• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جیمیل ناشناس

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
سلام به همگی،

از مدیران خواهش می کنم تاپیک رو جای دیگه انتقال ندن چون پی تی خیلی سوت و کور شده و تنها چند بخش فعال باقی مونده.

راستش دارم از استرس می میرم.

تازه متوجه شدم که گوشی یکی از افراد خانواده که آندرویدی هم هست روش جیمیلی ست شده بوده و تا مدت ها ایشون با گوشیش کار می کرده و چون خیلی به مسایل اینچنینی وارد نبوده نمی دونسته که قضیه از چه قرار هست.

به محض اینکه این موضوع رو فهمیدم حساب کاربری جیمیل ناشناس رو حذف کردم و جیمیل خودم رو جایگزین اون قرار دادم ولی الان چیزی که من رو خیلی نگران کرده این هست که نکنه طرف با استفاده از این جیمیل به عکس های خصوصی گوشی دسترسی پیدا کرده بوده باشه :(

گوشی رو تنها یک بار واسه نمایندگی فرستادم، که درست هم نشدش. ممکنه از بچه های نمایندگی این کار رو کرده باشند؟

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
سلام به همگی،

از مدیران خواهش می کنم تاپیک رو جای دیگه انتقال ندن چون پی تی خیلی سوت و کور شده و تنها چند بخش فعال باقی مونده.

راستش دارم از استرس می میرم.

تازه متوجه شدم که گوشی یکی از افراد خانواده که آندرویدی هم هست روش جیمیلی ست شده بوده و تا مدت ها ایشون با گوشیش کار می کرده و چون خیلی به مسایل اینچنینی وارد نبوده نمی دونسته که قضیه از چه قرار هست.

به محض اینکه این موضوع رو فهمیدم حساب کاربری جیمیل ناشناس رو حذف کردم و جیمیل خودم رو جایگزین اون قرار دادم ولی الان چیزی که من رو خیلی نگران کرده این هست که نکنه طرف با استفاده از این جیمیل به عکس های خصوصی گوشی دسترسی پیدا کرده بوده باشه :(

گوشی رو تنها یک بار واسه نمایندگی فرستادم، که درست هم نشدش. ممکنه از بچه های نمایندگی این کار رو کرده باشند؟

برای برداشتن عکس های خصوصی باید علم استفاده از جیمیل رو داشته باشه و خصومت داشته باشه ، بد به دلتون راه ندید

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
برای برداشتن عکس های خصوصی باید علم استفاده از جیمیل رو داشته باشه و خصومت داشته باشه ، بد به دلتون راه ندید

من تنها جایی که شک می برم این جیمیل ناشناس وارد شده باشه تو همون نمایندگی هست! یه احتمال ضعیف تر هم اینکه یه هکری چیزی اومده باشه از راه دور گوشی رو هک کرده باشه و جیمیل خودش رو وارد کرده باشه که بعید میدونم.

منم تا این موضوع رو فهمیدم اینقدر ترسیدم و هول ورم داشت که یادم رفت نگاه کنم که آیا تو برنامه عکس های سیستم آندروید نگاه کنم که آیا گزینه پشتیبان گیری خودکار از تصاویر فعال بوده یا نه. درجا اکانت جیمیل رو حذف کردم و اکانت خودم رو گذاشتم. الان اصلا نمیدونم طرف این گزینه رو فعال کرده یا نه.

یه آدرس جیمیل عجیب غریبی هم داشت آدم می ترسید!

بچه هایی که آیفون دارند و فروشنده اپا آیدی خودش رو ست می کنه رو دستگاه تا به حال با مورد سوء استفاده گری مواجه نشدن؟

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
بعید می دونیم همچین کاری کرده باشه. احتمالا قضیه از این قراره که گوشی رو ریست کرده بعد موقع روشن شدن ازش ایمیل خواسته اینم ایمیل خودش رو وارد کرده تا گوشی بالا بیاد بعد هم یادش رفته اکانتش رو حذف کنه.
بهرحال اگه سؤاستفاده ای هم کرده باشه متأسفانه دیگه نمیشه کاریش کرد بخصوص چون شما اون جیمیل رو از گوشی حذف کردین و دیگه به اون اکانت دسترسی ندارین که بشه بررسی کرد با گوشی تون چیکار کرده.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
بعید می دونیم همچین کاری کرده باشه. احتمالا قضیه از این قراره که گوشی رو ریست کرده بعد موقع روشن شدن ازش ایمیل خواسته اینم ایمیل خودش رو وارد کرده تا گوشی بالا بیاد بعد هم یادش رفته اکانتش رو حذف کنه.
بهرحال اگه سؤاستفاده ای هم کرده باشه متأسفانه دیگه نمیشه کاریش کرد بخصوص چون شما اون جیمیل رو از گوشی حذف کردین و دیگه به اون اکانت دسترسی ندارین که بشه بررسی کرد با گوشی تون چیکار کرده.

آدرس جیمیلش رو یادداشت کردم. ولی نفهمیدم واسه کیه!

نمیشه با همین جیمیل به اطلاعات خاصی دست یافت؟ (هرچند خودم میدونم نمیشه :general602:)

بالا