• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جون هركي دوس داري بيا يه را حل بگو

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
بنده هفته ديگه كنكور كارشناسي دارم .
18 شهريورم كنكور ازاد .
اين ترم (تابستون ) يه درس پروژه مالي ورداشتم طبق روال هر ترم استادش يه كتاب ميگه بريد صحيح كنيد كه 3-4 روزه ميشه جمعش كرد . گفته بود شنبه زنگ بزنيد بهتون معرفي كنم .
الان زنگ زدم ميگه بايد اين http://www.adinebook.com/gp/product/6009194452 خلاصه كنيد .
شرايط براش چيدم ميگه به من ربطي نداره .1 ماهمم وقت داده با اون شرايط زبان فني و زبان خارجه هم دارم.
به نظر شما الان چه خاكي بر سرمون كنيم ؟ رس .سيمان خاك حساب ميشه :blink:

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
خوندن 320 صفحه حدود 16 ساعت وقت ميگيره (براي يه خواننده متوسط) اگه روزي 4 صفحه بخوني 4 روزه تمومه... كاري نداره كه... من يه بار " بامداد خمار " رو 2 روزه خوندم :D

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
دادا اون داستانه . 320 صفحه متن تخصصي كافي يه بحثشو نگيري .يعني زمينو و زمانو به فحش ميكشي .
اگه روزي 4 صفحه بخوني 4 روزه تمومه ؟ خودت چطوري :دي

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
دادا اون داستانه . 320 صفحه متن تخصصي كافي يه بحثشو نگيري .يعني زمينو و زمانو به فحش ميكشي .

من 100،000 تومن + نسخه ي مكتوب كتاب رو ميگيرم ، يك هفته اي يه خلاصه ي 50 صفحه اي تحويل ميدم بهت ;) چون نياز هم به نت برداري ندارم (حفظ ميكنم مطالب مهم رو) كار سريع انجام ميشه ... دقيقه اي 85 كلمه هم تايپ تند زني ميكنم ;)

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
جون دادا .زودتر ميگفتي . فقط تخصصي باشه . حسابداريه ها نميشه حفظيدا . از ما گفتن بود تو نت ببين ميتوني در باره همون موضوع يه چيزايي بخوني ببين ميتوني . اگه حل كه بريم چونه بزنيم.

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
جون دادا .زودتر ميگفتي . فقط تخصصي باشه . حسابداريه ها نميشه حفظيدا . از ما گفتن بود تو نت ببين ميتوني در باره همون موضوع يه چيزايي بخوني ببين ميتوني . اگه حل كه بريم چونه بزنيم.

شما كاريت نباشه به حفظ كردن من... من يه صفحه روزنامه رو 2 دقيقه نگاه كنم كلمه به كلمه برات ميخونم ;)
كتابشو بده من برات خلاصه ميكنم... ديگه چونه نداره كه :happy:

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
من سریع ترین کتابی که خوندم هری پاتر بود، اونم آخریش سه چهار سال پیش اومد. آخریشو دو روز بیدار موندم تا تمومش کردم.:D

ولی بجاش یه آبجی دارم، وقتی کلاس دوم ابتدایی بود شاهنامه رو تموم کرد!! خدا شاهده اگه دروغ بگم.:rolleyes:

از همون موقع پدرم استعدادشو کشف کرد و بردش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، اونجا مربیاش بجای اینکه بیان استعدادشو تو این زمینه پرورش بدن، بردنش گل دوزی و خطاطی و ...
الانم 14 سالشه و اراده بکنه هر کتابیو میخونه! دو برابر منم حالیشه.:D اگه میخوای بگم کتابتو بخونه واست چکیدشو در بیاره!
کلیم داستان و شعر نوشته.
خدا رو شکر الان یکی دو سالیه که با کانون تهران در ارتباطه، ولی هنوز شعر ها و داستان هاش گوشه خونه داره خاک میخوره.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
من 100،000 تومن + نسخه ي مكتوب كتاب رو ميگيرم ، يك هفته اي يه خلاصه ي 50 صفحه اي تحويل ميدم بهت ;) چون نياز هم به نت برداري ندارم (حفظ ميكنم مطالب مهم رو) كار سريع انجام ميشه ... دقيقه اي 85 كلمه هم تايپ تند زني ميكنم ;)

احسنت 20 امتياز

شما ميري مرحله بعد

يادت نره سيو کني:D

mehdi.pure

Registered User
لایک‌ها
59
محمد تو فقط تکرار بازیهای ورزشی رو دان نکن حله.
یه سری دراگ هم خواستی بگو برات پ خ کنم راست کارت خودته.

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
فکر کنم ما همیشه این کارو شب های امتحان تو یه روز انجام می دیم. یه ماه یکمم زیاد وقت داری بذار سر فرصت :)

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
محمد تو فقط تکرار بازیهای ورزشی رو دان نکن حله.
یه سری دراگ هم خواستی بگو برات پ خ کنم راست کارت خودته.
دهنتو سرويس مهدي .راستي اين پسر امروز خفتش ميكنم ببينم ماجرا چي چي هست.
درگ حال نميده .مسابقات دريف خوب .خوب ليز ميخورن :دي بازي ورزشي اصلش اينه تكرارشو دان كني بشين كارشناسي كني.
من سریع ترین کتابی که خوندم هری پاتر بود، اونم آخریش سه چهار سال پیش اومد. آخریشو دو روز بیدار موندم تا تمومش کردم.:D

ولی بجاش یه آبجی دارم، وقتی کلاس دوم ابتدایی بود شاهنامه رو تموم کرد!! خدا شاهده اگه دروغ بگم.:rolleyes:

از همون موقع پدرم استعدادشو کشف کرد و بردش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، اونجا مربیاش بجای اینکه بیان استعدادشو تو این زمینه پرورش بدن، بردنش گل دوزی و خطاطی و ...
الانم 14 سالشه و اراده بکنه هر کتابیو میخونه! دو برابر منم حالیشه.:D اگه میخوای بگم کتابتو بخونه واست چکیدشو در بیاره!
کلیم داستان و شعر نوشته.
خدا رو شکر الان یکی دو سالیه که با کانون تهران در ارتباطه، ولی هنوز شعر ها و داستان هاش گوشه خونه داره خاک میخوره.
دمش گرم .
فکر کنم ما همیشه این کارو شب های امتحان تو یه روز انجام می دیم. یه ماه یکمم زیاد وقت داری بذار سر فرصت :)
اين برا اون موقع است كه كنكور نداشته باشي.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
به آقا امام رضا (ع) متوسل شو یا یه سر برو جمکران و حرم حضرت معصومه (ع). ادعیه مذهبی هم فراموش نشه.

عزیزم چرا اینهمه راه یه ر برو مرقد نزدیکتره هزینشم کمتره یه هفته بست بشین خودتو زنجیر کن به ذری آلومنیومی بعد از یک هفته از گرسنگی تلف می شی امتخان از سرت باز میشه.

code8

Registered User
لایک‌ها
8
دوست عزیز راهنمایی میکنم چون قسم دادی :

بتمرگ سر درست بخون تا تموم بشه :hmm:

hexasystem

Registered User
لایک‌ها
6

حالا چرا 50 صفحه ، چرا مثلا 60 صفحه نه ... چرا 45 صفحه نه ... بعدش اونوقت 320 صفحه مطلب تخصصي رو بايد 3000 صفحه كتاب ديگه بخوني تا بفهمي اين 300 صفحه چي ميگه .. بعدش شما بهتر بگم مي خواستي 320 صفحه رو توي 50 صفحه خلاصه كني ... تازه 10 تومن هم بگيري ... اگه يك رمان هم بود يك برگش رو مي كندي طرف نمي فهميد چي شد حالا شما 270 صفحه رو مي خواي بدي پر ... تازه اگر هم اين كار رو كردي اگه اون كتابو به من مي دادي بخونم شك ندارم هنگ مي كنم تا آخر عمر يك گوشه مي افتم

بالا