• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جلوگیری از ایندکس ارشیو

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام خسته نباشید
من قبلا در وردپرسم از افزونه سئوی دیگری استفاده میکردم که جدیدا تغییرش دادم و الان از افزونه yoast استفاده میکنم
تنظیماتش رو مطابق اموزش ها تنظیم کردم ولی نمیدونم چی شد که ارشیو ایندکش شد و رنک سایتم شکست.
اخه نمیخوام ارشیو ایندکس بشه من که توی افزونه تیک عدم ایندکس ارشیو رو زدم نمیدونم چرا اینجوری شده.
حالا دوتا سوال دارم اگه کسی میتونه لطفا راهنمایی کنه
اگه من توی فایل robots.txt جلوی ایندکس ارشیو رو بگیرم مشکل حل میشه؟
و سوال دیگم هم اینه که چه کدی رو توی فایل robot.txt بزارم تا درست بشه؟و کجاش بزارم؟
این فایل رباط هست
http://neopost.ir/robots.txt

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
داداش یه سوال؟ آرشیو ایندکس نشه بهتره؟ چرا؟ تشکر

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دادا اره خوب این که مسلمه.
ارشیو نباید ایندکس بشه چون پست هایی که میفرستی توی ارشیو هم قرار میگیرن موتور های جستجو اون موقع رنک پست اصلی رو میشکنن و بین پست و ارشیو تقسیم میشه ورودی ها کم میشه.من از وقتی به اشتباه ارشیوم ایندکس شده ورودی هام روز به روز افت کرده تا جایی که از 800 رسیده به 10.هر چند همش تقصیر ارشیو نیستو اشتباه های دیگه هم داشتم اما ارشیو نباید ایندکس بشه

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
کد زیر رو بزارید بالای تگ </head>
بعد به صفحه بایگانی تون برید و ببینید متاتگ اضافه شده یا نه .

PHP:
 <?php
if(is_archive())
    echo '
<meta name="robots" content="noindex, nofollow">
';
?>

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
ممنون داداش
کدی که دادی رو در هدر بالای head گذاشتم
ولی نفهمیدم منظورت از اینکه به صفحه بایگانی برم ببینم متاتگ اضافه شده چیه؟اصلا چجوری اینکارو بکنم؟
وقتی سورس صفحات برچسب ها رو نگاه میکنم اون ها هم نو ایندکس شدن درسته؟فکر کنم چون توی هدر پذاشتم این کد رو واسه این اینجوری شده من میخوام برچسب هام ایندکس بشه فقط میخوام ارشیو و دسته ها ایندکس نشه

Last edited:

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
کد رو بالای </head> بزارید درست قبل از تگ بسته هد بعد برید تو ارشیو سایت تون و به سورس صفحه نگاه کنید باید کد زیر رو که برای جلوگری از ایندکس مطالب هست رو ببینید .

کد:
<meta name="robots" content="noindex, nofollow">

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
کد رو همون جایی که گفتین گذاشتم ولی یه مشکل هست اینکه وقتی سورس برچسب ها رو هم نگاه میکنم نو ایندکس شدن در حالی که برچسب ها رو نمیخوام نو ایندکس کنم فقط ارشیو رو میخوام نو ایندکس کنم.
من از یه افزونه استفاده کردم که توی تنظیماتش برچسب ها رو ایندکس کردم و بایگانی رو نو ایندکس اسم افزونه nofollow internal links هست.اگه میشه یه سر به سایتم بزنین سورس رو نگاه کنین ببینین درست شده الان؟neopost.ir

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
در افزونه جایی هست به اسم ساختار پست یا همون format post اون رو ایندکس کنم یا نه؟اگه یه توضیحی بدین منظور از ساختار چیه ممنون میشم فکر کنم ایرور های مربوط به structured data در وب مستر که میگه تاریخ نوشته ها پیدا نشده مربوط به این باشهدر وب مستر ایرور های به این شکل دارم
1MXi3W.jpg

بالا