• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جلو گیری از دی فیس یا هک کردن سایت

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
سلام
دوستان میخام بدونم هرسایتی رو که طرف بلد باشه میتونه دی فیس که ..یعنی منظورم اینه سایت که با وردبرس بالا اومده باشه و امنیت ر بالا ببری بازم هم میتونم سایت رو هک یا دی فیس کنن
وسوال دوم اینکه ایا میشه دامین رو هک کرد وانتقال داد به اسم یکی دیگه..دامین تو ایرنیک به اسم من هست
با یکی از دوستان حرفمون شده حالا میگه سایتتو دی فیس میکنم ودامین رو که چند سال به اسم منه انتقال میدم به اسم یکی دیگه؟؟؟
خواستم ببینم این شدنی هست یانه؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید؟

ali_ptr

Registered User
لایک‌ها
289
در مورد دامین، برای انتقال دامنه تو nic.ir باید مدارکتون رو ارسال کنید
در مورد سایت، خب شما امنیت سایت و سرور رو هم باید در نظر بگیری :)
اگه از سایت نتونن نفوذ کنن، از سرور نفوذ میکنن (هاست اشتراکی)
در کل فک کنم فقط خواسته بترسونه :)

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
فقط خواستم بدونم تو اینرینک که دامنه به اسم منه تا خودم نخواه کسی نمیتونمه که انتقال یا هم یا هرجی برای انتقال بدون خبر داشتن من انجام بده
درضما از سایت نتونه چطوری از سرور اشتراکی وارد میشه اونم که امنیت خودشو از شرکتی که هاستو میگیرم داره

ali_ptr

Registered User
لایک‌ها
289
فقط خواستم بدونم تو اینرینک که دامنه به اسم منه تا خودم نخواه کسی نمیتونمه که انتقال یا هم یا هرجی برای انتقال بدون خبر داشتن من انجام بده
درضما از سایت نتونه چطوری از سرور اشتراکی وارد میشه اونم که امنیت خودشو از شرکتی که هاستو میگیرم داره
- اگه رمزتون رو داشته باشه، میتونه وارد حساب nic.ir بشه و درخواست انتقال بده
اما تا وقتی مدارکتون رو ارسال نکنید، انتقال کامل نمیشه :)

- از یه سایت دیگه ای رو همین سرور، دسترسی میگیره و به هاست شما نفوذ میکنه :)

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
ای بابا پس با این حساب هرکی هرکی شده
هرسایتی بزرگی رو دوست داشته باشه با این حساب میتونه هک کنه
رمز ایرنیک رو نداره حالا درصورتی هم که پیدا کنه تا من مدارکو ارسال نکنم نمتونه که انتقال انجام بگیره میتونم تیک بدم وبرگردونم به اسم خودم

ali_ptr

Registered User
لایک‌ها
289
ای بابا پس با این حساب هرکی هرکی شده
هرسایتی بزرگی رو دوست داشته باشه با این حساب میتونه هک کنه
رمز ایرنیک رو نداره حالا درصورتی هم که پیدا کنه تا من مدارکو ارسال نکنم نمتونه که انتقال انجام بگیره میتونم تیک بدم وبرگردونم به اسم خودم
خب 100% به سکورتی سرورتون هم بستگی داره :). در ضمن، سایت های بزرگ هیچ وقت رو هاست های اشتراکی نبودن و نیستن :)
+
عرض کردم که تا وقتی مدارک ارسال نکنید، انتقال صورت نمیگیره (در واقع اصلا انتقالی صورت نمیگیره.)

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
اهان ممنون از راهنمایت
پس اینرینک اصلا نمیتونه چون تامن مدارک ارسال نکنم نمیتونه
حالا اگه سرور اشتراکی نباشه چی
راستی یه جایی برای خرید هاست میخام ارزون باشه پهنای باندشم نامحدود باشه ..برای سایت پربازدید هم باشه

ali_ptr

Registered User
لایک‌ها
289
اهان ممنون از راهنمایت
پس اینرینک اصلا نمیتونه چون تامن مدارک ارسال نکنم نمیتونه
حالا اگه سرور اشتراکی نباشه چی
راستی یه جایی برای خرید هاست میخام ارزون باشه پهنای باندشم نامحدود باشه ..برای سایت پربازدید هم باشه
خب سرور اختصاصی هم تا حدودی باید امنیت باشه، اما در حد هاست اشتراکی در خطر نیستید
سرور با سکورتی بالا + کیفیت مناسب = هاست دی ال و نت افراز (البته نت افراز هاست های خیلی پربازدید رو ساپورت نمیکنه)

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
جی سرور چطوره
دی چت رو هم پشتیبانی میکنه نماد اعتماد هم داره ..نمیخام اخه زیادباشه هزینه باشه ماهانه

بالا