• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جون مادرتون کمکم کنید

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه ی دوستان
من یه خواهشی از شما دارم هر کس میتونه معرفت بزاره و به من کمک کنه .
آی دی یاهوی من همیشه آن هست . تا همین 2 ساعت پیش هم که پای سیستم بودم آن بود . ولی الان وقتی که نشستم پای سیستم دیدم که لوگ اوت شده وقتی خواستم دوباره لاگین کنم دیدم که میگه پسوردت اشتباهه . بیچاره شدم رفت . این آیدی مال 7 سال پیش بوده . شمارو به خدا اگه کسی میدونه که باید چی کار کنم تا پسوردشو دوباره پیدا کنم معرفت بزاره و بگه . من روی forgot your pasword کلیک کردم و اطلاعاتم هم یادمه ولی اون ایمیلی رو که موقع ثبت نام داده بودم الکی دادم و الان هم نمیدونم که باید چی کار کنم ! فقط خواهشن ناامیدم نکنید چون که یه دفعه ممکنه که برم برای سکته !:( :( :(

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
اگه اطلاعات کامل رو برای forget pass نداری هیچ راهی نداره

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز
اطلاعات رو دارم ئلی این forgot pass این پسورد رو به اون ایمیلی میفرسته که موقع ثبت نام دادیم .

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
الان قبل از نسخه دادن برای حل موضوع یک نکته مهمتره!

چطوری پسورد عوض شده؟

من که میگم امکان نداره پس خود به خود عوض شه. بازم سعی کن لوگین شی یا با یه سیستم دیگه امتحان کن

یا با پ.ر.ا.ک.س.ی و ...

ولی به هر صورت پسورد گیر آوردن خیلی کار سختیه

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
میشه در مورد این یه توضیح بدید :
من شنیده بودم که میشه به خودشون ایمیل زد و اونا سوال امنیتی رو ازت میپرسند و اگه درست جواب بدی پسورد رو بهت میدند . این جور چیزی هست ؟

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
الان قبل از نسخه دادن برای حل موضوع یک نکته مهمتره!

چطوری پسورد عوض شده؟

من که میگم امکان نداره پس خود به خود عوض شه. بازم سعی کن لوگین شی یا با یه سیستم دیگه امتحان کن

یا با پ.ر.ا.ک.س.ی و ...

ولی به هر صورت پسورد گیر آوردن خیلی کار سختیه
من هم توی همین موندم . شاید هم به خاطر این ویروس و این جور چیزها باشه چون یه مدت هست که اوضاع سیستمم صلواتی شده . ولی اگه کار ویروس بود تما م پسورد ها عوض میشد . بالاخره یک نفر میدونه که من باید چی کارکنم . این همه حرفه ای توی این فروم هست .

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
شما که ایمیل رو الکی زدی
یعنی سوال و جواب رو درست زدی

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
من هم توی همین موندم . شاید هم به خاطر این ویروس و این جور چیزها باشه چون یه مدت هست که اوضاع سیستمم صلواتی شده . ولی اگه کار ویروس بود تما م پسورد ها عوض میشد . بالاخره یک نفر میدونه که من باید چی کارکنم . این همه حرفه ای توی این فروم هست .
انتظار معجزه داری؟

خوب نمیشه دیگه! ولی من میگم اول با یه سیستم دیگه امتحان کن (یا به یکی بده که امتحان کنه) بعد بیا بحثو ادامه بده ی

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
آره راست میگه امتحان کن بعد
بعد از همه خواهش میکنم این جور قسم ها در حالت عادی هم اشتباهه لطفا دیگه به اینترنت انتقال ندین این چه جور اسم تاپیکیه جون مادر مردم و چرا قسم میدی

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
تورو خدا شانس ما رو نگاه کن . من دارم از چی میسوزم دوستام دارن چی به من میگن . من هم انقدر عقلم میرسه که برم و با یه سیستم دیگه و با یه اکانت دیگه امتحان کنم . این هم که مثلا یکی رو قسم دادم که کمکم کنه برای اینه که این آی دی برای من از خود سیستمم واجب تره وگرنه 100 سال سیاه اینجوری به کسی رو نمینداختم . دستون درد نکنه . البته من نگفتم که شما حتما کمکم کنید چون اصلا به کسی غیر از من مربوط نمیشه . من گفتم که اگه کسی دوست داشت و تونست برای من کاری کنه ، لطف کنه و به من بگه .
در مورد سوال و جواب هم باید بگم که هفت سال پیش من ایمیلی نداشتم که وارد کنم و اصلا فکرشو نمیکردم که یه روزی یکی بخواد لجش بگیره و بیاد پسورد آیدی منو دودر کنه . ولی قشنگ یادمه که چه سوالی رو انتخواب کردم و چه جوابی دادم .

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها از همتون متشکرم.
من بالاخره تونستم با forgot your password پسوردم رو گیر بیارم . وقتی اطلاعات رو دادم ازم پرسید که یا سوال امنیتی رو جواب بده یا ما پسورد رو به ایمیلت میفرستیم . من هم سوال رو جواب دادم و پسورد رو نشونم داد . به خدا نمیدونید چقدر خوشحال شدم . واقعا ببخشید که اذیتتون کردم .

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
خوشحالم مشکلت حل شد
از من ناراحت نشو منظورم فقط تو نبودی
آخه الان چند وقتی هست همه عادت دارن وقتی میخوان کارشون رو بگن عوض تعیین موضوع مثلا مینوین کمک
یا از این جور چیزا
موفق باشی

بالا