• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حافظه فیزیکی چیست؟

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام

کامپیوتر من گاهی اوقات خود به خود ریستارت می شود. در پی علت یابی این موضوع، مراحل زیر را طی کردم:
r-click My Computer> Properties> Advanced> Startup and Recovery> Settings>
و بعد تیک کنار قسمت Automatically Restart را حذف نمودم.

حالا دیگر دستگاه خود به خود ریستارت نمی شود اما گاهی اوقات هنگ کرده و صدایی از داخل کیس به گوش می رسد که به نظر خودم صدای خاموش شدن هارد است. بعد هم در یک صفحه به رنگ سورمه ای تیره، پیغام خطایی می دهد که متن آن طولانی است، اما در یکی از خطوط آن نوشته شده است:
Physical Memory Dump

حالا سوال بنده این است که این physical memory چیست؟ آیا همان Ram است یا Hard است یا Cash یا چه؟

ضمناً متن کامل اون پیغام خطا اینه:
If this is the first time you've seen this stop error, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:

check to be sure you have adequate disk speace. If a driver is identified in the stop message, disable the driver or check with the manufacturere for driver updates. Try changing video adapters.

Check with your hardware vendor for any Bios updates. Disable Bios memory options such as caching or shadowing. If you need to use Safe Mode to remove or disable components, restart your computer, press f8 to select Advanced Startup options, and then select Safe Mode.

Technical information:

*** Stop: 0*0000007E (0*C000005,0*0000FCEB,0*F6B22C0C,0*F6B22908(

Beginning dump of physical memory.
Physical memory dump complete.
Contact your system administrator or technical support group for further assistance.

با تشکر

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
حالا دیگر دستگاه خود به خود ریستارت نمی شود اما گاهی اوقات هنگ کرده و صدایی از داخل کیس به گوش می رسد که به نظر خودم صدای خاموش شدن هارد است. بعد هم در یک صفحه به رنگ سورمه ای تیره، پیغام خطایی می دهد که متن آن طولانی است، اما در یکی از خطوط آن نوشته شده است:
Physical Memory Dump

حالا سوال بنده این است که این physical memory چیست؟ آیا همان Ram است یا Hard است یا Cash یا چه؟
وقتی دستگاه میره تو حالت " صفحه آبی " در 80% موارد ، عمل physical memory dump انجام میشه تا وقتی دستگاه خواست reboot بشه ، راحت تر از این مشکل خارج بشه ( راحت تر recovery کنه ) .. بنابراین این پیام لزوما به معنی خراب بودن RAM نیست ... اصلا یه چیز بد نیست .. بلکه داره کمک می کنه ...
181.gif

شما باید ببینی که مشکل از کجاست
1655.gif
... اگه موقع اجرای بازی اینجوری میشه ، شاید با درایور گرافیک مشکل داره ... اگه برنامه هایی که توی یه درایو خاص هستن باعث مشکل میشن ، اون درایو مشکل داره ... اگه بعد از یه مدت زمان خاص این اتفاق میفته ، شاید بخاطر گرم شدن سیستم باشه ...
flat.gif

در اکثر موارد باید امیدوار باشی که مشکل ، یه conflict نرم افزاری باشه ( که در بدترین حالت ، با نصب دوباره سیستم عامل حل میشه ) و به سخت افزار نکشه ...

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
>اگه موقع اجرای بازی اینجوری میشه ، شاید با درایور گرافیک مشکل داره ...
نه، فقط موقع اجراي بازي پيش نمياد. مواقع كارهاي معمولي مثل كار با برنامه Word‌ هم پيش مياد.

> اگه برنامه هایی که توی یه درایو خاص هستن باعث مشکل میشن ، اون درایو مشکل داره ...
اين مورد رو تا حالا دقت نكردم، يعني ممكنه هاردي كه تازه چندماه از عمرش ميگذره بدسكتور داشته باشه؟

>گه بعد از یه مدت زمان خاص این اتفاق میفته ، شاید بخاطر گرم شدن سیستم باشه ...
نه، اين هم نيست. مدت معيني نداره. گاهي اوقات چند ساعت روشنه طوري نميشه بعضي وقتها هم چند دقيقه بعد از روشن شدنش اينطوري ميشه.

> اکثر موارد باید امیدوار باشی که مشکل ، یه conflict نرم افزاری باشه ( که در بدترین حالت ، با نصب دوباره سیستم عامل حل میشه ) و به سخت افزار نکشه ...
يه بار سيستم عامل رو عوض كردم و به جاي WinXP SP2 اومدم WinXP Media Center رو نصب كردم، اما مشكل همچنان پا برجاست. البته احتمال Conflict‌ نرم افزاري رو هنوز هم نميشه ناديده گرفت،‌اما احتمالش كمه، چون تضادهاي نرم افزاري معمولاً باعث قفل كردن ميشه اما باعث ريستارت شدن، اون هم اينقدر ناگهاني و بي مقدمه نميشه.

به هر حال علت، هر چي كه هست، خيلي آزار دهنده هست، چون زياد پيش مياد كه (عليرغم اقدامات احتياطي لازم) زحمات زيادي رو بر باد ميده و ناچار ميشم كار رو دوباره انجام بدم.

ضمناً تعداد دفعات تكرار اين مشكل، اونقدر زياد نيست كه بتونم به مغازه دار نشونش بدم. فقط روزي دو سه بار اتفاق مي افته اون هم هر وقت خودش دلش خواست. همچنان دارم دنبال يه نكته مشترك بين زمان هاي اين اتفاق مي گردم (مثل همون مواردي كه شما اشاره كرديد) اما تا حالا هيچ نقطه اشتراك قابل توجهي پيدا نكردم.

فعلا فقط سوالم اينه كه منظور دستگاه از Physical memory چيه و physical memory dump‌ يعني چه؟
ضمناً يه بار هم اتفاق افتاد كه به جاي پيغامي كه الآن گفتم، پيغام داد كه :
Physical memory Could Not be Read
Cancel program/ debug program
گزينه Cancel Program‌ رو زدم، ريستارت شد، اما دفعه بعدي كه همين اتفاق افتاد، گزينه Debug Program رو زدم، بدون هيچ مشكلي به كارش ادامه داد.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
فعلا فقط سوالم اينه كه منظور دستگاه از Physical memory چيه و physical memory dump‌ يعني چه؟
ضمناً يه بار هم اتفاق افتاد كه به جاي پيغامي كه الآن گفتم، پيغام داد كه :
Physical memory Could Not be Read
Cancel program/ debug program
گزينه Cancel Program‌ رو زدم، ريستارت شد، اما دفعه بعدي كه همين اتفاق افتاد، گزينه Debug Program رو زدم، بدون هيچ مشكلي به كارش ادامه داد.
physical memory یعنی همون ram ... در مقابل virtual memory که وقتی ram پر میشه ، از هارد کمک می گیره ...

physical memory dump ، در واقع یه جور رونوشت گرفتن یا کپی گرفتن از حافظه و رجیسترهای مهم و ایناس ( image می گیره و میریزه توی یه فایل ) ... برای اینکه فرایند عیب یابی و حل مشکل و debug( وقتی دوباره دستگاه روشن شد ) به شکل بهتری انجام بشه ...
glassesf.gif

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من بازم ميگم 90% مشكل از رمه اسلات رمت رو عوض كن اگه دو تا رم داري كه به صورت Dual بستي جدا جدا رمها رو بزار .

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اتفاقا این مشکل 3-4 ماهه پیش برای من پیش میومد!

صبر کن ببینیم یادم میاد چیکار کردم درست شد

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
الان هر چی فکر می کنم یادم نمیاد ولی 2 تا موضوع:

1- مشکل من هم همین بود ولی هر جوری که حلش کردم نرم افزاری بود و به سخت افزار ربطی نداشت

2-مطمئنی پیغامت درسته؟
من خودم همیشه این پیغامهای تکنیکال رو سرچ می کردم و نتیجه هم می گرفتم ولی مثل اینکه این پیغام یا اشتباهه یا تا به حال برای هیچکس دقیقا مثل شما مشکل پیش نیومده

ولی این قسمتش مهمترین قسمتشه "c000005

اینجارو هم ببینی بد نیست http://support.microsoft.com/ph/1173

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
>-مطمئنی پیغامت درسته؟

هر چند خودم هم تا به حال هرگز چنين اروري نديده بودم، اما متن پيام، دقيقا هموني بود كه اونجا نوشتم، نه كمتر نه بيشتر.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام
خوب هستيد براي اينكه بفهميد نرم افزاريه يا سخت افزاري ؟
وارد ستاپ بشيد و گزينه load defualt رو بزنيد و بعد ويندوز رو از اول نصب كنين و هيچ درايوري رو نصب نكنين
و بعد برنامه رو نصب كنيد ببنيد بازم مشكل داريد يا نه (منظورم درايور ها نيست برنامه هاي مثل office)
اگر بازم داشتيد به احتمال زياد مشكل نرم افزاري نيست !!!

بجز نوع رم و باس اون و كارن گرافيكي و .... ويا گزينه ستاپ مثل video cacheable , .......

پاورتون هم ممكنه اين مشكل ساز باشه !!!

اميدوارم كمك كنه

بالا