• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جذب مدرس برای تدریس

srhman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
برای راه اندازی یک وبسایت در زمینه ارائه فیلم اموزشی، به دنبال جذب مدرس هستیم.
حق التدریس در نظر گرفته شده هم از ساعت 100 هزار تومان شروع میشه تا ساعت 280 هزار تومان بر اساس رزومه مدرس تعیین میشه.
لطفا افرادی که مایل به تدریس هستند اطلاعات خودشون رو از طریق پیام خصوصی ارسال کنند تا در اولین روز کاری پیش رو از طرف شرکت تماس گرفته بشه.
اطلاعات مورد نیاز شامل شماره تلفن، ادرس ایمیل و اسم شریفتون و همینطور عناوینی که برای تدریس مدنظر دارید هست.
در زمینه آموزش ها هم خدمتتون عرض کنم که اموزش ها با نام مدرس در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت میشه یعنی مدرس حکم مولف بسته آموزش رو داره و مجموعه ما حکم ناشر رو.
مباحث هم فرقی نمی کنه برای چه رشته ای باشه و چه مدت زمانی داشته باشه فقط در زمینه رشته های فنی مهندسی حالا مباحث مربوط به بازار کار یا مباحث و دروس دانشگاهی تفاوتی نداره.
از یک مبحث 2 ساعت تا یک آموزش 20 ساعته مورد استقبال هست برای تهیه.

Last edited:

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
یعنی برای هر ساعت آموزشی شما 100 هزار تومان حداقل میدید ؟
بنده یه ارشیو کامل از آموزش هامو دارم در زمینه برنامه نویسی که قبلا میفروختم تو سایتم ولی الان دیگه نمیفروشم و توی ارشیوم هستند
از جمله php و لاراول و کدایگنایتر و برنامه نویسی اندروید و سی اس اس و سئو و ....
درصورت تمایل به همکاری پ خ ارسال کنید
با تشکر

srhman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یعنی برای هر ساعت آموزشی شما 100 هزار تومان حداقل میدید ؟
بنده یه ارشیو کامل از آموزش هامو دارم در زمینه برنامه نویسی که قبلا میفروختم تو سایتم ولی الان دیگه نمیفروشم و توی ارشیوم هستند
از جمله php و لاراول و کدایگنایتر و برنامه نویسی اندروید و سی اس اس و سئو و ....
درصورت تمایل به همکاری پ خ ارسال کنید
با تشکر

سلام
لطفا اطلاعات تماس رو از طریق پیام خصوصی ارسال کنید تا هماهنگی های بعدی رو انجام بدیم.

بالا