• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جون دختر همسايتون كمك كنين

mehdi_teh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آقا من ديگه مغزم داره سوت ميكشه

اول اومدم وورد پرس رو نصب كنم وقتي كه نصبش تموم شد خواستم قالب عوض كنم هر كاري كردم نشد

بعد اومدم سراغ ام تي . وقتي خواستم فايل ام تي فارسي رو بريزم تو هاست هي ارور ميداد . باز هر كاري كردم نشد

بعد رفتم سر وقت pivot . بالاخره بعد از كلي سرو كله زندن نصب شد ولي چه فايده فارسي رو با انگليسي مخلوط ميكرد بعد كه خوب هم ميزند مي ريخت تو صفحه نمايش. خب پس اينم نشد

ديگه فقط من بودم و b2 . اين يكي وقتي كه بانك اطلاعاتي رو نصب كرد يه صفحه اومد كه آخر آدرسش نوشته بود install.php

حالا مشکل کجا بود . بله مشکل اینجا بود که این صفحه خالی بود و طبق معمول اینم نشد

آقا آهان یه لحظه صبر کن بشینم اینجوری

به من عاجز بدبخت فلک زده درمنده وامونده دم در مونده :wacko: کمک کنید

البته لطفا
فرقی هم نمیکنه هر کدوم رو که بلدین بگین

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
راست ميگه واضحتر بگو حتما كمكت ميكنيم

mehdi_teh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای به چشم

البته من سعی میکنم که درباره همشون توضیح بدم چون اگه درباره هر کدوم بگین یه حال اسمی به ما دادین

خدمت شما عرض شود که

word press : وقتی اینو نصب کردم و لاگین شدم رفتم تو قسمت تمپلت خواستم که عوضش کنم زیرش تو یه دکمه نوشته بود connot upgrad بعد زیر دکمه یه لینک داده بود به خود سایت وورد پرس

MT : اینو من رفتم تو این سایت و فایل MT 3.01d رو دانلود کردم
http://www.cybermasters.net/mt-farsi/downloads.php?userid=6722035031

بعد وقتی که میخواستم بریزمش تو هاست برای چندتا فایلش ارور میداد . البته یه بار هم رفتم تو یه سایت خارجی و فایل MT-2.661-full-lib.new.tar دانلود کردم ولی وقتی که خواستم فایل mt.cfg رو edit کنم دیدم که جاتره و بچه نیست . یعنی اصلا این فایل وجود نداشت. خود سایتش هم که فیلتر شده(حالا چرا اون سایت فیلتر شده به من چه)

b2 : این آخرین امیدم بود که دمش گرم رومو زمین ننداخت . بله داشتم عرض میکردم که این یکی وقتی که براش دیتابیس نصب کردم رفت به یه صفحه که آدرسش این بود
www.yoursite.com/b2/admin/install.php

که البته تو هیشکی نبود . خالی خالی بود

فکر کنم دیگه اندازه باشه البته درباره pivot هم دقیقا یادم نیست

saberioon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فکر کنم در مورد ام تی مشکلت در بد دانلود کردن باشه وگرنه نسخه های که آقای آشفته منتشر میکنه کامل و بی نقصه !!
حالا اگر ارورهایی که داد را بگی شاید بشه کمکی کرد

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
مشكلت دقيقا اينه كه هي ميپري اينور اونور!

تكليف خودتو روشن كن! از كدوم سيستم ميخواي استفاده كني؟

اگه از امتي ميخواي استفاده كني خوب امتي رو نصب كن و بشين رو اون كار كن! نه كه هي اونو پاك كني بري سراغ يكي ديگه!

گرفتي مطلبو؟

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
به نقل از mehdi_teh :
سلام

آقا من ديگه مغزم داره سوت ميكشه

اول اومدم وورد پرس رو نصب كنم وقتي كه نصبش تموم شد خواستم قالب عوض كنم هر كاري كردم نشد

بعد اومدم سراغ ام تي . وقتي خواستم فايل ام تي فارسي رو بريزم تو هاست هي ارور ميداد . باز هر كاري كردم نشد

بعد رفتم سر وقت pivot . بالاخره بعد از كلي سرو كله زندن نصب شد ولي چه فايده فارسي رو با انگليسي مخلوط ميكرد بعد كه خوب هم ميزند مي ريخت تو صفحه نمايش. خب پس اينم نشد

ديگه فقط من بودم و b2 . اين يكي وقتي كه بانك اطلاعاتي رو نصب كرد يه صفحه اومد كه آخر آدرسش نوشته بود install.php

حالا مشکل کجا بود . بله مشکل اینجا بود که این صفحه خالی بود و طبق معمول اینم نشد

آقا آهان یه لحظه صبر کن بشینم اینجوری

به من عاجز بدبخت فلک زده درمنده وامونده دم در مونده :wacko: کمک کنید

البته لطفا
فرقی هم نمیکنه هر کدوم رو که بلدین بگین

ما كه از دختر همسايه شانس نياورديم ولي تو ضيحاتتم ناقصه

mehdi_teh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد

والا عرض شود كه من بالاخره تونستم ورد پرس رو نصب كنم و خب خيلي دوست داشتم كه از ام تي استفاده كنم چون تعريفش رو زياد شنيده بودم .

saberioon جان من اول با برنامه ws_ftp ام تی رو خواستم بریزم که برای چندتا فایلش ارور میداد که ناقصه . بعد با فرنت پیچ امتحان کردم با هم به همون فایلها میرسید ارور میداد میخوای اصلا اسم فایلش هم مینویسم ایناها:
extlib\soap/lite.pm
extlib\soap\transport/mailto.pm و mq.pm

باز حالا این خوبه یه دفعه اومدم یه ام تی با اسم MT-2.661-full-lib.new.tar.gz از یه سایت خارجی دانلود کردم ولی وقتی ریختم تو هاست و بعدش خواستم برم تو فایل mt.cfg تنظیم کنم دیدم اصلا همیچین فایلی نیست

حالا به نظر شما چیکار کنم با همین ورد پرس بسازم

اصلا میشه بگین برتری ام تی نصبت به وورد پرس در چیه

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از mehdi_teh :
سلام مجدد

والا عرض شود كه من بالاخره تونستم ورد پرس رو نصب كنم و خب خيلي دوست داشتم كه از ام تي استفاده كنم چون تعريفش رو زياد شنيده بودم .

saberioon جان من اول با برنامه ws_ftp ام تی رو خواستم بریزم که برای چندتا فایلش ارور میداد که ناقصه . بعد با فرنت پیچ امتحان کردم با هم به همون فایلها میرسید ارور میداد میخوای اصلا اسم فایلش هم مینویسم ایناها:
extlib\soap/lite.pm
extlib\soap\transport/mailto.pm و mq.pm

باز حالا این خوبه یه دفعه اومدم یه ام تی با اسم MT-2.661-full-lib.new.tar.gz از یه سایت خارجی دانلود کردم ولی وقتی ریختم تو هاست و بعدش خواستم برم تو فایل mt.cfg تنظیم کنم دیدم اصلا همیچین فایلی نیست

شما نسخه آپگريد امتي رو دانلود كردي!

واسه همين اين فايل رو + چند فايل ديگه رو نداري

saberioon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi_teh :

خوب ورد پرس هم امتیازات خوبی دارد و مدیریت محتوای جالبی اما برتری ام تی نسبت به وردپرس انعطاف . مقالات فارسی شده زیاد در رابطه با ام تی و پلاگین ها زیادی نسبت به ورد پرسه !
اما به قول Shahedr یک گزینه را انتخاب کنی زودتر به نتیحه می رسی سایت www.alvanweb.comمقالات خوبي دررابطه با ورد پرس داره

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
بالا