• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حافظه پویا

shahab_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من خیلی تو ++C وارد نیستم و خیلی هم دوست دارم که یاد بگیرم.
یک مشکل داشتم.
میخوام یک برنامه بنویسم(فقط برای تمرین)که:
وقتی تایپ میکنیم مثلا "create a new file" یک حافظه پویا اختصاص بده که بتونیم توش مثلا 100 کاراکتر را نگه داریم. وقتی دوباره "create a new file" رو زدیم یک حافظه پویای دیگه...درواقع برای هر کدوم یک فایل جدید بسازه. حالا میخوام بدونم بعد از مقایسه یک string چطوری یک حافظه پویا بسازیم.(تعداد new fileها بینهایت یعنی همانطوری که تویه یک فولدر میشه بینهایت فایل ساخت)
خیلی ممنون میشم اگر بتونید کمکم کنید.
در ضمن من برنامه نویسی شی گرا رو هنوز بلد نیستم.;)

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من خیلی تو ++C وارد نیستم و خیلی هم دوست دارم که یاد بگیرم.
یک مشکل داشتم.
میخوام یک برنامه بنویسم(فقط برای تمرین)که:
وقتی تایپ میکنیم مثلا "create a new file" یک حافظه پویا اختصاص بده که بتونیم توش مثلا 100 کاراکتر را نگه داریم. وقتی دوباره "create a new file" رو زدیم یک حافظه پویای دیگه...درواقع برای هر کدوم یک فایل جدید بسازه. حالا میخوام بدونم بعد از مقایسه یک string چطوری یک حافظه پویا بسازیم.(تعداد new fileها بینهایت یعنی همانطوری که تویه یک فولدر میشه بینهایت فایل ساخت)
خیلی ممنون میشم اگر بتونید کمکم کنید.
در ضمن من برنامه نویسی شی گرا رو هنوز بلد نیستم

من که نفهمیدم شما حافظه پویا میخواین یا میخواین کاراکترها توی فایل ذخیره بشه؟!!!

در هر دو صورت این کار به راحتی انجام میشه.

در حالت اول یک کلاس ایجاد میکنید که یه رشته ی100 کاراکتری رو نگه میداره. بعد با new میتونید اشیائی از این کلاس رو بطور پویا ایجاد کنید.
برای هر شیئ که ایجاد میکنید نیاز به یک اشاره گر دارید تا بتونید بعداً به اون شیئ دسترسی داشته باشید.

در حالت دوم (فایل) هم به راحتی میتونید هر چند تا فایل خواستید ایجاد کنید.اسم فایل ها هم میتونه به صورت ترتیبی توی برنامه در نظر گرفته بشه یا از کاربر پرسیده بشه.

بالا