aquaquest
Registered User
- نوشتهها
- 506
- لایکها
- 25
با سلام خدمت شما
من مدير سايت فارسي مچ مي باشم براي اين سايت نياز به دو عدد نويسنده با مشخصات زير دارم.
دوستان حتما قبل از ارسال پيشنهاد از سايت ديدن نماييد و با اطلاع كافي از موضوع سايت پيشنهاد خود را ارسال نماييد.
1- آشنايي كامل به وردپرس
2- درك موضوع سايت و پست زدن در موضوعات مرتبط
3- آشنا به نحوه ي سرچ كردن درست، براي پيدا كردن مسابقات اينترنتي
4- رعايت كامل قوانين كپي رايت
5- قرار دادن يك عكس مناسب با مسابقه ذكر شده از عكس هاي ذكر شده در سايت جشنواره
6- رعايت كامل قوانين سئو و قرار دادن تگ هاي مناسب در بخش تگ وردپرس و تگ افزونه سئو
به ازاي هر پست مبلغ 100 تومان به نويسنده اعطا مي گردد و نحوه ي پرداخت هم بستگي به نظر خود نويسنده مي تواند رسيدن به سقف مبلغي و يا زماني باشد.
در هفته ي اول دسترسي مشاركت كننده براي تست و پس از آن دسترسي نويسنده به آنها اعطا مي گردد.
موفق باشيد.
دوستان كسي نبود.
من مدير سايت فارسي مچ مي باشم براي اين سايت نياز به دو عدد نويسنده با مشخصات زير دارم.
دوستان حتما قبل از ارسال پيشنهاد از سايت ديدن نماييد و با اطلاع كافي از موضوع سايت پيشنهاد خود را ارسال نماييد.
1- آشنايي كامل به وردپرس
2- درك موضوع سايت و پست زدن در موضوعات مرتبط
3- آشنا به نحوه ي سرچ كردن درست، براي پيدا كردن مسابقات اينترنتي
4- رعايت كامل قوانين كپي رايت
5- قرار دادن يك عكس مناسب با مسابقه ذكر شده از عكس هاي ذكر شده در سايت جشنواره
6- رعايت كامل قوانين سئو و قرار دادن تگ هاي مناسب در بخش تگ وردپرس و تگ افزونه سئو
به ازاي هر پست مبلغ 100 تومان به نويسنده اعطا مي گردد و نحوه ي پرداخت هم بستگي به نظر خود نويسنده مي تواند رسيدن به سقف مبلغي و يا زماني باشد.
در هفته ي اول دسترسي مشاركت كننده براي تست و پس از آن دسترسي نويسنده به آنها اعطا مي گردد.
موفق باشيد.
دوستان كسي نبود.
Last edited: