• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جوی استیک خوبه یا نه؟

نظرتون درباره Joystick

• خوب

Votes: 2 66.7%
  • بد

Votes: 1 33.3%

• Total voters
    3

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
من بین دو مدل W800 و W810 سونی اریکسون تردید دارم. جدا از بحث قیمتش ظاهرا W800 جوی استیک داره ولی W810 نداره. حالا میخوام بدونم این جوی استیک اصلا چیز بدرد بخوری هست و کسایی که گوشی هاشون داشته از کار با این ابزار راحت و راضی هستن؟ اصلا می ازره که به خاطرش قید 810 رو بزنم برم 800 بگیرم؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
عزیز جوی استیک خوب داریم و جوی استیک کم طاقت!! خوبش همین مدل w800 ، اون یکی k750! خوب که می گم یعنی مشکلی پیدا نمی کنه به این راحتی ها. ولی اصولاً w810 یک در ملیون اون پنج تا دکمش مشکل دار می شن! حالا هیچی دیگه نبود گیر دادید به جوی استیک؟
167.gif

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
از نظر کیفیت ساخت w810 مقاومتر هست کلا ولی من شخصا خودم با جویستیک بیشتر حال میکنم!
در ضمن شما که میگین بین اینها موندی یعنی فقط برا جویستیکش موندی؟ رنگ و طراحیش چی؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
من خودم k750 دارم جوی استیک کلا گوشی رو خوشدست می کنه

حالا خراب بشه مگه چقدر پولش هست یه قرون میگیرن عوضش می کنن !!

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
من هر جفتش رو داشتم جو استیک با هاش عادت میکنی میمونه مقاومت که و800 خیلی جنس بدنش نرمه واسه من و800 قر شده بود دیگه الانم که و810 دارم یه دفه از دستم افتاد رو آسفالت هیچیش نشد خدایی عجب مقاومتی داره نسبت به و800

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
دقیقا میخواستم همینو بدونم که کار باهاش چطوریه، عذاب نباشه که بعدا پشیمون بشم، یا اینکه مشکل پیدا نکنه که ظاهرا مشکلی نداره. ممنون از نظرات دوستان.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
گوشي قبلي من CX65 جوي استيك داشت و كار كردن باهاش راحت بود ولي از وقتي با دكمه هاي W810 كار كردم ديگه رغبت نميكنم به جوي استيك اون دست بزنم

به نظر من ايراد جوي استيك W800 اينه كه خيلي كوچيكه

يه چيزي هم كه هس اينه كه جديدا" همه شركتهاي موبايل سازي جوي استيك رو از محصولاتشون حذف ميكنن و از اين كليدهاي جهت دار استفاده ميكنن

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
دقیقا میخواستم همینو بدونم که کار باهاش چطوریه، عذاب نباشه که بعدا پشیمون بشم، یا اینکه مشکل پیدا نکنه که ظاهرا مشکلی نداره. ممنون از نظرات دوستان.

اگه منظورت كليدهاي W810 باشه كار كردن باهاشون خيلي راحته ولي بدليل جنس سخت و فلزي كه دارن بعد از استفاده

طولاني مدت احساس ميكني انگشتت كرخت شده ولي زود برطرف ميشه

بالا