یه چیزی رو هوا میگی بدون دلایل و استدلال کافی توقع داری همه بگن بله درست میفرمایید؟عجبا عزیز من تجربه خودمو گفتم حالا شما گویا تو ایران زندگی نمیکنید یا کلا نمیخواید قبول کنید زوری که نمیشه چیزیو فهموند
موفق باشید
همون خودت فهمیدی ما رو بس
یه چیزی رو هوا میگی بدون دلایل و استدلال کافی توقع داری همه بگن بله درست میفرمایید؟عجبا عزیز من تجربه خودمو گفتم حالا شما گویا تو ایران زندگی نمیکنید یا کلا نمیخواید قبول کنید زوری که نمیشه چیزیو فهموند
موفق باشید
دور اطرافت سوپر مارکت هست؟مردم عادت دارن همیشه میرن جای قدیمی تراون محله ای که موقعیت مکانی مغازه هست
محله فقیر نشین ، حاشیه شهر ، همه تریاکی ، همه آب و برق مفت و دزدکی کشیدن که پول قبض ندن
همه دنبال سیر کردن شکمشون هستن حتی توی کیسه زباله هم میگردن که شاید چیزی در اومد
لوازم آرایشی خیلی بهتر از سوپرمارکتی هست ولی برای اون قسمت شهر بدرد نمیخوره
بستگی داره کجای شهر باشه
اینجا سالی 500 هزار تومن مالیات میگیرن :دی
هنوز نه
90درصد محلیگذرش چه طوریه؟فقط مردم محلی خرید میکنن یا نه گذریم هست
دو تا سوپر مارکتی روبروی ما هست هر کدوم 20 متر از هم فاصله دارن ولی اونا اجاره مغازه میدن و هزینشون بیشتره (اجاره ای هستن)دور اطرافت سوپر مارکت هست؟مردم عادت دارن همیشه میرن جای قدیمی تر
نهمدرسه نزدیکش هست؟
تهیه غذا ، خاربار ، نونوایی ، میوه فروشی ، عطاری و کلا هر چی که مصرفی هستمغازه های اطراف چین؟
آره تعطیل نمیشه کرد ولی بقیه مغازه ها از ظهر و روزای تعطیل ول میکنن میرن جنسشون هم فاسد نمیشه میمونه گرونتر میشهکل 365 روز سال بدون تعطیلی باید تو مغازه باشی مستری نپره
مگه دفن خارج از قبرستون شهرداری جواز میخواد؟فقط جواز دفن که راحت
دوربین های امنیتی که دیجی کالا داره درمورد متعلقاتشون صحبت نکرده یعنی این فقط یه تک دوربین هست و دیگه هارد و بقیه امکانات رو لازم نداره؟ فقط یه دوربین هست یا چند تا هستن؟ اگر دوربین جدید بخواییم اضافه کنیم چی کار باید کرد؟یه دوربین گذاشتن نهایت 1 تومن میشه ( جنس شیائومی حدود 3 ماه پیش یکی برای پارکینگ گذاشت) هم رو گوشی میاد با وای فای هم به خونه وصله