• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جستجوی نرم افزار فشرده سازی واقعی فایلهای تصویری با قابلیت اضافه کردن زیرنویس

sarbedaran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
با سلام خدمت دوستان و اساتید
دنبال نرم افزاری میگردم که فایلهای تصویری رو واقعآ فشرده کنه و حجمشون رو کم کنه. همچنین قابلیت اضافه کردن فایل زیرنویس به فیلم رو داشته باشه یعنی فایل خروجی علاوه بر اینکه حجمش کم شده باشه زیرنویس دار هم شده باشه و اینکه میخوام فایل خروجی رو روی DVD رایت کنم که بشه تو پلیرهای خانگی پخش بشه.با نرم افزارهای زیادی کار کردم ولی هر کدوم یه ضعف و ایرادی داشتند. مثلاً نرم افزار Acala DivX DVD Player Assist بود که فقط فرمتهای محدودی رو ساپورت میکرد و زیرنویس نمیشد اضافه کرد.نرم افزار Advanced Video Compressor بود که واقعا حجم فایل رو کم میکرد ولی قابلیت اضافه کردن زیرنویس نداشت. نرم افزار Aimersoft Video Converter Ultimate بود که قابلیت اضافه کردن زیرنویس داشت ولی حجم فایل رو کاهش نمیداد و برعکس زیاد هم میکرد و ...
یکی از دوستان نرم افزار TMPGEnc DVD Author_3 رو معرفی کرد که متاسفانه کرک سالم این نرم افزار رو نتونستم پیدا کنم شاید همین برنامه همونی باشه که دنبالشم. به هرحال اساتید و دوستان اگه کسی نرم افزاری با مشخصات گفته شده میشناسه یا کار کرده ممنون میشم معرفی کنه. با تشکر

Last edited:

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
سلام دوست من
منم دنبال همچین نرم افزاری بودم.آخرش به
AVCWare Video Converter Ultimate رسیدم.نرم افزارش عالیه.هم مبدل هست ، هم می تونید فیلم رو ادیت کنین، زیرنویس هم می تونین اضافه کنین.من یه مدت باهاش کار کردم ولی یه دفعه از کار افتاد.هیچ کرکی هم دیگه واس اش کار نمی کنه.نسخه ی پورتابل اش هم پیدا نکردم.
به هر حال این همون نرم افزاریه که می خواین، و همون نرم افزاریه که منم می خوام . اگه پیدا کردین به دست منم برسونین لطفا...

بالا