• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جستجو در سایت و در اینترنت باASP.NET

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
چجوری میتونم داخل صفحه ی ASP.NET که VB هم هست یه جستجو بزارم که متن وارد شده رو بنا به انتخاب کاربر یا در سایت جستجو کنه یا تو کل اینترنت؟
البته میخوام حتی در خود سایت هم اگه انتخاب شد توسط گوگل جستجو بشه.
من یه کدی داشتم اما فقط تو HTML کار میکنه وقتی داخل <form runat="server"> میزارم کار نمیکنه و صفحه ی خالی گوگل رو میاره چون متن باید به صورت GET به گوگل ارسال بشه اما نمیدونم چجوری باید به صورت GET همون querystring ارسال بکنم به گوگل.

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
احتمال زیاد این کد شما یک جاوااسکریپت/اچ تی ام ال هستش و نیازی نیست که توی سرور پردازشی انجام بشه بنابراین لازم نیست شما runat=server رو قرار بدین! باید از 1 فرم معمولی استفاده بشه...

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
بله درسته اما یه صفحه فقط یک فرم میتونه داشته باشه که اونم توسط ASP.NET اشغال شده. حالا چی باید کرد؟

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام و کسب اجازه از بزرگان :

اگه میخوای رو فايل سرچ داشته باشی که من یک کامپوننت توپ سراغ دارم که برات اینهو باقالی رو فايل سرچ میکنی که خیلی توپه و قابلیت Customize شدن در حد خفن رو هم داره . البته آن را فايل سرچ میکنه و اونم داخل وب سايت خوبه دیگه نه ... تبلیغات و آرم گوگل ضایع می باشد ..... بیپ !!!! اسمش هست DotLucene

http://www.dotlucene.net

تو سايتش همه چیز هست ، نمونه ، دمو ، Documentation و ....

البته تو سايت CodeProject هم یک مقاله در مورد نحوه استفاده از این کامپوننت نوشته .

البته در مورد Search بر روی Database هم اگه بخوای خود SQL Server یک سرویسی داره که خیلی باحاله البته رو 2000 زیاد با فارسی خوب نبود ولی من شنیدم (خدائیش ندیدم) که میگن در 2005 با فارسی هم خوب جواب میده و کلا سیستم خفنی . تو همین سايت CodeProject هم یک Search Engine بر روی Database های SQL Server 2000 بود که با چند تا SP نوشته شده بود که اونم خوب بود ولی بد بختی لینکش رو پیدا نمیکنم ....:wacko:

موفق باشی

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
بله درسته اما یه صفحه فقط یک فرم میتونه داشته باشه که اونم توسط ASP.NET اشغال شده. حالا چی باید کرد؟

یک صفحه فقط یک فرم سمت سرور میتونه داشته باشه و به تعداد دلخواه فرم سمت کلاینت!
بنابراین شما میتونین فرم سرچ رو که یه فرم معمولی هست رو جدا از فرم اصلی(ASP.NET) بگذارین یا اصلا اون رو توی کد ای اس پی با مثلا Response.Write درست کنین.

بالا