• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جمع امضا برای ios فارسی

parsazarei2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با سلام به تمامی دوستان امروز این پست رو گذاشتم تا با کمک شما بتونیم ی ios فارسی داشته باشیم فقط کافیست به لینک زیر برید و مشخصات تون رو وارد کنید:D

Persian iOS - آی او اس فارسی

منبع:کافه اپل

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
تشکر از استارتر عزیز برای لطفش !

دوستان سایت رو راه اندازی کردم تا امضاهای فارسی زبون ها رو جمع کنیم به صورت یک کمپین و بنده آشناها و دوستایی دارم که به اطلاع اپ این موضوع رو میرسونم.

از لطف همه ممنونم و تک تک امضا ها برای کار ما ارزشمنده.

Notrika

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان فکر نمیکنم ios فارسی چیز مهمی باشه
الان دیگه همه از اینگلیسی برای زبان گوشی استفاده میکنن!
ولی خب امیدوارم واسه فارسی زبانان هم منتشر بشه برای اون دسته از دوستان که خواهان منو فارسی هستند!

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
کجارو باید امضا کنم؟ :D
ولی از ای او اس فارسی مهمتر اینکه ایران اضافه بشه به لیستشون
ادرسای ایران قابله قبول باشه
تقویم شمسی که واسه افغانیا درست شده
کیبورد فارسی از زیر مجموعه عربی در بیادو مجزا بشه و ...

parsazarei2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
تشکر از استارتر عزیز برای لطفش !

دوستان سایت رو راه اندازی کردم تا امضاهای فارسی زبون ها رو جمع کنیم به صورت یک کمپین و بنده آشناها و دوستایی دارم که به اطلاع اپ این موضوع رو میرسونم.

از لطف همه ممنونم و تک تک امضا ها برای کار ما ارزشمنده.

عزیز خواهش میکنم

i-mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اميدوارم با يك امضا......
خلاصه درست بشه

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
به چه دردی میخوره ؟
من با اینکه انگلیسیم اصلا خوب نیست ولی وقتی زبان کامپیوتر یا گوشی فارسی باشه اصلا روشن خاموششم نمیتونم بکنم . حالا این زبان فارسی به چه کار میاد ؟

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
من از قبل امضا کرده بودمش!(محض اطلاع :دی)
ولی به نظر من کار بیهوده ای هست!مگه دیگه چقدر انگلیسی داره؟بیاین عنوانشو عوض کنید و برای به رسمیت شناختن ایران درستش کنید-هنوز که هنوزه شیپینگ به ایران ندارن
اگه ماله حاجی نبود میگفتم که اینا فقط واسه اینه که بعدا از طریق رتبه سایت پول در بیارن.واللا

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
به چه دردی میخوره ؟
من با اینکه انگلیسیم اصلا خوب نیست ولی وقتی زبان کامپیوتر یا گوشی فارسی باشه اصلا روشن خاموششم نمیتونم بکنم . حالا این زبان فارسی به چه کار میاد ؟
اینکه زبون فارسی داشته باشه و تقویم شمسی بدرد نمیخوره ؟
همه مثل هم فکر نمیکنند.
من از قبل امضا کرده بودمش!(محض اطلاع :دی)
ولی به نظر من کار بیهوده ای هست!مگه دیگه چقدر انگلیسی داره؟بیاین عنوانشو عوض کنید و برای به رسمیت شناختن ایران درستش کنید-هنوز که هنوزه شیپینگ به ایران ندارن
اگه ماله حاجی نبود میگفتم که اینا فقط واسه اینه که بعدا از طریق رتبه سایت پول در بیارن.واللا
دستت درد نکنه ... مرحله به مرحله جلو میریم و ایشالا اون رو هم در قالب همین پروژه درخواست میکنیم از اپل ... البته شیپینگ بحثش جداست از اینی که ما راه انداختیم !

در مورد منافع مالی هم واقعاً برای هر کس دیگه ای هم اگه میبود از طراحی ، هدف و محتوای سایت مشخص میشه که قصد مدیرش چیه!
خوشبختانه من اونقدر سیر هستم که نخام به کاربرای امضا کننده دروغ بگم و ازش کسب درامد کنم ؛ پیشنهاد کم نیومده برای خرید لیست ایمیل ها چون خیلی از شرکتا مخاطبای خاصشون کاربرای دیوایس اپل هست اما همانطور که در سایت نوشته شده از شماره و ایمیلشون استفادۀ تبلیغاتی نمیشه و در دیتابیس بصورت کدگذاری شده میمونه و فقط با درخاست شرکت اپل به اون شرکت واگذار میشه و اون هم بصورد کدینگ

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
تا حالا چن تا امضا جمع شده؟

ارسال شده توسط اسپمر پی تی

parsazarei2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اینکه زبون فارسی داشته باشه و تقویم شمسی بدرد نمیخوره ؟
همه مثل هم فکر نمیکنند.

دستت درد نکنه ... مرحله به مرحله جلو میریم و ایشالا اون رو هم در قالب همین پروژه درخواست میکنیم از اپل ... البته شیپینگ بحثش جداست از اینی که ما راه انداختیم !

در مورد منافع مالی هم واقعاً برای هر کس دیگه ای هم اگه میبود از طراحی ، هدف و محتوای سایت مشخص میشه که قصد مدیرش چیه!
خوشبختانه من اونقدر سیر هستم که نخام به کاربرای امضا کننده دروغ بگم و ازش کسب درامد کنم ؛ پیشنهاد کم نیومده برای خرید لیست ایمیل ها چون خیلی از شرکتا مخاطبای خاصشون کاربرای دیوایس اپل هست اما همانطور که در سایت نوشته شده از شماره و ایمیلشون استفادۀ تبلیغاتی نمیشه و در دیتابیس بصورت کدگذاری شده میمونه و فقط با درخاست شرکت اپل به اون شرکت واگذار میشه و اون هم بصورد کدینگ

دوست عزیز فارسی برای خودش ارزشی داره و ما باید ازش حمایت کنیم و همین که اپل تحریم هاشو از ایران برداشته نشون میده ایران به رسمیت شناخته شده

parsazarei2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوستان عزیز شما هم این مطلب رو به اشتراک بگذارید تا امضا ها بیشتر بشه

با تشکر:D

بالا