• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جواز گرفتن برای چه مغازه ای راحت تره ؟!

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
عجبا عزیز من تجربه خودمو گفتم حالا شما گویا تو ایران زندگی نمیکنید یا کلا نمیخواید قبول کنید زوری که نمیشه چیزیو فهموند
موفق باشید
یه چیزی رو هوا میگی بدون دلایل و استدلال کافی توقع داری همه بگن بله درست میفرمایید؟
همون خودت فهمیدی ما رو بس

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اون محله ای که موقعیت مکانی مغازه هست
محله فقیر نشین ، حاشیه شهر ، همه تریاکی ، همه آب و برق مفت و دزدکی کشیدن که پول قبض ندن
همه دنبال سیر کردن شکمشون هستن حتی توی کیسه زباله هم میگردن که شاید چیزی در اومد
لوازم آرایشی خیلی بهتر از سوپرمارکتی هست ولی برای اون قسمت شهر بدرد نمیخوره

بستگی داره کجای شهر باشه
اینجا سالی 500 هزار تومن مالیات میگیرن :دی

هنوز نه
دور اطرافت سوپر مارکت هست؟مردم عادت دارن همیشه میرن جای قدیمی تر
اگه از این فروشگاه های زنجیره ای هست کار خیلی سخت میشه
گذرش چه طوریه؟فقط مردم محلی خرید میکنن یا نه گذریم هست
مدرسه نزدیکش هست؟مغازه های اطراف چین؟
من سوپر مارکت داشتم درامدش خوبه اگه جات خوب باشه ولی از زندگی میندازتت به هیچ کاری نمیرسی من برای همین ول کردم کل 365 روز سال بدون تعطیلی باید تو مغازه باشی مستری نپره
جنستم باید جور باشه یه بار باید یه چی نباشه میره دیگه نمیاد
یخچال و فریزر هم قبلا راحت میدادن با یه چک ولی الان سخت تر شده مگه فروشت خوب باشه
سود اینکار بستگی داره به نوع مشتریت مثل یکی بغل نونوایی صبح فروشش خوبه بیشتر لبنیات میبرن سودش ده درصده
یکی دیگه بغل مدرسه است کیک ابمیوه چیپس پفک فروش داره تا 40 درصدم داره جنس خارجیم از همه سودش بیشتره ولی هرجایی جواب نمیده
مغازه از صفر راه انداختن خیلی سخته یعنی کلی زمان باید بزاری تا شناخته شی

این تعریف هایی هم که از محلت کردی همه میخوان بیان قسطی بگیرن
قسطی جنس بدی سر 6 ماه ورشکستی نصفشون نمیارن بدن

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
گذرش چه طوریه؟فقط مردم محلی خرید میکنن یا نه گذریم هست
90درصد محلی
دور اطرافت سوپر مارکت هست؟مردم عادت دارن همیشه میرن جای قدیمی تر
دو تا سوپر مارکتی روبروی ما هست هر کدوم 20 متر از هم فاصله دارن ولی اونا اجاره مغازه میدن و هزینشون بیشتره (اجاره ای هستن)
مدرسه نزدیکش هست؟
نه
اون محل بچه ها کاتن و آشغال جمع میکنن مدرسه نمیرن!
مغازه های اطراف چین؟
تهیه غذا ، خاربار ، نونوایی ، میوه فروشی ، عطاری و کلا هر چی که مصرفی هست
کل 365 روز سال بدون تعطیلی باید تو مغازه باشی مستری نپره
آره تعطیل نمیشه کرد ولی بقیه مغازه ها از ظهر و روزای تعطیل ول میکنن میرن جنسشون هم فاسد نمیشه میمونه گرونتر میشه
ولی الان سوپرمارکت بهتر از لبنیاتی هست ، الان مغازه لبنیات هست و سوپرمارکت نشده، فقط سه قلم محصول شیر و ماست و دوغ میشه فروخت
فقط جواز دفن که راحت
مگه دفن خارج از قبرستون شهرداری جواز میخواد؟
شاید کسی بخواد مرده رو خاکستر کنه اونم جواز میخواد؟!
یه دوربین گذاشتن نهایت 1 تومن میشه ( جنس شیائومی حدود 3 ماه پیش یکی برای پارکینگ گذاشت) هم رو گوشی میاد با وای فای هم به خونه وصله
دوربین های امنیتی که دیجی کالا داره درمورد متعلقاتشون صحبت نکرده یعنی این فقط یه تک دوربین هست و دیگه هارد و بقیه امکانات رو لازم نداره؟ فقط یه دوربین هست یا چند تا هستن؟ اگر دوربین جدید بخواییم اضافه کنیم چی کار باید کرد؟
اینطور که معلومه فقط یه دونه دوربین هست که مموری کارت میخوره ولی اصل مشکل دوربین خارج از مغازه هست که میدزدنش خخخ
خود دوربین برای محیط بیرون رو میدزدن اینا هم که هارد و تجهیزات ندارن پس چی کار میشه کرد برای دوربین بیرون؟ لینک دوربین

بالا