پس من باید یک چهارچوب برای گلخونم درست کنم و سپس روش پلاستیک بکشم و گلدون ها رو توی اون جای بدم
حالا با این شرایط و کشیده شدن پلاستیک در پایی زو زمستون درون اونجا گرم می مونه و نور هم از پلاستیک رد می شه ؟ یا نیاز هست که بخاری چیزی توی اون گلخونه بزارم؟
آیا می تونم دودی که از بخاری های خونه به فضای بیرون فرستاده می شه رو به درون گلخونه منحرف کنم که هوای اون گرم بشه؟ برای گل زیان نداره؟
بله برا گلخونه چهارچوب واجب هست...
نور از پلاستیک(نایلون شفاف و رقیق) بله رد میشه -- در تمام روز های زمستون که هوا سرد نیست(من از هوای شیراز در زمستون چیزی نمیدونم) بعضی مواقع نیاز به گرم کردن هست بعضی مواقع هم خیر--
برا فهمیدن دمای گلخانه شما احتیاج به دماسنج برا گلخانت داری برا این که هم گیاهات خراب نشن و مصرف سوختت زیاد نباشه هر موقع دمای داخل گلخونت پایینتر از 12 درجه سانتی گراد رفت احتیاج به گرم کردن داره(البته برا هر گیاه محدوده دمایی متفاوته)--
--------------------------------------------------------
خیر این دود بخاری برا گیاهان مضر هست تا حدودی در پایین یک روش برات میگم که با همون بخاری خونه گلخونه رو گرم کنی...
به این صورت:
میتونی گلخونتو رو لوله خروجی دود بخاری خونه وصل کنی :طوری که دود وارد گلخونه نشه و فقط گرمای لوله که ازش تابش میکنه وارد گلخونه شه
یا به محل خروج دود بخاری از این لوله بخاری ها(جنسشون از حلبی هست) وصل کنی و داخل گلخونت پیچ و خم بدی که همین لوله بخاطر رسانا بودنش گرمارو داخل گلخونه ول میکنه((توجه: مبادا که این پیچو خم باعث برگشت دود به داخل خونه شه و برا سلامت شما و خونوادت خطر ایجاد کنه(میتونی برا فرار از خطر لوله خروجی دود رو از سطح سقف از لوله حلبی استفاده کنی و به همون صورت عمودی از سقف گلخانه خارجش کنی یا فقط به ترتیت عمودی-افقی-عمودی خرج کنی که دود برگشت نکنه)