• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جناب ميرزايي و بقيه دوستان لطفا راهنمايي

mahmood_comp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب اقاي ميرزايي و بقيه دوستان سلام
با سپاس فراوان از زحمات شما در پرشين تولزو بخصوص جدول قيمتي كه ارايه كرده ايد..
چند سوال از محضرتون داشتم كه مطرح مي كنم.
من قصد خريد يك دوربين ديجيتال رو دارم

سوال1: ابتدا نضر شما را درباره hp 936 يا hp 635 مي خواستم بدونم
سوال2: بين مموري هاي compact flash و sd ]چه تفاوتهايي وجود داره

سوال3:بين نيكون 4100 و اس كي يو كداميك را ترجيح مي دهيد؟چون مي خوام قيمت دوربين + 1 گيگ رم تقريبا 300 هزار تومان بشه

سوال 4: يك دوربين كه داراي سي سيدي 3.2 يا 4 باشد و زوم ان هم 3ايكس باشد و رم يك گيگ هم بتوان روي ان نصب كرد و كل قيمت 300 هزارتومان شود معرفي كنيد.

پيشاپيش از راهنماييهاي ارزنده شما متشكرم.

ostadd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز.
بين نيكون اس كيو و 4100
مسلما 4100 به علت پيكسل بالاتر.
موفق باشي

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
جواب سوال 1 : هيچ كدوم رو توصيه نميكنم , مخصوصا 635 كه فقط 2 مگاپيكسل هستش ...

جواب سوال 2 : از لحاظ سرعت ترانسفر با اينكه CF هاي جديد سريعتر هستن ولي تفاوت چنداني ندارن , از لحاظ حجم و اندازه CF بزرگتر هستش ...

جواب سوال 4 : ميشه گفت Canon A75 ولي مشكل اينجاست كه شارژ باتريهاتون قبل از اينكه كل CF رو پر كنيد تموم ميشه :happy: يعني نياز به باتري اضافي داريد , (هزينه بيشتر شد)

يا Nikon 3200 و Fuji A330

به نظر من شما هيچ نيازي به 1GB مموري نداريد , عكسهاي 4~3 مگاپيكسلي معمولا حجم كمي دارن ... 512 نه تنها كافيه , بلكه زياد هم هست ... بهتره تفاوت قيمت 1 گيگابايت و 512 مگابايت رو براي خريدن دوربين بهتر صزف كنيد :)

Mirzaie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز سلام. من مدتي بود كه نبودم و امروز ياداشت شما را ديدم . قبل از هر چيز فرا رسيدن سال نو را به شما و بقيه دوستان تبريك ميگويم . :happy:
من سوالهاي شما را خواندم و با توجه به شناختي كه از دوربين هاي ديجيتالي دارم اصلا خريد دوربين با مارك اچ پي را به شما توصيه نمي كنم زيرا اچ پي اصولا دوربين ساز نيست و خريد چنين دوربيني اشتباه محض است. :eek:
در مورد سوال شما در مورد مموري ها كه دوستان و استادان بنده به خوبي پاسخ داده اند و جواب Niaz_Ch بسيار روشن و واضح است.
در مورد اس كيو و 4100 من هم با استاد موافقم و دوربين اسكيو را دوربين بسيار خوبي ميدانم البته در رنج 150 الي 200 هزار تومن و اگر بيشتر هزينه ميكنيد گزينه هاي بهتري هم براي خريد وجود دارند.
در مورد مموري هم بايد بگويم كه يك مموري 256 براي كار عكاسي ديجيتال با كيفيت خوب كفايت ميكند و نيازي به هزينه بيشتر نمي باشد و در نهايت شما بايد مقدار شارژ باطري دوربين را هم در نظر بگيريد كه مثلا چند عكس با كيفيت توپ و فول ميشود گرفت. و باطري اضافي هم مسلما هزينه بر است.
من شخصا پيشنهاد ميكنم كه بيشتر پول خود را براي خريد خود دوربين هزينه كنيد و در مرحله بعد فكر مموري و لوازم جانبي آن باشيد.
قربان شما . محمد ميرزائي :cool:

بالا