اوایل مهر هست اگه اشتباه نکنم ، لیسانس گرفته.

من رفته بودم واکسن بزنم برا این سربازی یه پسره اونجا بود گفت من یک سال قبل درسم تموم شده زنگ زدن بیا وضعیتتو مشخص کن ا
میگفت چون معافیت تحصیلی رد میشه دیگه همه امار دستشونه نری میان دنبالت

بعید میدونم ، همین دوستمون که اینجا میگه اصلا نرفته خدمت ، یکی از دوستان خودم هم بود که کاردانی رو اصلا تموم نکرد ولی خدمت هم نرفت ، بعد از چند سال پول خرج کرد سربازیش رو درست کرد ، رفت خارج از کشور !

آقا یه موقع رفیقت حماقت نکنه دفترچه رو بفرسته.. اگه کسی می خواد نره به هیچ وجه نباید دفترچه رو پست کنی.نهایتش غیبت می خوری دیگه .. ولی اگه می خواد غیبت نخوره باز اون قضیه ش فرق می خوره و باید بری دفترچه رو بفرستی ..

جدا ؟! :eek:

خب پس چرا باز بعضی از بروبچ میگن فرقی نمیکنه دفترچه رو بفرسته یا نه ؟

نه فرقی نداره در صورتی میان دنبالش که حین خدمت بپیچونه

شما مطمئنی که فرقی نمیکنه ؟

==============

آقا این بنده خدا اصلا از اولش هم اشتباه کرد باید تو همون موقع کارشناسیش میشست درست درس میخوند راحت فوق سراسری هم میتونست قبول شه ، چون میشناسمش میدونم توانش رو داره. هی تنبلی کرد و بی خیالی طی کرد.

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
اگه نمیخوای کنکور بدی و خارج کشور بری و ... نه نمیفهمن! مگر اینکه جنگی چیزی بشه که گیر بازار بشه!!

ممنون بابت پاسخ ها ، پس شما هم میگی اگه دفترچه رو بفرسته و نره بازم مشکلی نداره ؟

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
تا چند سال قبل اینجوری بود الان ممکنه فرق کرده باشه سیستم

الان چند روز پیش شنیدم که اعلام کردن کسایی که غیبت داشته باشن طبق قوانین جدید تحت پیگرد قرار میگیرن و 6 ماه اضافه خدمت میخورن و از این حرفها !

هر چقدر که غیبت داشته باشه طرف نهایت 6 ماه اضافه خدمته ؟

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
هر چقدر که غیبت داشته باشه طرف نهایت 6 ماه اضافه خدمته ؟
آره بابا ، شما می خوای یک ماه غیبت داشته باشی یا می خواد 20 سال غیبت هیچ فرقی نمی کنه و باید 6 ماه اضافه رو بگذرونی ! در مورد اون رفیقت هم بگو تکلیفشو مشخص کنه و تصمیم بگیره ..یا می خواد بره یا نره .. اگه می خواد بره که همین فردا بره دفترچه بگیره و ارسال کنه وگرنه به حرف این و اون گوش نکنید ..قانون سربازی هر ماه در حال تغییره و نمی شه روش حساب کرد .. اگر هم بنا به دلایلی واجبه که ارسال کنه خب این کارو انجام بده ولی وقتی دید اومدن سراغش بره خودشو یه جایی پنهان کنه !می گن طرف اگه 50 سالش بشه معاف می شه ! فقط 22 سال دیگه مونده تا کارت معافیمو بگیرم !
52893838225245721125.gif

Last edited:

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
آره بابا ، شما می خوای یک ماه غیبت داشته باشی یا می خواد 20 سال غیبت هیچ فرقی نمی کنه و باید 6 ماه اضافه رو بگذرونی ! در مورد اون رفیقت هم بگو تکلیفشو مشخص کنه و تصمیم بگیره ..یا می خواد بره یا نره .. اگه می خواد بره که همین فردا بره دفترچه بگیره و ارسال کنه وگرنه به حرف این و اون گوش نکنید ..قانون سربازی هر ماه در حال تغییر و نمی شه روش حساب کرد .. اگر هم خیلی واجبه که بره ارسال کنه خب بره ولی وقتی دید اومدن سراغش خودشو بره یه جایی پنهان کنه !می گن طرف اگه 50 سالش بشه معاف می شه ! فقط 22 سال دیگه مونده تا کارت معافیمو بگیرم !
52893838225245721125.gif

:D

نه این بنده خدا هیچ جوره نمیخواد بره (حق هم داره خب) ، ولی خب قصد ادامه تحصیل داره ، برای همین واسه اینکه بتونه توی کنکور اگه قبول شد ، بره ثبت نام کنه ، باید غیبت نداشته باشه ، یعنی دفترچه رو فرستاده باشه ، برای همین تاریخ اعزام و امکان به تعویق انداختنش مهمه که زودتر از مهر نباشه که معافیت تحصیلی بگیره.

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
دوستان تاپیک منتقل شد به این بخش سبک زندگی ، لطفا اینجا هم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه دریغ نکنه

ممنون

بالا