احتمالا کامل جیلبریک نکردیبا ios های الان جیلبریک بزرگترین اشتباهه
من آیفونم رو به خاطر بلوتوث جیلبریک کردم تمام نرم افزار های پولی که رایگان دانلود کردم نصب می کنم کرش می کنه ولی هر چی از اپ استور دانلود می کنم بدون مشکل کار می کنه
اما آیپدم جیلبریک نیست نه اذیت می کنه به راحتی هم ios ش آپدیت میشه من جای شما باشه جیلبریک نمی کنم
دایی من که مشکلی نداشت نمی دونم دیگه داستان شما چیهاتفاقا آنتترد هم جیلبرک شده
الانم هست یه سری نرم افزار فارسی و نرم افزار بانک و بازی نصب کردم همش کرش کرد هیچ کدوم هم از اپ استور آپدیت نشد
کلا جیلبریک رو برای کاری غیر از نصب توئیک پیشنهاد نمی کنم
اگه اهل سركله زدن با گوشي يا آيپد يا آيپاد هستي و هزينه برنامه اورجينال رو نميخواي بدي جيلبرك كن،سلام دوستان
سوالی که واسم پیش اومده اینکه چه فرقی میکنه من گوشیمو جیلبریک کنم یا نکنم
جیلبریک چه تاثیری داره مگه؟
اصلا میخوام بدینم جیلبریک دقیقا چه کاری انجام میده؟
داداش هر روز یه بازی و نرم افزار جدید میاد که اکثرشون پولیهاگه اهل سركله زدن با گوشي يا آيپد يا آيپاد هستي و هزينه برنامه اورجينال رو نميخواي بدي جيلبرك كن،
اما اگه هزينه برات مهم نيست(هزينه زياديم نيست) ميتوني با گيفت كارد اكانتت و شارژ كني و از دستگاهت به صورت اورجينال لذت ببري.
من جيلبرك نكردم، هزينه زيادي نكردم، هزينه اصلي جمعن ٢٥$ حدودا ٨٠ت تا ٩٠ ت
توصيه من اينه كه جيل نكني
خب اگه بخوای هر بازی و اپی رو که میاد نصب کنی و بازی کنی آره هزینت میره بالا، اما بعد از یه مدت هر چیزی رو دیگه نصب نمی کنی، چیزایی که به دردت میخوره و کار رابندازه رو نصب میکنی. خیلی از اپلیکیشنای خوب پولی نیستن، حداقل یه قسمتاییش مجانی هستن. از یه جایی به بعد هزینت میاد پایین مطمئن باش.داداش هر روز یه بازی و نرم افزار جدید میاد که اکثرشون پولیه
در مجموع اگه یکی مثل من بخواد ارجینال استفاده کنه یا باید قید دستگاهو بزنه یا باید 1 میلیون خرج کنه
من خودم اپل آیدی دارمجیلبریک نکنید در عوض میتونید برید بیرون براتون نرم افزار اوریجینال بریزند.من الان تو مشهد یکیو میشناسم هر نرم افزار پولی(در حد عرف نه نرم افزار های حرفه ای که قیمتشون بالاست) 5 تومن میگیره میریزه
تازه اگر اپل ایدی مال خودتون باشه و همه نرم افزار هاش رو هم خودتون خریداری کنید که دیگه چه بهتر میتونید واسه بقیه هم بریزید و هزینشو دریافت کنید نهایتش اینه که یه روز گوشی رو میفروشید و اپل ایدی رو لازم ندارید اپل ایدی رو هم با نرم افزار هاش میفروشید
در کل جیلبریک پیشنهاد نمیشه ...
خیلی سادست اول باید یه کریدیت کارد بخرید و بعد وصلش کنید به اپل آیدیتون و بعد خرید کنیدمن خودم اپل آیدی دارم
شاید اون اوایل هرچیزی رو گوشیم نصب میکردم
ولی الان فقط چیزایی رو که نیاز دارم نصب میکنم،اگه بخوام اپلیکیشن هایی رو که نیاز دارم خریداری کنم چه مراحلی رو باید طی کنم ؟!
خب همون کریدیت کارد رو اگه بخوام خریداری کنم آیا جای معتبری هست ؟خیلی سادست اول باید یه کریدیت کارد بخرید و بعد وصلش کنید به اپل آیدیتون و بعد خرید کنید
منور منم دقیقا همین بود ولی اسم دقیقشو نمی دونستمدرود
2 تا راه دارید.یا میتونید گیفت کارت ایتونز تهیه کنید و کدش رو داخل ایدیتون بزنید ایدیتون به همون مقدار شارژ میشه.یا میتونید یه ویزا کارت مجازی قابل شارژ تهیه کنید و متصل کنید به ایدیتون
بستگی داره که چه قدر خرید داشته باشید.اگر زیاد خرید داشته باشید روش دوم بهتره چون در نهایت هزینه ی کمتری میپردازید
فک نمی کنم جایی باشه باشد تو همین نت بگردی پیدا کنی من یه بار برای سونی گرفتم از همین پی تیخب همون کریدیت کارد رو اگه بخوام خریداری کنم آیا جای معتبری هست ؟
مثلا شما خودتون کجا رو پیشنهاد میکنید؟ یا از کجا تهیه میکنید ؟