404
Last edited:
فقط 6 واحد دارم(سه تا درس) با پایان این شش واحد کارشناسی تکمیل میگردد, تقریبا درس ها مشکلی برای کار ایجاد نمی کنند. کاردانی و کارشناسی چهار سال دانشگاه دولتی چمران کرمان نوبت روزانه(بدون شهریه) بودم
مشخصات:
متولد کرمان, دانشجوی کارشناسی حسابداری - مرد - متولد 1374
ملیت: ایرانی , موقعیت مکانی: کرمان
مهارت ها:
تسلط به حسابداری - کامپیوتر و اینترنت - وردپرس - هاست و دامین - راه اندازی وب سایت - اسکریپت - تایپیست
مدارک موجود:
ICDL - گواهینامه رانندگی پایه سوم و موتورسیکلت - فاقد کارت پایان خدمت و احتمالا معاف هم نخواهم شد
تجربه کاری:
بازاریابی
فاقد تجربه عملیاتی برای کار حسابداری
-
فاقد سفته و چک
آماده همکاری در زمینه های مرتبط و غیر مرتبط با رشته تحصیلی(هر کاری بجزء بازاریابی)
به اینترنت دسترسی ندارم لطفا به 09035890721 اس ام اس بزنید
امروز اقدامات اولیه سربازی انجام شد، مشکل اینجاست که بعد از سربازی هم اطمینانی به کار پیدا کردن ندارمبرو خدمت
اشتباه منو نکون - 9 ماه بعد از پایان درس بیکار بودم عاخرم رفتم خدمت
هیچ اطمینانی نیست پسرامروز اقدامات اولیه سربازی انجام شد، مشکل اینجاست که بعد از سربازی هم اطمینانی به کار پیدا کردن ندارم
امروز اقدامات اولیه سربازی انجام شد، مشکل اینجاست که بعد از سربازی هم اطمینانی به کار پیدا کردن ندارم
ممنون ولی اونجا به هیچ دردی نمیخوره فقط اسپم دونی هست. یه سال پیش ده هزار تومن دادم الکی آگهی زدم داخل کانالش فایده ای نداشت آگهی هایی هم که داره فایده ای برای کسی نداره ادمینش فقط مردم را تلکه میکنهبه این دوکانال تلگرامی مراجعه کنید . آگهی های روزانه کار در کرمان رو میگذاره.
estekhdamneynava034@
neynava034@
کدوم شهر هستید؟ برای مغازه باید حدود 15 تا مجوز و گواهی گرفت!!من به دلیل نداشتن نقدینگی و اشباع بازار در شهرم میخوام تغییر شغل بدم اگه سرمایه درحد یک میلیون داری
من یه سری ابزارهام به همراه اموزش بهت میفروشم
کارمن تابلوهای تبلیغاتی هست
بار ها به شرکت های هرمی و بازاریابی شبکه ای دعوت شدم ولی خوشبختانه دم به تله ندادم! مالباخته زیاد دیدمو اصل کار هم بازاریابی نیست خرید از شرکته برای جنس های بی مشتری و بنجل و هیچ کس هم زیرمجموعه نمیشه, خب میخواستم این کار را کنم یه عمده فروش پیدا میکردمهمه الان بهت پیام خصوصی میدن از همکاری در فروش , از فعالیت در شرکت ها هرمی که به ظاهر هرمی نیستن و ......
شما کدام شهر هستید؟سلام.اگه بتونی در زمینه پخش فیلتر بنزین قعالیت کنی من آماده همکاری هستم
ترکی کسی نمیتونه حرف بزنه قابل یادگیری هم نیست مگر اینکه طرف خودش ترک باشه!دوستانی که احساس میکنن تو شهر خودشون میتونن به عنوان مشاور ما فعالیت کنند بهم خبر بدن .
ما تامین نیروی انسانی شرکت ، کارخانجات و رستوران و ... ترکیه رو انجام میددیم .
با شرایط عالی !
کسانی هم که میخوان خود ترکیه لیدر ما باشن باز فرصت شغلی خوبی براشون هست .