amir.sheidaee
Registered User
برای آیپد های wifi که ساپورته سیم کارت ندارن ، بهتره که دستگاه جیلبرک شده باشه یا نه؟؟؟
یا اصلا فرقی نمیکنه؟؟!!!
ممنون
یا اصلا فرقی نمیکنه؟؟!!!
ممنون
برای آیپد های wifi که ساپورته سیم کارت ندارن ، بهتره که دستگاه جیلبرک شده باشه یا نه؟؟؟
یا اصلا فرقی نمیکنه؟؟!!!
ممنون
دادا اگه خودت وای فای داری و میتونی توییک نصب کنی جیل کردن زیاد مشکلی نداره و شاید واست بهتر هم باشه مثل ریختن تم
ولی برای نصب برنامه های پولی روی ایپد و ایفون جیل نشده میتونید از 25pp هم استفاده کنید که توی گوگل یک سرچ کنید هزار تا اموزش براش هست
باید خودتون قضاوت کنید ببینید چی واستون مهمه؟
در ضمن در صورت جیل شدن گارانتی از بین میره که فکر کنم بتونی قبل بردن واسه گارانتی یک ریست بکنیش(ولی فکر کن نتونی ریست بکنی،اونوقت گارانتی پوچ میشه)
دوست من جيل بريك ربطى به واى فاى بودن يا سيم كارت خور بودن ندارد تا جايى كه من اطلاع دارم
اگر ميخواهيد اپ هاى پولى را مجانى ( ! ) روى دستگاه بريزيد و استفاده كنيد يكى از راه ها جيل بريك
كردن دستگاه است.
اما پيشنهاد ميكنم اين كار را نكنيد بسيارى از اپ ها مجانى هستند
مرسی داداش گلم
بعد اونوقت هزینه جیلبرک چقدره حدودا؟؟؟
خودت اگه آیپد داشته باشی جیلبرکش میکنی؟؟
مرسی داداش گلم
بعد اونوقت هزینه جیلبرک چقدره حدودا؟؟؟
خودت اگه آیپد داشته باشی جیلبرکش میکنی؟؟
جیلبریک کردن کاری نداره شما خودتون هم با خوندن چند تا آموزش توی انجمن های آی او اس میتونید این کار رو کنید ، بیرون هم که ببرید نهایت 20 تومن میشه
البته من هم موافق دوستمون هستم اگر اهل توبیک های سیدیا نیستید این کار رو نکنید
البته یه راه دیگه هم هست که میتونید برنامه های پولی رو بدون پرداخت هزینه ای بریزید روی دستگاهتون ( علاوه بر اون 25pp که دوستمون گفتن ) اونم هزینه اش حدود 50 تومن هست یا شاید هم کمتر ، یه سریال نامبر میدن بهتون تا یکسال میتونید برنامه مجانی دانلود کنید و بریزید
هزینه ای نداره
شما ابتدا باید یک نرم افزار رو دان کنی،بسته به نسخه ios بعدش...
بزار لینکشو بدم با عکس بهتر میشه یاد گرفت
آموزش جیلبرک آنتدر آیپاد تاچ نسل ۵ و ۴ در iOS 6.X با 1.5 Evasi0n (مک،ویندوز،لینوکس)
اینم یک تاپیک که شاید واسه نصبش کمکتون کنه:http://forum.persiantools.com/t356258.html
ولی این لینکو حتما بخونین:آموزش و نکات مهم مراحل بعد از جلبریک درسیدیا | اپل اپس | دانلود برنامه آیفون آیپد, دانلود بازی آیفون آیپد،دانلود بازی مک با لینک مستقیم
توجّه کنید که واسه نصب برنامه های کپی باید از سیدیا حتما چنتا توییک(افزونه بگیرید که به وای فای نیازمنده،اگر وای فای نداشته باشید جیلبرکتون به هیچ دردی نمیخوره)در ضمن یک نرم افزاری رو من خیلی وقت پیش پیدا کردم که میگفت میتونه روی سیدیا از طریق کامپیوتر توییک نصب کنه و توی فروم های فارسی و مهم هم معرفی شده ولی واسه من کار نکرد،اسمشcyder2 بود
در ضمن سورس appsync پاک شده،دنبالش نگرد توی سایت اپل اپس یک توییک دیگه هست برای نصب نرم افزار ها،اونو بگیر
موفق باشید
خواهش میکنم،کاری نکردموافعا نمیدونم چجوری تشکر کنم، شاید اگه خودم جای تو بودم انقد واسه طرف مرام نمیذاشتم
واقعا دمه شما گرم، خیلی حال دادی
نکته اخر اینکه شما هم میتونی جیلبریک کنی و هم از ایتونز اپ پولی بخری چون این دو تا تو کار همدیگه تداخل ایجاد نمیکنن
دادا اصلا ربطي نداره اما خوب جيلبريك باشه ميتوني مثلا نرم افزاري wifi بيشتري نصب كني(كرك شده)