ali/24
Registered User
در چه شرایطی عصبانی می شید .
تقریبا هیچوقت
معمولا خونسردی بیش از حدم باعث عصبانیت دیگران میشه
در شرایطی که انسانها نزدیکم باشندر چه شرایطی عصبانی می شید
متاسفانه به این مرحله هنوز نرسیدم و از هنر رندانه به تخم گرفتن چیزی در من نهادینه نشدهیجوری غضب را در خود عقیم کرده ام که همین باعث میشه مابقی عصبی بشن
یه جا همه عصبی ن میخندی عصبی تر میشن شادمغزا
آخه عصبانیت 99% مردم هم عصبانیت نیست . همه ش فشارهای کار و زندگی و سگدو زدن هاست که انباشته میشهمتاسفانه به این مرحله هنوز نرسیدم و از هنر رندانه به تخم گرفتن چیزی در من نهادینه نشده
گرچه می خوام چیزی نگم ولی باز اعصابم می ریزه بهم تا جایی که یه جایی باید خالی کنم .
مثلا کمتر کار کنم و ..
یه موقع هایی ادم از این حرفا و غرغرا زورش میاد اگر اشتباهی انجام بشه طبیعیه ولی تو کار تمام تلاشمونو انجام میدیم تا کار سریعتر پیش بره اما جای دستت درد نکنه غرغر نصیب میشه .آخه عصبانیت 99% مردم هم عصبانیت نیست . همه ش فشارهای کار و زندگی و سگدو زدن هاست که انباشته میشه
البته من نه شاغلم نه سگدو میزنم نه اهل زندگی. به جای مدیتیشن هم نرهای کوچه رو کتک میزنم
شغل همینه دیگه . شغلی نیست یکی اعصاب سالم داشته باشه. مخصوصا این تعمیرکارهای لوازم خانگی که صاب خونه ها موقع کارـه طرف فقط زر میزنن و هر کاری میکنن پول کمتر بدن . من باشم یه آچار فرانسه میکنم تو رکتوم یارو میگم اگه بلدی چرا مارو کشوندی اینجا :دییه موقع هایی ادم از این حرفا و غرغرا زورش میاد اگر اشتباهی انجام بشه طبیعیه ولی تو کار تمام تلاشمونو انجام میدیم تا کار سریعتر پیش بره اما جای دستت درد نکنه غرغر نصیب میشه .
خسارت به بین المال مشمول الذمه ی حق الناس میشهرفیقم می گه یه ماه فوق العاده کاریشو ندادند اونم از عصبانیت با پتک کوبید روی یکی از پمپ های آب تاسیسات و بعد دینام از مدار خارج شد . و هم عصبانیتش فروکش شد .
بهش می گمخسارت به بین المال مشمول الذمه ی حق الناس میشه
چی ؟من که میدونم تورو چی عصبانی می کنه
آخ جون. یادم باشه در حکومت بعدی خودم بازجوت بشماین که کسی بخواد سین جیمم کنه