سلام چطور میشه جلو ایندکس ساب دانه رو گرفت؟ ساب دامنه به هاست دانلود وصله که میخام ایندکس نشه.
ehsanina Registered User تاریخ عضویت 9 جولای 2013 نوشتهها 902 لایکها 335 17 آگوست 2014 #1 سلام چطور میشه جلو ایندکس ساب دانه رو گرفت؟ ساب دامنه به هاست دانلود وصله که میخام ایندکس نشه.
mr.hanzaleh Registered User تاریخ عضویت 11 ژانویه 2010 نوشتهها 1,790 لایکها 361 محل سکونت تهران 17 آگوست 2014 #2 فکر می کنم با پسورد گذاری روی ساب دامین روبات گوگل نمیتونه دسترسی پیدا کنه یا می تونید از گوگل وب مستر disallow کنید و یا شما باید در روت هاست یک فایل به اسم : robots.txt بسازید و داخل اون کد زیر رو بزارید: کد: User-agent: * Disallow: /
فکر می کنم با پسورد گذاری روی ساب دامین روبات گوگل نمیتونه دسترسی پیدا کنه یا می تونید از گوگل وب مستر disallow کنید و یا شما باید در روت هاست یک فایل به اسم : robots.txt بسازید و داخل اون کد زیر رو بزارید: کد: User-agent: * Disallow: /
ehsanina Registered User تاریخ عضویت 9 جولای 2013 نوشتهها 902 لایکها 335 18 آگوست 2014 #3 ممنون از پاسختون . فقط در وبمستر تولز با کدوم گزینه این عمل رو انجام بدم؟ و یا این روش دیگه فایل رو در روت ساب دامنه قرار بدم؟
ممنون از پاسختون . فقط در وبمستر تولز با کدوم گزینه این عمل رو انجام بدم؟ و یا این روش دیگه فایل رو در روت ساب دامنه قرار بدم؟
mr.hanzaleh Registered User تاریخ عضویت 11 ژانویه 2010 نوشتهها 1,790 لایکها 361 محل سکونت تهران 18 آگوست 2014 #4 به نقل از ehsanina : ممنون از پاسختون . فقط در وبمستر تولز با کدوم گزینه این عمل رو انجام بدم؟ و یا این روش دیگه فایل رو در روت ساب دامنه قرار بدم؟ کلیک کنید تا بازشود... Crawl << robot.txt tester اگر اشتباه نکنم باز اساتید هستند می تونند بهتر راهنمایی کنن، فکر میکنم بهترین راهش اضافه کردن در فایل در روت هاست شماست.
به نقل از ehsanina : ممنون از پاسختون . فقط در وبمستر تولز با کدوم گزینه این عمل رو انجام بدم؟ و یا این روش دیگه فایل رو در روت ساب دامنه قرار بدم؟ کلیک کنید تا بازشود... Crawl << robot.txt tester اگر اشتباه نکنم باز اساتید هستند می تونند بهتر راهنمایی کنن، فکر میکنم بهترین راهش اضافه کردن در فایل در روت هاست شماست.